Horoscop saptamanal

#horoscop # horoscop saptamanal

HOROSCOP 1-7 noiembrie. E saptamana deciziilor importante, dar si a tensiunilor. O singura zodie este rasfatata de astre

In prima saptamana din noiembrie planetele ne tin in priza. Luni si marti sunt zile perfecte pentru a negocia contracte si pentru a face planuri de calatorie, gratie conjunctiei Mercur - Jupiter. Lucrurile merg si mai bine incepand de miercuri, cand toate efectele lui Mercur retrograd se fac nevazute si odata cu ele si ceata in care s-au aflat unele relatii, indiferent de natura lor.

Opozitia dintre Soare in Scorpion si Uranus, planeta schimbarii, in Taur este pur si simplu una cu scantei; ne putem astepta la multe situatii pline de neprevazut, dari si tensionate. 

Luna Noua in Scorpion de joi favorizeaza inovatia si poate fi momentul sa accepti o provocare financiara cu inima deschisa. Tot ea aduce, insa, si o serie de tensiuni in viata zodiilor. Mintile pline de imaginatie vor avea un succes neasteptat, la fel si cei care dau dovada de creativitate in afaceri.

Vineri Mercur intra in Scorpion si face lumina acolo unde oamenii spun lucruri cu dublu inteles; ne va fi mai usor sa citim printre randuri, in special in relatiile personale. Venus intra in Capricorn, unde va ramane pana pe 6 martie, iar viziunea conservatoare asupra relatiilor profesionale este cea mai indicata. 

HOROSCOP 1-7 noiembrie. Previziuni pentru toate zodiile

BERBEC - Ca si saptamana trecuta, te concentrezi pe zona profesionala a vietii tale si, din fericire, totul merge ca pe roate. Marti si miercuri pot sa apara mici tensiuni cu unii dintre colaboratori, dar diplomatia te va ajuta sa gasesti repede calea catre un numitor comun. Spre sfarsitul saptamanii treceti prin experiente si conflicte care se vor incheia cu renuntarea la lucruri sau persoane dragi ori cu pierderi financiare.

TAUR - Spontaneitatea este cuvantul cheie al inceputului de saptamana, care va gaseste plini de energie, voie buna si creativitate. Aveti rezultate si asta va ajuta sa mentineti un ritm bun. Joi si vineri pot veni cu tensiuni in cuplu sau cu probleme cu autoritatea, dar in weekend reusiti sa va relaxati. 

GEMENI - Saptamana debuteaza cu tensiuni in familie, dar acestea se dilueaza in zilele urmatoare. Marti si miercuri sunt zile bune pentru intalniri, negocieri si discutii despre proiecte importante pentru ca astrele va dau doar idei bune si puteti obtine tot ceea ce doriti. Sanatatea si finantele nu sunt bine aspectate, mai ales joi si vineri, cand se anunta pierderi.

RAC - Trebuie sa te concentrezi foarte bine pe tot ce ai de facut la inceput de saptamana, mai ales daca lucrezi cu cifre si documente importante. Pentru unii Raci mijlocul saptamanii ar putea aduce incheierea unei etape si un nou inceput. Joi si vineri au parte de tensiuni in viata sentimentala, poate si pentru ca vor trebui sa lucreze in weekend si trebuie sa anuleze niste planuri mai vechi.

LEU - Situatia financiara iti da batai de cap; trebuie sa iti pui mintea la contributie pentru a gasi iesirea dintr-o problema legata de bani sau cu miza financiara, dar la mijlocul saptamanii primesti raspunsurile de care ai nevoie. Tensiunile create de Luna Noua ar putea conduce la schimbari care s-ar putea sa nu fie chiar pe placul tau. Pleci de undeva in aceasta saptamana, fie ca vrei, fie ca nu; ar putea fi vorba despre o schimbare de job sau poate de o mutare din locuinta actuala.

FECIOARA - Esti in forma buna si dai dovada de o mare empatie fata de toti cei din jurul tau. Intuitia te ghideaza, ca de obicei, pe calea corecta. O suma importanta de bani ar putea intra in portofelul tau pana miercuri, dar dispozitia iti este stricata de niste probleme care apar pe final de saptamana si care te pun pe drumuri impotriva vointei tale.

BALANTA - Saptamana incepe cu o serie de vesti extrem de folositoare, mai ales daca folosesti inteligent informatiile obtinute. Banii iti dau batai de cap chiar inainte de weekend, dar daca vei sti cum sa negociezi lucrurile se vor rezolva in favoarea ta. Foloseste weekendul pentru o bine meritata pauza, poate chiar pentru o calatorie scurta, care sa te ajute sa te relaxezi.

SCORPION - Esti sociabil si convingator la inceput de saptamana, draga Scorpionule, si ai putea sa vinzi chiar si castraveti gradinarului. Marti si miercuri ai nevoie de sfatul cuiva important pentru a duce la bun sfarsit un proiect. Spre deosebire de alti nativi atingi varful de energie pe final de saptamana si vei avea doar de castigat. Tensiunile provocate de Luna Noua nu te afecteaza la fel ca pe celelalte zodii, iar weekendul vine cu vesti bune si chiar si cu bani.

SAGETATOR - Luni te relaxezi si faci lucruri care iti plac, iar roadele le culegi marti si miercuri, cand castigi respectul si admiratia celor din jur. Atentie la sanatate inainte de weekend!

CAPRICORN - Ai de semnat o serie de acte, care iti aduc lucruri pe care le-ai visat de multa vreme. La serviciu ai de luat hotarari importante, care te pun intr-o lumina buna in fata sefilor. O serie de tensiuni in cuplu iti strica dispozitia inainte de weekend, iar sfarsitul de saptamana vei simti nevoia sa-l petreci izolat, pentru a te putea gandi la tot ce nu merge asa cum ti-ai dori.

VARSATOR - Pe o parte pierzi bani, pe alta castigi. Important este sa nu iesi pe minus. Ai de facut o alegere care trebuie cantarita bine; nu ezita sa ceri sfatul unei persoane de incredere. Ar fi bine sa intelegi ca unele decizii nu sunt cele mai comode, dar sunt necesare. 

PESTI - Lucrezi mult la imaginea ta la inceput de saptamana si iti iese! Vei reusi sa te faci remarcat/a si obtii sustinerea unor persoane importante. Joi si vineri trebuie sa rezolvi o serie de probleme legate de acte si bani si primesti o veste care nu iti este deloc pe plac. Vei petrece weekendul gandindu-te cum ai putea sa intorci lucrurile in favoarea ta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro