Horoscop lunar

#ianuarie 2016 # zodii ianuarie #horoscop ianuarie

Horoscopul lunii ianuarie: declaratii de dragoste, bucurii nesperate si griji inutile

Ianuarie va fi o luna destul de capricioasa pe toate planurile. Au loc rasturnari neasteptate de situatie, impacari, dar si despartiri. Castigurile vor fi urmate de pierderi, astfel ca totul pare destul de neclar in acest inceput de an. Iata ce au rezervat astrele fiecarei zodii in parte:

Berbec

Tu incepi anul cu dreptul, plina de energie, ca de obicei. Ti se deschid in fata luna aceasta o multime de situatii favorabile prin intermediul carora vei ajunge acolo unde ti-ai propus. Totusi, va trebui sa depui mai mult efort pentru ca, vorba aceea, Dumnezeu iti da, dar nu iti baga in traista. Nici la capitolul dragoste nu ai motive de ingrijorare. Daca esti singura, vei cunoaste o persoana extrem de atragatoare.

Taur

Luna ianuarie este una linistita din toate punctele de vedere si toate par sa mearga extrem de bine. Chiar daca iti intra mai multi bani in buzunar, ies la fel de repede, insa asta nu te ingrijoreaza pentru ca mai bine sa ai ce cheltui decat sa nu ai deloc. Doar in plan emotional e posibil sa apara unele mici tensiuni iscate din tendinta ta de a-ti neglija familia. Migrenele risca sa te mai necajeasca din cand in cand.

Gemeni

Incepe o luna instabila din multe puncte de vedere. Esti mai agitata decat de obicei, iei lucrurile prea in tragic, motiv pentru care atragi si o multime de necazuri. Te certi cu colegii de serviciu, cu partenerul de viata, iti pui in cap toata familia doar din cauza unor ambitii copilaresti. In ceea ce priveste starea de sanatate, va fi necesar sa fii mai grijulie altfel risti sa te pricopsesti cu o raceala.

Rac

Ianuarie va fi o luna plina de schimbari si de evenimente care te vor pune pe ganduri. Cei apropiati vor face anumite presiuni asupra ta, iar acest lucru te va deranja destul de mult. Vei fi nevoita sa iei o decizie cu privire la actualul loc de munca. E posibil sa trebuiasca sa te muti intr-o alta localitate, iar asta este greu de conceput pentru tine. Invata sa fii mai independenta.

Leu

Vei atinge un varf in ceea ce priveste energia si vei intra intr-o noua etapa a vietii tale in ianuarie 2016. Incepi, asadar, anul intr-o dispozitie buna, atat de buna incat esti in stare sa muti si muntii din loc. In ceea ce priveste aspectul financiar, vei fi tentata sa faci anumite cheltuieli care nu isi au rostul. Incearca sa fii mai chibzuita atunci cand vine vorba de bani. Nu te teme sa faci schimbari drastice.

Fecioara

Incepi anul intr-o stare foarte buna, iar acest lucru se vede. Debordezi de energie si doresti sa te implici in cat mai multe activitati. Va trebui sa muncesti serios ca sa obtii banii de care ai nevoie, insa te vei confrunta si cu unele bariere care chiar te-ar putea tine uneori pe loc. Vei avea insa puterea sa le depasesti. Nu este deloc rau, insa ai grija sa nu te extenuezi. Nimic deosebit in plan sentimental.

Balanta

Prietenii sunt pe primul loc in aceasta luna. Te agiti si ai face orice pentru ei. Reusesti sa ii uimesti pentru ca esti saritoare din fire, dar parca acum le depasesti toate asteptarile. Orice incepi, incearca sa nu te pierzi in detalii. In ceea ce priveste familia, ai putea foarte usor sa ceri un sfat sau de ce nu, o mana de ajutor atunci cand te simti nevoia. Ai grija in cine ai incredere si cui ii vei spune secretele tale de suflet.

Scorpion

Ai o agenda atat de incarcata incat pare ca nimic nu iti iese asa cum ti-ai propus. Vei avea parte de o multime de surprize, mai placute sau mai putin placute. Totusi, nu iti pierzi increderea in tine si mergi mai departe. Intelege ca nici nu trebuie sa te spetesti muncind, pentru ca nu esti invincibila, ai limite. Partenerul de viata sau o persoana proaspat aparuta in viata ta iti ofera momente de neuitat.

Sagetator

Iubesti viata, ii iubesti pe toti cei care te inconjoara, oferi bucurie, iar asta te face o prezenta foarte agreabila. Se pare ca o tii tot intr-o petrecere toata luna, cunosti oameni noi, legi prietenii. In ianuarie, va trebui sa muncesti destul de mult, mai ales daca iti doresti sa te afirmi la locul de munca sau daca doresti sa obtii o marire de salariu. Astrele sunt de partea ta si vei reusi.

Capricorn

Prima luna din an vine cu foarte multe surprize frumoase. Te simti iubita si sustinuta de rude si de prieteni. Astrele vor avea o influenta puternica asupra ta iar tu vei fi determinata sa te orientezi catre noi activitati, care sa iti solicite mintea, dar din care sa iasa si bani. Nu crede tot ceea ce auzi din gura barbatilor, pentru ca risti sa suferi. Zilele de 17 si 18 vor fi favorabile pentru schimbari.

Varsator

Te numeri printre norocosii zodiacului luna aceasta. Pare ca totul iti pica din cer de-a gata si tu nu trebuie sa faci mai nimic. Din pacate, aceasta situatie va atrage o multime de invidiosi care vor fi gata sa te atace pe la spate. Numai ca ai tu ac de cojocul lor. O persoana de departe iti face o declaratie de dragoste emotionanta, care te va pune pe ganduri, daca nu chiar pe drum.

Pesti

Daca e ceva ce nu iti lipseste luna aceasta este vorba despre energie. Esti plina de viata si crezi ca poti reusi orice. Vei avea parte insa si de unele dezamagiri. Lucrurile nu stau tocmai asa, iar de aici apar si probleme serioase in familie. Nu suporti sa fii criticata si starnesti adevarate furtuni. In plan profesional nu vor fi schimbari foarte importante insa acest lucru nu ar trebui sa te ingrijoreze.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare