Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 29 noiembrie - 5 decembrie. Saptamana cu schimbari si oportunitati neasteptate

Astrele nu sunt foarte ocupate saptamana aceasta si lucreaza in favoarea zodiilor. Se pare ca si ele au devenit mai generoase inainte se sezonul sarbatorilor de iarna si al cadourilor. Ce ti-a rezervat horoscopul pentru saptamana 29 noiembrie - 5 decembrie.

Luna noua in Sagetator aduce schimbari in viata unor zodii, rezolvarea unor probleme mai vechi si creativitate. Conjunctia Soare - Mercur in Sagetator este principalul tranzit astral al saptamanii si aduce minte mai limpede, aplecare catre informatie si posibilitatea dea gasi mai usor solutii la probleme care ne macina.

HOROSCOP 29 noiembrie - 5 decembrie. Previziuni pentru toate zodiile

O zodie are succese pe toata linia, iar o alta se bucura la aflarea unor vesti bune.

BERBEC - Ai o saptamana in care tinzi sa te ghidezi prea mult dupa ce spune si cum te percepe lumea din jur. Esti intr-o goana permanenta dupa bani, mai ales ca luna cadourilor se anunta una cu multe cheltuieli. Agitatia se domoleste putin in weekend, cand ai putea face o calatorie scurta.

TAUR - Muncesti mult, dar asta se simte din plin in portofel si in conturi. Daca nu castigi bani, vei obtine alte foloase, la fel de satisfacatore. Atentie la conflicte, mai ales in a doua parte a saptamanii. Weekendul il petreci in cuplu si bine faci!

GEMENI - E o saptamana in care parca esti clarvazatoare. Creativitatea e la cote maxime, la fel si capacitatea de a sintetiza si folosi toate informatiile in avantajul tau. Muncesti mult, dar daca te mobilizezi suficient ai putea avea parte chiar de un weekend prelungit.

RAC - Te pregatesti de vacanta de sarbatori, poate pleci intr-o calatorie mai lunga, asa ca simti nevoia sa lasi toate lucrurile la locul lor. Muncesti mult si pentru tine, si pentru altii, chiar si la sfarsit de saptamana, cand ar trebui sa te odihnesti. Nu prididesti insa, pentru ca stii ca eforturile de acum sunt in avantajul tau. Atentie la sanatate, pentru ca epuizarea este periculoasa.

LEU - Inceputul de saptamana este propice pentru negocieri si intalniri de afaceri pentru ca ai o minte limpede, care te ajuta sa vezi lucrurile fix asa cum sunt. Nu tolerezi prea bine greselile celor din jur, mai ales daca te afecteaza si pe tine, fie ca vorbim despre sfera profesionala, fie ca ne referim la cea personala. In weekend ai ocazia sa te relaxezi si sa te distrezi alaturi de persoane dragi.

FECIOARA - Lucrurile iti merg struna si esti singura zodie care se pote lauda cu succese pe toata linia. Castigi bani frumosi, iar oportunitati de colaborare foarte avantajoase parca vin toate deodata spre tine, asa ca va trebui sa iti selectezi clientela. Sansa este de partea ta, dar cheltui la fel de repede cum castigi. Atentie la tendinta de a fi prea pretentioasa si dura cu ceilalti, pentru ca ti-ai putea atrage antipatii si energii negative.

BALANTA - Asculta-ti intuitia in aceste zile si totul va fi bine.Nu este exclusa o schimbare de look, mai ales ca simti nevoia sa te rasfeti cumva dupa o perioada cu multa munca si cu un urias consum de energie si emotii. Faci si bani la inceput de decembrie, insa nu tocmai usor.

SCORPION - Saptamana incepe intr-o nota delicata si vei avea nevoie de tact si discretie; increde-te in ceea ce iti spune intuitia si nu vei vea mari probleme in ceste zile. Simti nevoia de mai multa actiune in viata ta, asa ca este posibil sa lucrezi si in weekend la un proiect, dar o faci in interesul tau.

SAGETATOR - Ai nevoie de sfaturi de la oamenii din jur si ar fi bine sa nu refuzi ajutorul care ti se ofera. Sanatatea este un capitol destul de vulnerabil in aceste zile, asa ca mare atentie la excesele de orice fel. Din fericire weekendul se anunta unul linistit.

CAPRICORN - Reusesti, ca de fiecare data, sa te faci remarcat gratie abilitatilor cu care esti inyestrat. Inceputul de saptamana iti aduce bani in conturi, ceea ce iti ofera satisfactie si o oarecare liniste, mai ales inainte de sezonul cadourilor. 

VARSATOR - Ai de rezolvat chestiuni ce tin de relatia cu autoritatea in prima parte a saptamanii, dar vestea buna este ca solutiile vor fi in favoarea ta. Astrele s-au aliniat pentru a-ti oferi clarviziune, asa ca daca cineva incearca sa te pacaleasca nu va avea succes. Tendinta de a-i controla prea mult pe cei din jur te-ar putea aduce in conflict cu cineva.

PESTI - Ai o saptamana buna si fructuoasa. Colaborezi bine cu cei din jur, te simti bine in pielea ta si asta iti da o aura irezistibila. O noua colaborare avantajoasa se arata la orizont, poate din partea unei persoane aflate la distanta. Nu ai vreme de odihna nici macar in weekend!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare