Horoscop lunar

#horoscop cariera #horoscop octombrie #horoscop

HOROSCOP OCTOMBRIE 2020. Trei zodii gasesc succesul in cariera

Anul 2020 a fost unul dificil pentru toata lumea, dar a adus si provocari noi si intense. Luna octombrie nu face exceptie!

Astrele nu par pregatite sa reinstaureze ordinea in viata noastra, insa sunt si zodii care au parte de vesti bune in mijlocul toamnei calendaristice.

Toate zodiile vor resimti o oarecare presiune in octombrie, insa sunt si semne rasfatate de astre. Leul, Sagetatorul si Varsatorul vor avea parte de succes in cariera si reusesc sa faca valuri, in ciuda unei perioade incarcate.

Razboinicul Marte a intrat in mers retrograd pe 9 septembrie si a pus ceva piedici zodiilor, dar luna octombrie aduce cateva reusite pentru unii nativi. Mercur, retrograd si el, poate cauza dezordine si va impinge la greseli, dar ofera si oportunitati de a finaliza proiecte demarate in trecut.

Iata zodiile care vor avea parte de reusite in cariera in aceasta luna:

Leu - Soarele se afla pe casa a treia, a comunicarii, si te stimuleaza sa inveti lucruri noi, sa relationezi cu oameni noi si sa iti sustii opiniile cu aplomb. Venus te incarca, de asemenea, cu energie si iti aduce castiguri semnificative.

Sagetator - Ai muncit din greu, iar luna aceasta culegi roadele. Reusitele tale nu vor trece neobservate si te vei simti ca o vedeta. Faptul ca faci o impresie buna iti aduce multumire!

Varsator - Atragi succesul si succesul te atrage. Soarele se afla in casa a noua, a aventurii, si iti da incredere si iti aminteste ceea ce vrei sa obtii. Pe 22 octombrie, Mercur, i se va alatura si impreuna te vor indruma spre reusita, spre a prelua controlul si spre a depasi orice provocare. Nu lasa nimic sa-ti stea in cale!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului