Horoscop lunar

#ghinion noiembrie #horoscop lunar noiembrie #ghinion zodii #horoscop noiembrie #predictii #zodii #horoscop #noiembrie #horoscop lunar #astrologie #horoscop noiembrie 2016 #zodii ghinioniste

Zodiile urmarite de ghinion in luna noiembrie! Te numeri printre ele?

Luna noiembrie nu este o luna benefica pentru toti nativii. In vreme ce unii se vor bucura de succes altii pot trece prin divort, pierderi financiare sau pot intampina probleme grave de sanatate. Iata care sunt zodiile ce sunt urmarite de ghinion, la tot pasul, in luna noiembrie!

Gemeni

Ghinionul Gemenilor tine de latura financiara. Nativii se asteapta la castiguri uriase insa vor fi dezamagiti la final de luna cand vor observa ca banii le lipsesc din cont sau ca nu au intrat toti. In plus, nu este o perioada buna pentru achizitii, fie ca este vorba despre cumpararea unei masini, unei case sau de o alta investitie. Riscul de a fi inselati este foarte mare. Este indicat ca nativii sa incerce sa faca economii si sa nu se avante la cheltuieli inutile.

Sursa foto: sites.psu.edu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro