Horoscop lunar

#horoscop

HOROSCOP OCTOMBRIE. Trei zodii pe care le asteapta o luna grea

Octombrie este o luna cu multe evenimente astrale, iar fiecare zodie le va trai diferit. Cei nascuti sub semnele Berbecului, Racului si Balantei trebuie sa fie foarte atenti la tot pasul in perioada urmatoare.

Luna plina in Berbec de la inceputul lunii si Marte retrograd in aceeasi zodie, alaturi de Chiron, creeaza o atmosfera intunecata si incarcata. Adevaruri ascunse in prima parte a anului ar putea iesi la iveala si complica viata multora. Rani ascunse incep sa doara din nou in prima jumatate a lui octombrie, din cauza efectelor lunii pline.

Pe 4 octombrie Pluto se alatura perechii Jupiter - Saturn, aflata in mers direct in Capricorn, ceea ce poate duce la destramarea unor legaturi care nu ne mai sunt de folos, atat la nivel colectiv, cat si personal. Mercur retrograd stationeaza in Scorpion pe 13 octombrie, dupa o opozitie directa cu Uranus pe 7 octombrie, iar acest aspect astral va scoate la iveala multe informatii importante.

Toate complicatiile astrologice vor fi resimtite cel mai puternic de aceste trei zodii:

Berbec - Te simti atras in directii diferite si pui totul la indoiala. Ai evoluat mult in acest an, dar, cum planeta care te guverneaza se afla in mers retrograd chiar la ea acasa, ai dubii legate de orice si te indoiesti chiar si de tine. Este un moment al reevaluarilor si chiar al finalurilor. Cu Soarele in Balanta, semnul tau diametral opus, simti nevoia de autonomie si esti tentat sa pui capat unor parteneriate si angajamente. Gandeste-te bine inainte de a lua o decizie!

Rac - Iti regandesti cariera si ai putea sa pui capat unor parteneriate. De fiecare data cand Soarele se afla in Balanta devii mai analitic si incepi sa reevluezi aspectele importante ale vietii, cum ar fi caminul, familia si emotiile. Echilibrul sau lipsa lui te pun pe ganduri, iar cu Marte retrograd in casa carierei, simti o mare presiune pe umeri. Este o perioada in care vei reflecta la telurile tale si la felul in care ti-ai investit energia in cariera. Luminita de la capatul tunelului o reprezinta Venus in Fecioara, care te ajuta mult in comunicare si in exprimarea teoriilor si sentimentelor.

Balanta - Desi Soarele este chiar in semnul tau zodiacal, nu este o perioada prea luminoasa pentru tine. Optimismul te-a parasit si pare destul de greu sa iti mentii echilibrul, cu Marte retrograd in casa a 7-a, a angajamentelor, parteneriatelor si legaturilor interpersonale. Vei reflecta mult la modul in care te raportezi la cei din jurul tau, vei renunta la nevoia de a fi validat de ceilalti si vei iesi din aceasta perioada mai puternic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro