Horoscop lunar

#horoscop octombrie #horoscop

HOROSCOP TAROT octombrie 2020. Adevaruri ascunse ies la iveala in aceasta luna

Horoscopul tarotului este o combinatie intre astrologie si interpretarea cartilor de tarot, care ne poate ajuta sa intelegem mai bine ce ne asteapta, ce se intampla in spatele aparentelor.

Astrologia nu este chiar atat de indepartata de tarot. Intr-un pachet de carti de tarot sunt reprezentate toate elementele horoscopului. Batele reprezinta elementul foc (Berbec, Leu, Sagetator), monedele sunt corespondentul pamantului (Taur, Fecioara, Capricorn), spadele - aerul (Gemeni, Balanta, Varsator) si cupele reprezinta apa (Rac, Scorpion, Pesti).

Cu Marte si Mercur in mers retrograd, luna octombrie se anunta a fi un rollercoaster. Cartile de tarot pentru fiecare zodie iti lumineaza calea prin aceasta luna tulbure:

Berbec - Asul monede

Desi esti cu capul in nori, vei fi readus cu picioarele pe pamant de o oportunitate extraordinara. Esti pe punctul de a porni pe o cale noua, pe care vei avea nevoie de spatiu pentru a creste si a te implini. Este o luna in care iti poti extinde orizonturile, poti invata sa percepi altfel aspectele financiare ale vietii si sa descoperi cai de a te reinventa.

Taur - Imparateasa

Petrece aceasta luna reconectandu-te cu acele lucruri care fac lumea si viata sa para mai frumoase. Miroase florile, gusta culorile toamnei, citeste poeziile favorite, imbraca-te asa cum iti place, delecteaza cu hobbyul tau favorit. Chiar daca realitatea te face uneori sa-ti pierzi speranta, aminteste-ti ca ea are doza ei de magie. Bucura-te de frumos!

Gemeni - Regele de monede

Este luna perfecta sa fii un adult responsabil. Altii se bazeaza pe tine si nu iti permiti sa lenevesti sau sa faci greseli copilaresti. Cauta insemnatatea adevarata a lucrurilor pe care le faci si da un sens vietii tale. Cand ii ajuti pe altii sa razbeasca, vei avea un sentiment de implinire care te face sa uiti de greutati. Ridica-te la inaltimea propriilor asteptari pe care le ai de la tine.

Rac - 10 de spade

Cand esti fata in fata cu esecul, respingerea si tradarea, este usor sa iti vina sa renunti la lupta, sa iti lingi ranile inimii ranite si sa nu faci niciun efort sa te ridici de jos. Si totusi, daca alegi sa nu te lasi prada durerii, alegi, practic, sa nu o lasi sa te defineasca. Fa-ti o favoare si scoate singur cutitul care ti-a fost infipt in spate pentru ca doar asa procesul de vindecare va putea incepe.

Leu - Spanzuratul

Este o luna in care, oricat ai incerca, nu reusesti sa detii controlul. Poti sa fortezi lucrurile, dar nu vei face altceva decat sa obosesti. Invata sa mergi cu valul si sa te trezesti din pumni, accepta ca mersul lucrurilor nu poate fi mereu cel pe care il doresti si ca uneori soarta aseaza lucrurile dupa bunul plac. Ai putina incredere ca lucrurile vor fi pana la urma asa cum trebuie!

Fecioara - 8 de bate

In viata ne-ar placea tuturor ca lucrurile sa vina pe rand, insa nu mereu se intampla asa. Uneori, cand ploua, toarna cu galeata. Nu te teme daca situatiile iau o turnura neasteptata sau evolueaza mai repede decat estimai. Te-ai pregatit de mult pentru schimbarile prin care treci si esti mai pregatita decat crezi, draga Fecioara! Urca-te in sa si bucura-te de calatorie pentru ca oportunitatile extraordinare sunt destul de rare.

Balanta - Marea Preoteasa

Intuitia iti transmite mesaje pe care spiritul le primeste inaintea mintii. Uneori s-ar putea ca ele sa nu fie clare, dar luna aceasta este bine sa ai incredere in ea. Crezul tau in aceasta luna trebuie sa fie: nu conteaza ce cred altii, conteaza ce stiu eu!

Scorpion - Soarele

In octombrie trebuie sa iti pastrezi optimismul, draga Scorpionule! Te apropii de un punct de cotitura in viata ta si lucrurile vor deveni din ce in ce mai simple in curand. Cand un gand rau iti vine in minte, alunga-l cu unul pozitiv. In loc sa te concentrezi pe aspectele negative, ai grija sa nu ratezi ce se intampla bun in viata ta. Iluminarea iti va revigora spiritul!

Sagetator - Steaua

Singura constanta din viata ta in aceasta luna este credinta. Redescopera lucrurile in care crezi, ideile, crezurile si filosofiile care te fac sa gasesti un sens acolo unde aparent nu exista unul. Ramai neclintit in credinta ta pentru ca doar asa vei supravietui furtunii prin care treci in aceasta perioada!

Capricorn - 2 de bate

O idee nu-ti da pace de ceva timp si ai realizat deja ca sunt mai multe cai pe care o poti pune in aplicare. Cantareste-ti atent optiunile si ia o decizie. Daca vei da gres, vei putea incerca din nou, dar sa eziti in continuare este doar o pierdere de timp.

Varsator - 9 de bate

Este un moment al introspectiei, in care trebuie sa iti amintesti ca ai o forta interioara uriasa. Ai cazut de 100 de ori si te-ai ridicat de 101. Asa ca nu dispera cand simti ca nu mai ai putere sa lupti. O vei gasi, cum ai facut-o de fiecare data!

Pesti - Cavalerul de monede

Instinctul te va indemna sa visezi cu ochii deschisi, sa iti lasi mintea sa zburde, insa e momentulsa revii cu picioarele pe pamant, sa te concentrezi si sa dai dovadade perseverenta. Gaseste o cale sa fii disciplinat si sa faci lucrurile cum si cand trebuie. Nu vei munci toata viata, dar daca decizi sa o faci atunci cand trebuie, te vei bucura si mai mult de recompensele care te asteapta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro