Horoscop lunar

#horoscop noiembrie #horoscop #horoscop lunar

HOROSCOP NOIEMBRIE 2021. Tensiuni, schimbari si oportunitati neasteptate in ultima luna de toamna

Luna noiembrie este plina de evenimente si tranzite astrale care agita viata zodiilor. Unele vor fi atat de puternice, incat ar putea schimba viziuni si chiar vieti. Soarele in Scorpion in opozitie cu Uranus in Taur si Luna noua in Scorpion din data de 4 creeaza tensiuni si probleme financiare serioase pentru unii nativi. Altii ar putea trai conexiuni uimitoare cu alte persoane, care intra in viata lor brusc si pentru a lasa urme vizibile. Sunt si nativi care vor pune capat in aceasta perioada unor relatii pe care au tot incercat fara succes sa le revitalizeze.

Nativii care doresc sa inceapa o afacere ar putea avea in aceasta perioada inspiratia necesara pentru a demara un proiect de succes; totul tine de felul in care vor specula oportunitatile.

Tranzitul lui Venus prin Capricorn, intre 5 noiembrie si 6 martie, timp in care va fi si in mers retrograd, este o ocazie perfecta pentru a va pune in valoare creativitatea; unii nativi se pot inclina spre pictura, spre design interior, iar altii isi vor folosi energia pentru a duce o relatie romantica la un nou nivel. 

Uranus poate sa aduca mari provocari in relatii in noiembrie si doar acele legaturi suficient de sanatoase vor rezista; unii nativi pot cunoaste o persoana care le va schimba viata, poate chiar dintr-o alta categorie de varsta.

A doua saptamana din noiembrie pune in opozitie planetele Marte si Uranus, ceea ce se poate traduce printr-un boost de creativitate, dar si de impulsivitate. Este posibil ca in aceasta perioada sa se nasca pasiuni uriase, atractii carora este imposibil sa le rezisti, dar si conflicte pornite de la chestiuni de natura financiara.

Conjunctia Soare - Pluto din saptamana a treia a lui noiembrie poate duce la transformari benefice, fizice sau spirituale. Eclipsa de luna din 19 noiembrie ne poate pune in fata unor decizii importante si ne poate face sa reevaluam relatii cu anumite persoane.

Intrarea Soarelui in Sagetator, pe 22, si apoi a lui Mercur, pe 24, mai linisteste apele si schimba dispozitia zodiilor in una mai optimista si mai deschisa.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2021. Previziuni pentru toate zodiile

BERBEC - Sfera profesionala este bine aspectata, ceea ce nu se poate spune despre cea a vietii personale. Succesul profesional are insa o influenta pozitiva asupra atmosferei de familie. Ai tendinta sa pui nevoile si interesele altora mai presus de ale tale si preferi sa stai in umbra o perioada. In zilele mai tensionate va trebui sa incerci sa iti controlezi furia, pentru ca agresivitatea nu iti va folos la nimic. Vei avea ocazia sa te eliberezi de oameni care te seaca de energie si esti mai inclinat spre romantism decat in ultima vreme.

TAUR - Chestiunile profesionale sunt mai importante in aceasta perioada decat cele legate de familie sau viata sentimentala. Vei avea multe momente in care simti ca nu poti controla situatia, dar cu ajutorul celor din jur si al bunului simt vei reusi sa obtii ce iti doresti. Oamenii dragi iti raman alaturi chiar daca nu le acorzi suficient timp, insa asta nu inseamna ca nu sunt o prioritate pentru tine. Incearca sa dai dovada de flexibilitate pentru ca viata te va pune in fata unor compromisuri. Este posibil sa calatoresti in strainatate si sa evoluezi spiritual si cognitiv. 

GEMENI - Ai ocazia sa avansezi in cariera si de aceea s-ar putea sa ignori alte aspecte ale vietii si sa acorzi prioritate chestiunilor profesionale. Nu pui neaparat pret pe avantajele financiare, ci te intereseaza mai mult laurii pe care ii poti culege. Nu uita, totusi, de oamenii dragi, mai ales ca vei avea nevoie de sprijinul lor pentru a gusta din plun succesul. Ai nevoie de mai mult echilibru in plan emotional.

RAC - Trebuie sa gasesti un echilibru intre viata profesionala si cea de familie, sa te pliezi pe fiecare situatie si sa fii pregatit pentru compromisuri, draga Racule. Doar asa vei reusi sa iti atingi scopurile si sa nu pierzi sprijinul celor din jur. Universul trimite catre tine doar energii pozitive, insa trebuie sa stii sa profiti de ele.

LEU - Iti concentrezi vointa si actiunile pe satisfacerea nevoilor altora si pe crearea unei atmosfere in care domnesc calmul si buna intelegere. Treci printr-o perioada in care vei dormi fix asa cum ti-ai asternut in ultima vreme. Trebuie sa inveti sa lucrezi in echipa si sa gestionezi acele momente in care interesele profesionale sunt in contradictie cu cele personale. Este posibil sa te muti in casa noua sau sa investesti in bunuri de valoare.

FECIOARA - Lasi chestiunile legate de cariera deoparte si te concentrezi pe chestiuni din sfera personala. Este momentul sa ai grija de propriile nevoi si de cele ale familiei si sa constientizezi ca ai nevoie si de mici placeri si satisfactii emotionale, nu doar de bani. Incearca, totusi, sa iti pastrezi echilibrul si flexibilitatea, sa te adaptezi la situatiile in care te pune viata si, astfel, vei reusi sa profiti de tot ce au pregatit bun planetele pentru tine. Perioada de Luna plina va fi una mai delicata, insa cu calm si luciditate vei trece cu bine peste ea.

BALANTA - La serviciu lucrurile merg bine, din inertie, asa ca ai ocazia sa te ocupi de chestiuni personale si de familie pe care poate le-ai neglijat. Scopul tau este sa iti creezi un mediu in care sa te bucuri de armonie si care sa fie o sursa de energie pozitiva, asa ca lucrezi intens la relatia cu persoanele dragi si la dezvoltarea personala. Daca esti intr-o relatie, o discutie deschisa cu partenerul dupa o perioada tensionata ar putea fi un adevarat test pentru voi; chiar daca rezultatul va fi o separare, vei sti ca este cel mai bun lucru pentru amandoi.

SCORPION - Te concentrezi pe echilibrul personal si pe micile placeri pe care poate ti le-ai refuzat in ultima vreme. Te preocupa chestiunile ce tin de casa si preferi sa ramai discret la serviciu, unde simti ca nu treci prin cea mai buna perioada; este, insa, un moment in care iti poti face planuri pe care sa le pui in aplicare mai tarziu, cand lucrurile vor fi in favoarea ta. Simti nevoia sa iti recapeti autonomia, asa ca incerci sa te impui acolo unde consideri ca este necesar, asa ca ai putea face o serie de schimbari, unele chiar radicale.

SAGETATOR - Planetele te fac sa pui accent pe chestiuni legate de casa si familie, in loc sa consumi inutil energie pe afaceri sau cariera. Ai ocazia sa restabilesti armonia in viata personala, dar conditia este sa fii deschis la comunicare, draga Sagetatorule. Daca vei avea stabilitate in plan personal, vei avea forta necesara sa faci fata oricaror provocari.

CAPRICORN - Prioritateata este familia si cariera trece in plan secund. Farmecul tau personal te va ajuta, iar daca simti nevoia unei schimbari de look nu ar trebui sa eziti. Cu finantele stai foarte bine, asa ca nu este exclus sa faci o serie de investitii care iti aduc mari satisfactii.

VARSATOR - Te gandesti intens la lucruri legate de cariera sau poate chiar de o afacere, asa ca iti canalizezi toata energia in aceasta directie. Cunosti persoane influente, care ti-ar putea fi de mare ajutor, asa ca devii tot mai increzator ca planurile tale se vor materializa, in sfarsit. Evita situatiile sau investitiile riscante, in special in perioada cu Luna plina.

PESTI - Luna noiembrie iti aduce prosperitate si o evolutie in plan profesional. Tocmai de aceea toata atentia si energia ta sunt canalizate in aceasta directie; familia si oamenii dragi inteleg oportunitatea de care beneficiezi si te sustin neconditionat. Treptat vei incepe, insa, nevoia, sa te concentrezi mai mult pe tine si pe emotiile tale si sa te odihnesti. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare