Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 27 septembrie - 3 octombrie. Mercur retrograd creeaza haos in viata zodiilor. Relatiile ar putea avea de suferit

Mercur intra in mers retrograd de luni, pana pe 18 octombrie, insa efectele acestui tranzit se vor resimti pana in jurul datei de 3 noiembrie, perioada in care toate zodiile vor trebui sa fie mult mai prudente decat de obicei. Comunicarea verbala si nonverbala, precum si gandurile noastre vor fi puternic influentate si, ca de fiecare data cand Mercur este retrograd, telecomunicatiile si tehnologia ne-ar putea juca feste, iar cei care calatoresc ar putea avea parte de neplaceri. 

Aflat in zodia Balantei, Mercur va avea un impact major asupra relatiilor de orice fel. Asigurati-va ca mesajele pe care le transmiteti, indiferent de calea de comunicare, sunt corect intelese. Invatati sa ascultati mai atent pentru a evita neintelegerile provocate de interpretarea gresita a unor idei.

HOROSCOP 27 septembrie - 3 octombrie. Ramaneti deschisi la oportunitatile ce va ies in cale

Mercur retrograd nu este pus doar pe rele, ci va poate scoate in cale oportunitati si provocari interesante, fie ca vorbim despre domeniul profesional, fie despre cel al relatiilor. Pentru unii nativi este momentul potrivit sa ia legatura cu persoane dragi cu care nu au mai vorbit de multa vreme; pentru altii s-ar putea sa apara tensiuni in relatia cu colegii de serviciu, din cauza cuadraturii cu Pluto.

In tot acest haos creat de Mercur in viata unor zodii, Venus vine sa intareasca legaturi semnificative sau chiar sa duca anumite relatii la un nou nivel. 

HOROSCOP 27 septembrie - 3 octombrie. Previziuni pentru toate zodiile

BERBEC - Iei initiativa pentru a lamuri chestiuni importante pentru tine, iar planetele te sprijina pentru a-ti atinge scopurile. Viata sentimentala ti se imbunatateste daca inveti sa iti lasi ego-ul deoparte si sa nu mai reactionezi la primul impuls. Evita sa risipesti bani in aceasta saptamana.

TAUR - Reusesti sa comunicimai bine cu cei din jur si astfel vei rezolva probleme care trenau. Nu ezita sa dicuti cu jumatatea ta despre lucrurile care simti ca te preseaza si ca pun distanta intre voi. Proiectele si initiativele tale se bucura de apreciere in plan profesional, insa marirea de salariu sau bonusul la care speri mai au de asteptat.

GEMENI - Dinamismul care te caracterizeaza este catalizatorul de care ai nevoie pentru a depasi obstacolele pe care astrele ti le scot in cale. Esti sociabil si atragi in viata ta oameni noi, care te vor ajuta sa faci fix acele schimbari de care ai nevoie. Atentie la neintelegerile cu partenerul, pentru ca exista riscul ca amandoi sa faceti din tantar armasar; daca nu ti-ai gasit jumatatea, nu te grabi sa incepi o relatie in aceasta perioada. Prietenii falsi de la serviciu ti-ar putea crea probleme.

RAC - Esti mai sociabil decat de obicei si comunici bine cu ceilalti. Esti pur si simplu fermecatoare in aceasta perioada, iar optimismul si starea ta de bine sunt molipsitoare; Racii singuri ar trebui sa lase trecutul in urma o data pentru totdeauna, pentru ca doar asa se vor putea deschide. Asuma-ti riscuri daca vrei sa castigi!

LEU - Trebuie sa muncesti dublu pentru tot ceea ce vrei sa obtii, dar, paradoxal, in loc sa te simti coplesit, draga Leule, tu devii tot mai increzator si mai determinat. Pregateste-te pentru o serie de schimbari pozitive in viata ta. Anumite probleme mai vechi din cuplu ar urma sa se rezolve in aceasta perioada, iar daca inca nu ti-ai gasit jumatatea este posibil sa cunosti persoane interesante, cu care te vei simti bine, desi nu simti nevoia de o relatie. 

FECIOARA - Ai un program incarcat si, colac peste pupaza, se schimba de la o ora la alta. Din fericire ai energia necesara pentru a face fata tuturor problemelor pe care le ai de rezolvat. Relatia de cuplu ar putea avea de suferit pentru ca pur si simplu nu mai poti ascunde sub pres lucrurile care te nemultumesc, insa cu putin efort ele vor putea fi depasite cu succes. La serviciu ai nevoie de organizare si disciplina. Evita cheltuielile in exces, pentru ca le vei regreta in curand.

BALANTA - Simti ca ai lumea la picioare si chiar asa este, mai ales ca esti un maestru al comunicarii in aceasta perioada. Revizuieste-ti atitudinea fata de partener, pentru ca a fi distant si artagos nu te ajuta la nimic, desi tu crezi ca reusesti sa demonstrezi ceva.

SCORPION - Incearca sa nu lasi problemele sa te copleseasca si cauta sa iti reincarci rezervele de energie si incredere cu activitati creative, care iti fac placere. Nu pleca urechea la comentariile celorlalti. Pentru ca relatia cu partenerul sa se imbunatateasca trebuie in primul rand sa lamuresti niste chestiuni in capul tau. Uita de fantomele trecutului si bucura-te de prezent. Atentie la oamenii cu interese ascunse!

SAGETATOR - Ai o multime de obligatii si prea putin timp la dispozitie pentru a te achita de toate. Rezolva cu prioritate chestiunile legate de taxe, impozite si proprietati. Dinamismul care te caracterizeaza te va ajuta sa faci fata cu succes problemelor de la serviciu, chiar daca unele lucruri vor parea ca se misca putin cam greu. Finantele incep sa se echilibreze, insa nu este momentul pentru cheltuieli hazardate.

CAPRICORN - Entuziasmul te-ar putea impinge la fapte si decizii hazardate, asa ca ar fi bine sa te mai temperezi. Atentie la mesajele pe care ti le transmite jumatatea ta, pentru a putea sa actionezi in interesul relatiei, mai ales daca in ultima vreme lucrurile au parut sufocante intre voi; Capricornii singuri au ocazia sa faca primul pas spre o persoana care le-a starnit interesul de ceva timp.

VARSATOR - Trebuie sa actionez cu multa diplomatie in relatiile cu ceilalti. Atentie cui ii incredintezi secrete, pentru ca s-ar putea sa ai parte de dezamagiri. Asigura-te ca partenerul stie cat de important este pentru tine, mai ales ca vei avea nevoie de tot sprijinul sau acum, cand secrete incomode ar putea iesi la iveala. Incearca sa tii sub control nivelul de stres, pentru ca ar putea genera probleme de sanatate.

PESTI - Planetele au o influenta pozitiva asupra ta; energia este la cote inalte si reusesti sa faci tot ce iti propui. Pregateste-te pentru o schimbare benefica in cariera, fie ca este vorba de noi colaborari, fie despre renegocierea celor existente. Incearca sa te deschizi mai mult fata de partener si sa iti exprimi sentimentele mai mult si mai clar. La serviciu nu ezita sa discuti cu superiorii despre chestiunile care te igrijoreaza; daca le oferi argumentele potrivite, totul va fi in avantajul tau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro