Horoscop lunar

#horoscop martie #horoscop

HOROSCOP MARTIE 2021. E luna renasterii pentru multe zodii. Atentie mare la conflicte!

HOROSCOP MARTIE 2021. Luna martie ne arata minunata putere a nebuloaselor energii ale lui Neptun în toate modurile magice. Dupa provocarile Nodului Nord din ultimele patru luni, dupa confuzia, epuizarea si incertitudinea create de acesta, vindecarea si inaltarea spirituala sunt cu adevarat posibile.

Luna martie incepe intr-un mod puternic pozitiv, cu Mercur, planeta contractelor, a afacerilor si a comunicarii, strans legată de aducatorul de avere Jupiter in zodia purificarii superioare si a idealurilor superioare, Varsatorul. Ramane foarte important sa verificati de doua ori un lucru, macar pana in jurul datei de 13 martie, insa in general sunt favorizate toate formele de colaborare si cooperare.

Joi, pe 4 martie, Marte se muta in Gemeni pentru sase saptamani. Dupa ce a provocat tensiuni inca din 7 ianuarie, cand a format un unghi drept cu planetele din Varsator, acum revine la sentimente mai bune fata de aceleasi planete si ne ajuta sa ne organizam mai bine, sa comunicam si sa ne punem in aplicare planurile. Totodata, Marte ne determina sa fim ma activi, sa ne miscam mai mult, ideal pentru un inceput de primavara in care trebuie sa ne punem sangele in miscare.

Conjunctia Mercur - Jupiter (5 martie) ne face mai generosi, mai dispusi sa ii ajutam pe altii.

HOROSCOP MARTIE 2021. Ce ne aduce Luna Noua in Pesti

Luna martie este despre innire, regenerare si recuperare, iar toate acestea le vom trai si mai intens in jurul datei de 13 martie, cand vom avea Luna Noua in Pesti. Puterea ei, in combinatie cu puterea visarului Neptun, ne ajuta sa acceptam noi dimensiuni spirituale, sa gasim modalitati de a ne revigora mintea si psihicul, nu numai corpul. Este un moment al vindecarilor, iar apropierea de ape ne va inspira si ne va ajuta sa ne simtim revigorati. Tot acum este momentul propice pentru a ne descotorosi de energii negative latente, de obiceiuri sau oameni care nu ne mai sunt de folos in viata si care au o influenta negativa asupra noastra. Energia Lunii noi ne ajuta sa luam deciziile corecte.

La mijlocul lunii conjunctia Venus - Neptun creeaza terenul propice pentru a cunoaste o persoana cu o aura mistica, o persoana care ne va fascina, poate chiar din punct de vedere romantic. Atentie, insa, pentru ca va fi greu sa faceti diferenta intre realitate si fantezie! Nu este cel mai bun moment sa puneti pe cineva pe un piedestal.

Pe 15 martie Mercur se muta in Pesti si apar probleme cauzate de lipsa de concentrare si de atentie. Nu ezitati sa cereti ajutor daca aveti nevoie de el.

Datorita prezentei lui Venus in Pesti va exista un nivel ridicat de compasiune si simpatie intre oameni.

HOROSCOP MARTIE. Soarele in Berbec aduce energii coplesitoare

Intrarea Soarelui in zodia Berbecului si trigonul Marte - Saturn din 22 martie ne supun la incercari si ne testeaza rabdarea. Mercur si Marte pun si ele paie pe foc pe 24 martie, asa ca este bine sa fiti atenti la conflictele care se pot isca.

Luna Plina in Balanta de pe 28 mai calmeaza apele si domoleste energiile.

FOTO: pxhere.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului