Horoscop lunar

#horoscopul dragostei iunie #horoscop iunie 2017 #horoscop lunar iunie 2017 #horoscop lunar iunie #horoscop iunie #horoscop lunar dragoste #predictii #horoscop #horoscop lunar #astrologie #dragoste #horoscopul dragostei

Horoscopul dragostei in luna iunie 2017! Bat clopote de nunta pentru ...

Dragostea este in floare in luna iunie. Se anunta o luna plina de romantism pentru multi dintre nativii zodiacului. Pentru unii mai norocosi, se anunta casatorii sau chiar aparitia unui copil. Iata ce surprize ti-au pregatit astrele pentru luna iunie 2017 in dragoste.

Berbec

In luna iunie, Berbecii pun viata sentimentala pe locul doi, acestia fiind preocupati mai mult de situatia financiara si de confortul material. Acest aspect la influenteaza si deciziile luate in viata cuplu. Nativii vor trece prin schimbari bruste in viata lor amoroasa. Fie o persoana va pleca din viata lor cand se asteapta mai putin, fie va intra o noua persoana in viata lor.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului