Horoscop lunar

#horoscop noiembrie #horoscop #luna noua zodii

HOROSCOP NOIEMBRIE 2020. Luna Noua in Scorpion anunta noi inceputuri pentru zodii

Cel mai important eveniment astral al lunii noiembrie este Luna Noua in Scorpion din data de 15. Aceasta faza a Lunii este simbolul sfarsitului si al noilor inceputuri, conjunctia cu Soarele fiind prilej de revigorare, de incarcare cu energie si de initiativa. Este momentul potrivit pentru a incepe ceva nou, pentru a intoarce o pagina in viata, pentru a demara proiecte; de asemenea, puteti renunta la obiceiuri vechi, la comportamente nocive.

Cum influenteaza Luna Noua fiecare zodie in noiembrie

Aspectele pe care Luna Noua le formeaza cu alte planete sunt definitorii pentru urmatoarea perioada. Sextilul cu Jupiter aduce incredere, optimism si succes, sextilul cu Pluto asigura determinarea necesara pentru atingerea scopurilor.

Horoscop noiembrie Berbec

Ca in fiecare an in aceasta perioada, esti mai comunicativ si rezonezi mai bine cu toata lumea din punct de vedere psihologic, filosofic, intelectual, financiar si sexual. Energia ta este potentata de intrarea patronului tau, Marte, in Scorpion, pe 11 noiembrie.

Luna Noua te va face sa iti pui intrebari despre relatiile tale si despre cat esti dispus sa investesti in ele. Desi esti obisnuit sa obtii singur ceea ce vrei pentru ca altii rareori pot tine pasul, este momentul in care realizezi ca satisfactiile sunt mai mari atunci cand lucrezi in echipa.

Horoscop noiembrie Taur

Calmul si linistea pe care le iubesti atat de mult vor fi tulburate de intrarea in casa relatiilor a Soarelui, a lui Marte si de Luna Noua in Scorpion. S-ar putea sa te simti provocat in continuu de partener si ca acest lucru sa te bulverseze. Tu iti doresti doar mai multa intimitate si intelegere, insa uneori acestea pot fi obtinute doar daca treci putin si prin foc.

Horoscop noiembrie Gemeni

Adaptabil, versatil si uneori imprastiat si frivol, in ultima vreme ai avut o perioada tulbure, din cauza lui Pluto, planeta puterii, aflat in opozitie cu Soarele. Noiembrie este momentul in care vei renaste, odata cu prezenta Soarelui, a lui Marte si a Lunii Noi in Scorpion. Energia pe care aceste planete ti-o dau poate fi coplesitoare, insa te indeamna sa acorzi mai multa atentie sanatatii si stilului de viata. Este o perioada a transformarii, a vindecarii si regenerarii pentru tine.

Horoscop noiembrie Rac

In ultima vreme nu ti-a fost deloc usor sa fii tu si ai avut lectii importante de invatat, cum ar fi sa fii mai disciplinat si responsabil pentru propriile sentimente si pentru starea ta emotionala, fara sa mai dai vina pe altii. Ai aflat ca de multe ori te abandonezi singur, inainte sa o faca altcineva. Lectiile continua si in noiembrie, cu Saturn retrograd in data de 8.

Horoscop noiembrie Leu

Desi de obicei esti amuzant si sociabil, luna noiembrie, cu Soarele si Marte in Scorpion, te indeamna la introspectie si reflectie si te fac sa iti doresti sa stai mai mult tu cu tine. Este posibil sa demarezi un proiect acasa, pentru a-ti consuma energia. Tensiunile din camin pot fi folosite in mod constructiv daca le abordezi cu curaj.

Horoscop noiembrie Fecioara

Mercur, planeta ta protectoare, iese pentru scurt timp din Scorpion si intra in Sagetator intre 4 si 30 noiembrie, pentru ca a poi sa retrogradeze din nou pana pe 20 decembrie. Mesajul este sa te concentrezi mai mult pe tine, sa renunti la analiza toate lucrurile care se intampla. Daca te concentrezi pe detalii marunte s-ar putea sa ratezi lucruri importante. Stai bine la capitolul comunicare in aceasta perioada.

Horoscop noiembrie Balanta

Esti vedeta lunii, draga Balanta! Iti merge grozav in relatie, la serviciu, iar Jupiter te ajuta sa culegi roadele pentru tot ce ai semanat in ultimii 12 ani. Cu Venus, protectorul tau, in Balanta pana pe 22 noiembrie, cand trece in puternicul Scorpion, toata lumea parca vrea sa te ajute sa iti indeplinesti visele. Tot ce atingi parca se transforma in aur doar pentru ca tu crezi in asta.

Horoscop noiembrie Scorpion

Noiembrie este luna renasterii tale, a vindecarii si regenerarii. Dupa data de 11, cand Marte se alatura Soarelui in Scorpion, te vei simti dintr-o data incarcat cu energie si pasiune, te vei concentra pe ceea ce iti doresti si vei fi determinat sa si obtii. Cei care te iubesc trebuie sa stie ca nici ei nu iti vor putea sta in drum, chiar daca poate nu sunt de acord cu demersurile tale.

Horoscop noiembrie Sagetator

Se intampla multe in culisele vietii tale in noiembrie, cu Soarele, Marte si Luna noua in Scorpion, a 12-a casa a zodiei tale, a visurilor, inspiratiei, spiritualitatii si inconstientului. Mercur te ajuta sa comunici foarte bine cu cei din jur. Cand vei avea nevoie de indicatii in viata, e posibil sa primesti raspunsurile in vis, mai ales cand luna Noua se va afla in Scorpion. Vei primi sprijin neasteptat din partea unor persoane.

Horoscop noiembrie Capricorn

Desi de obicei stii foarte bine tot ce ai de facut, Saturn retrograd din 8 noiembrie s-ar putea sa tulbure putin apele pentru tine, Capricornule. Poate este momentul sa iti analizezi cu atentie relatiile, fie personale, fie profesionale, si sa decizi daca mai merita sa investesti in ele.

Astrele au pregatit pentru tine contextul perfect pentru a trasa limite si pentru a cere ce iti doresti, insa fii pregatit sa se ti se raspunda cu aceeasi moneda. In cariera, cel mai important aspect al vietii tale, poate sa apara o marire de salariu, o promovare, un job nou sau toate trei deodata.

Horoscop noiembrie Varsator

S-ar putea sa te simti ca si cum te-ai trezit dupa un somn lung, odata ce Uranus reintra in mers direct pe 11 noiembrie, dupa 5 luni in care s-a invartit in jurul cozii. Iti va merge excelent in cariera, datorita Soarelui si lui Marte in Scorpion, si odata cu Luna Noua in aceeasi casa a 10-a vei simti ca ai o misiune importanta.

Apar o multime de oportunitati alaturi de persoane pe care abia le cunosti.

Horoscop noiembrie Pesti

Esti intr-o perioada de dezvoltare catre sinele tau real si asta s-ar putea sa te ameteasca uneori. Este momentul in care Uranus te pune in centrul unei schimbari similare cu o revolutie personala. Te reinventezi si iti revizuiesti drumul si scopul in viata. Ai nevoie sa fii tu insuti, draga Peste, mai mult ca niciodata. Desi de obicei te concentrezi pe altii, iti va fi surprinzator de usor sa dai deoparte tot ce te-ar putea abate de la calea ta in aceasta perioada. Indiferent pe cine sau ce vei pierde luna aceasta, ai incredere ca vei primi in loc un dar pe care il vei pretui pentru totdeauna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro