Horoscop saptamanal

#horoscop #horoscop lunar

HOROSCOP mai 2021. Provocari majore pentru zodii, rezistenta la schimbare poate provoca tensiuni

 

HOROSCOP mai 2021. Astrele au pregatit un spectacol intens pentru zodii in ultima luna de primavara calendaristica. Se pune mai mare accent pe nevoile pamantesti, decat pe cele spirituale, dar si pe interactiunea cu alte persoane.

HOROSCOP mai 2021. Invatam sa apreciem adevaratele valori

O aliniere de planete in zodia Taurului face din inceputul lunii mai o perioada foarte intersanta. Soarele, suprinzatorul Mercur, seducatoarea Venus, patroana zodiei si energia electrica a lui Uranus au o influenta majora asupra zodiilor. In primele trei zile ale lunii, Soarele si Uranus formeaza o conjunctie care ne incurajeaza sa fim mai flexibili cand vine vorba de bani, dar sa fim cat mai deschisi la minte posibil in legatura cu lucrurile fundamentale in viata si cu propriile valori.

Taurul este una dintre cele mai stabile zodii si in general este destul de rezistent la schimbare, asa ca s-ar putea sa ne simtim fortati sa facem anumite lucruri neasteptate. Daca ne incapatanam sa ne opunem schimbarii, ar putea sa apara tensiuni majore, asa ca putina flexibilitate nu ar strica, mai ales ca ar putea deschide noi usi.

Mercur si Pluto formeaza un trigon care ar putea aduce noutati privind descoperiri medicale sau stiintifice; la nivel personal, suntem mai atenti la detalii, studiem lucruri in amanunt si analizam situatii care ne pot aduce avantaje.

Venus in Taur formeaza un trigon cu Pluto in Capricorn, aspect senzual care ne ajuta sa ramanem cu picioarele pe pamant atunci cand avem de a face cu "cutremure" neasteptate, mai ales in perioada 4-8 mai; vom invata sa apreciem anumite relatii cheie din viata noastra, dar si sa ne folosim resursele mai inteligent.

HOROSCOP mai 2021. Comunicarea si flirtul sunt favorizate

Sextilul Venus - Neptun in Pesti accentueaza sensibilitatea si manifestarile de afectiune, ceea ce poate aduce un plus in relatiile amoroase.

Pe 4 mai Mercur intra in Gemeni si aduce mai multa claritate in comunicare, precum si oportunitati pentru evolutie tehnologica. Interactiunea cu vecinii si rudele se imbunatateste, in special intre 10 si 15 mai, cand Mercur formeaza un trigon cu Saturn in Varsator. Legaturile pe care le stabilim in aceasta perioada ar putea fi de durata si profunde; sunt favorizate relatiile de afaceri, asa ca este un moment bun sa va faceti planuri. Profitati de aceasta perioada pentru ca dupa 15 mai Mercur intra intr-o faza intunecata, inainte de a intra in mers retrograd pe 29 mai, asa ca interactiunea va fi ingreunata.

Venus intra in Gemeni pe 8 mai, iar motto-ul urmatoarelor saptamani va deveni "varietatea este condimentul vietii". Aiurita si frivola, planeta iubirii aduce, datorita acestui tranzit, istetime, curiozitate si adaptabilitate in chestiunile ce tin de dragoste, frumusete si finante.

HOROSCOP mai 2021. Luna Noua aduce vindecare

Luna are un rol major in calendarul astral al lunii mai. Pe 11 mai, Luna Noua in Taur favorizeaza planurile si dorintele materiale, iar legatura cu visatorul Neptun ne aduce vindecare fizica si spirituala.

Tot acum, sextilul Marte in Rac - Uranus in Taur poate aduce schimbari bruste, dar relativ nedureroase in viata zodiilor.

Planeta norocului, Jupiter, intra in Pesti pe 13 mai, pentru trei luni si jumatate, iar acest aspect rar (data fiind durata mult mai scurta a tranzitului, fata de cele 12 luni pe care le petrece de obicei in fiecare zodie), impreuna cu energia Lunii Noi, ne incurajeaza sa gasim calea pentru a ne imbunatati viata si conexiunea cu altii. Sunt favorizate calatoriile in aceasta perioada. Atitudinea pozitiva ne ajuta sa pastram o minte deschisa si sa ne urmam visele.

Cuadratura Soare - Jupiter, din perioada 18-24 mai, aduce entuziasm si energie, dar ne indeamna sa nu facem promisiuni pe care nu le putem duce la indeplinire. Este bine sa verifici detaliile de doua ori in aceasta perioada, pentru ca acest lucru va fi de mare ajutor.

Pe 20 mai Soarele intra in Gemeni si totul capata o viteza in plus la nivel intelectual, al interactiunilor si socializarii.

23 mai marcheaza intrarea in retrograd a lui Saturn, ceea ce pune sub microscop prieteniile si, in general, directia pe care o avem in viata. Saturn ne poate invata lectii importante si cum sa acordam importanta cuvenita lucrurilor care conteaza cu adevarat in viata.

HOROSCOP mai 2021. Eclipsa de Luna plina in Sagetator aduce impacare

Un eveniment astral cu o energie uriasa, aceasta Luna plina din 26 mai poate aduce incheieri si liniste acolo unde lucrurile au ramas in coada de peste, acolo unde proiecte importante trenau fara o finalitate clara. Nu este cea mai indicata perioada pentru proiecte si relatii noi.

Luna nu se afla in legatura cu nicio alta planeta majora in acest moment, iar puritatea atat de rara a acestui eveniment astral pune in prim plan conversatiile, idealurile si propriile puncte de vedere. Cautam sensul vietii mai intens decat de obicei si putem simti nevoia unei schimbari de look sau a unei schimbari de paradigma.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro