Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP. Zodia care va avea parte de surprize pana la sfarsitul saptamanii

Soarele in Sagetator ne face sa cautam adevaruri, oricat de ascunse si de incomode ar fi ele, insa vecinul sau Mercur, impreuna cu Neptun in Pesti, numai de ajutor nu ii sunt; ne poate lipsi luciditatea si putem vedea realitatea distorsionat, asa ca orice ai face, zilele acestea e bine sa verifici totul de cel putin doua ori. Neptun tinde sa sa ne faca sa exageram mult, sa facem din tantar armasar, astfel ca micile neintelegeri pot lua o amploare nebanuita.

Marte, planeta razboiului, dar si a pasiunii, se afla inca in zodia Scorpionului, formeaza un sextil cu Venus si Pluto, ceea ce creeaza contextul perfect pentru a ne indragosti sau a sarbatori dragostea. Cei orientati spre munca multa si antreprenoriat ar putea avea parte, in sfarsit, de un castig substantial, o rasplata a nenumaratelor ore de munca din ultima vreme. 

Ce zodii pot spune ca iese soarele pe strada lor

Se anunta surprize pentru multi nativi pana la sfarsitul acestei saptamani, prin urmare este bine sa fiti cu ochii largi deschisi pentru a le primi cum se cuvine.

BERBEC - Ai o viata complicata si solicitanta. Chestiuni legate de sfera sociala te tulbura nespus, iar la serviciu ai parte de turbulente si multa confuzie. Viata sentimentala, insa, pare destul de interesanta si te bucuri de tot sprijinul din partea jumatatii tale. Berbecii singuri au sansa sa se indragosteasca in aceste zile si sa se bucure, in sfarsit, de sarbatori in cuplu. Cum astrele iti scot in cale si o sursa noua de venituri, finantele nu trebuie sa te ingrijoreze deloc.

TAUR - Te paste iesirea la iveala a unui adevar incomod. Fie ca iti suspectezi partenerul de infidelitate, fie ca tu insuti, Taurule, ai o relatie clandestina, secrete sunt pe cale sa iasa la iveala. Esti nelinistit, insa incearca sa nu dai dovada de impulsivitate. Marea surpriza a saptamanii poate fi o oferta noua de job sau o colaborare foarte avantajoasa, ceea ce se simte din plin in buget.

GEMENI - Colaborarile si relatiile trec printr-o perioada grea si ai parte de multe conflicte si de situatii cel putin iritante. Pastreaza-ti calmul pentru ca doar asa vei putea sa gestionezi lucrurile. Cand te simti nesigur, stai putin cu tine, analizeaza lucrurile si incearca sa iti dai seama ce vrei cu adevarat. In plan financiar treci printr-o perioada lipsita de stabilitate, asa ca planuieste-ti atent fiecare cheltuiala, mai ales ca poate fi tentant sa arunci cu banii in stanga si in dreapta doar pentru ca asta te face sa te simti mai bine cu tine.

RAC - Planetele ti-au pregatit o saptamana speciala, in care vei gasi toata pacea si linistea alaturi de cei dragi; vei uita astfel de situatiile neprevazute care iti dau peste cap programul la serviciu si care iti ocupa foarte mult timp. Atentie la cum te comporti cu perechea ta, pentru ca nesiguranta ta v-ar putea afecta relatia; Racii singuri au sansa sa isi gaseasca dragostea la sfarsitul saptamanii, cand planetele le-au pregatit cateva surprize interesante.

LEU - Gestioneaza-ti cu atentie finantele si incearca sa nu cazi in plasa celor care incearca sa profite de tine. Concentreaza-te pe planurile tale si nu le trece in plan secund de dragul altora, care ar putea avea, de altfel, o agenda ascunsa.

Ai parte de multe momente de satisfactie in viata sentimentala, iar asta te ajuta sa uiti mai usor de alte probleme. In plan profesional te pregatesti pentru un nou inceput, ceea ce te entuziasmeaza; atentie, insa, la cei care nu se bucura cu adevarat pentru tine!

FECIOARA - Ai parte de o multime de tensiuni acasa, din cauza unor situatii in care este nevoie de ajutorul tau, dar si a banilor. Relatia cu partenerul este dominata de sentimente de gelozie si posesivitate din ambele directii, asa ca nici aici nu poti spune ca te simti mai linistita; Fecioarele singure ar putea avea parte de o reintalnire cu trecutul.

Nici la serviciu nu stai pe roze, din cauza unor schimbari care te fac sa te simti dezorientata. Nu lua decizii pripite si nu te lasa influentata de turbulentele din plan financiar.

BALANTA - Vrei sa rezolvi orice chestiune financiara si orice treaba neterminata inainte de Sarbatori, asa ca ai un program foarte incarcat. Astrele sut, insa, de partea ta si totul iti merge struna. Traiesti o perioada incarcata cu erotism si senzualitate, asa ca ai putea sa profiti din plin de asta pentru a a un restart vietii tale sentimentale. Pleaca intr-o excursie spontana doar cu jumtatea ta, reaprindeti focul pasiunii, iar daca esti singura distreaza-te si gandeste-te ca totul se va intampla la momentul potrivit. Cu banii stai bine, insa o oportunitate de colaborare te pune pe ganduri, pentru ca ti-ar putea rotunji veniturile.

SCORPION - Ai o saaptamana stresanta, mai ales daca te afli in fata unor schimbari si a unor noi inceputuri. Te simti nesigur, dezorientat si dezamagit, insa daca ai rabdare lucrurile vor reveni curand la normal. Nu lasa problemele sa iti afecteze relatia, aflata oricum pe un teren oarecum nesigur. Colegii ti-ar putea pregati surprize neplacute, daca le dai prea multa incredere.

SAGETATOR - Incredere de sine si dinamsim: acestea sunt cuvintele cheie ale saptamanii. Ai parte de surprize placute din partea unor persoane cu care te-ai cunoscut de curand. Esti pe cai mari si in viata sentimentala, fie ca esti intr-o relatie, fie ca inca iti cauti jumatatea. La serviciu continui sa iti gasesti provocari care iti ridica moralul si nivelul de incredere, insa ai grija sa nu muncesti prea mult si sa iti pui in pericol sanatatea chiar inainte de Sarbatori. Surpriza saptamanii va fi o suma mare de bani care iti intra in conturi.

CAPRICORN - Planetele iti rasplatesc din plin dinamismul si determinarea, dar in weekend te-ar putea impinge in pacatul unor cheltuieli exagerate, care iti vor destabiliza bugetul. Schimbari neasteptate au loc in viata sentimentala si te fac sa te simti presat si confuz.

VARSATOR - Trebuie sa ai mai multa incredere in tine si sa inveti sa stai pe propriile picioare. Asuma-ti riscuri, ia initiativa si astfel vei reusi sa duci la indeplinire planuri mai vechi, care trenau. Ai o stare emotionala buna si asta se simte in tot ceea ce faci si pe fiecare palier al vietii tale.

PESTI - Saptamana se va incheia excelent pentru tine, mai ales ca dai dovada de incredere de sine si de dinamism. Te achiti de obligatii mai vechi, dar nu neglijezi nici viitorul. In weekend se intampla ceva care iti schimba dispozitia si te face sa te simti vulnerabila, insa aceasta stare nu va dura prea mult. Surpriza vine din domeniul profesional: o oferta interesanta de colaborare te pune pe ganduri; atentie cu cine vorbesti despre asta pentru ca nu toata lumea iti vrea binele cu adevarat. O suma de bani importanta vine ca rasplata a tuturor eforturilor facute in ultima vreme.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare