Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 13-19 septembrie. E saptamana conflictelor interioare si a schimbarilor

Luna in patrar in Sagetator este intr-o relatie tensionata cu Soarele in Fecioara, ceea ce genereaza un conflict interior in cei mai multi dintre noi. Suntem "rupti" intre a face ceea ce vrem si a face ceea ce trebuie, iar orice promisiune facuta poate deveni o povara.

HOROSCOP 13-19 septembrie. Munca nu este totul in viata

Soarele si Marte in Fecioara ne amintesc ca trebuie sa ne mai ocupam si de noi si sa dedicam timp acelor lucruri care ne fac placere, in loc sa muncim pana la epuizare.

Micutul Pluto are o influenta care poate aduce schimbari profunde in viata zodiilor, punand, totodata, umarul la realizarea unor progrese tangibile in proiecte care pareau sa stagneze.

HOROSCOP 13-19 septembrie. Marte in Balanta influenteaza relatiile

Miercuri, Marte, planeta razboiului, intra in Balanta, semnul relatiilor, pentru sase saptamani. Avem ocazia sa lucram la felul in care interactionam cu altii si sa vedem mai clar lucrurile atunci cand nu suntem apreciati si respectati asa cum ar trebui. Chestiuni facute uitate, dar nerezolvate, ar putea iesi din nou la suprafata in relatiile vulnerabile. 

Vestile bune vin pe final de saptamana, cand Venus intra in Scorpion si poate aduce bani frumosi pentru zodii, mai ales pentru Balante si Berbeci, dar este gata si sa starneasca pasiuni si atractii extrem de puternice.

HOROSCOP 13-19 septembrie. Previziuni pentru toate zodiile

BERBEC - Este momentul sa iti faci timp si pentru propria persoana si sa te pregatesti pentru o intalnire cu mare incarcatura pentru tine. Te gandesti la o afacere si succesul este aproape daca vei reusi sa ii convingi si pe altii sa ti se alature, prezentandu-le un plan bine pus la punct. Cateva probleme minore de sanatate ti-ar putea pune bete in roate.

TAUR - Pui dragostea inaintea muncii si investesti toata energia in viata personala. Este momentul sa duci relatia in care te afli la un alt nivel si vei face tot ce sta in puterea ta pentru a-ti multumi partenerul sau pentru a cuceri persoana care se afla in gandurile tale la orice pas. Ai o energie aproape poetica si esti foarte creativ atunci cand vine vorba de surprize romantice.

GEMENI - Este momentul sa faci planuri de vacanta sau chiar sa calatoresti inopinat. Te concentrezi pe lucrurile importante pentru tine si pe comunicarea cu persoanele dragi.

In plan profesional si financiar beneficiezi de oportunitati de nerefuzat si reusesti sa ai succes in tot ceea ce faci, daca dai dovada de o atitudine proactiva. Trebuie doar sa stii sa profiti de ocazii, sa fii omul potrivit la locul si momentul potrivit.

RAC - Esti dominat de energia lui Marte si asta se simte in principal in viata de familie si in tot ceea ce tine de casa. Esti in sfarsit capabil sa iei decizii ferme acolo unde este nevoie de ele, sa faci schimbari acolo unde se impune. 

Este o saptamana vindecatoare, in care faci toate acele lucruri pe care ti le-ai propus pentru a-ti transforma casa intr-un loc linistit si care iti da sens.

LEU - Te asteapta o saptamana incredibila, in special in cariera. Ai parte de succes si de noi aventuri, iar acasa totul merge cum iti doresti si este locul in care te simti in siguranta. Este o perioada in care iti poti asuma riscuri, pentru ca astrele sunt pregatite sa iti poarte pasii spre succes; totodata, reusesti sa fii de mare ajutor pentru altii, in special la serviciu, ceea ce iti da o senzatie de implinire.

FECIOARA - Te simti speciala si iti place sa fii in centrul atentiei; asta iti da un boost de incredere de sine in tot ceea ce faci. De ziua ta poti primi cadouri scumpe, dar simti nevoia sa cheltui bani pe toate acele lucruri care iti aduc placeri. Atentie, insa, sa nu iti destabilizezi bugetul!

BALANTA - Este o saptamana ciudata, in care perioadele de anxientate alterneaza cu cele de luciditate. Secretul este sa iti analizezi cu atentie starile si sa eviti situatiile care simti ca iti cresc nivelul de panica. Respecta regulile jocului in tot ceea ce faci, daca vrei ca rezultatele sa fie cele pecare le astepti. 

SCORPION - Te gandesti serios sa te implici intr-o afacere care iti va aduce multe beneficii. Dupa o perioada in care ai simtit ca iti lipseste energia, ai, in sfarsit, bateriile incarcate complet si te simti pregatita pentru orice provocare.

Esti un magnet pentru dragoste si debordezi de incredere, asa ca ai fix acea atitudine care iti sta cel mai bine.

SAGETATOR - Este saptamana marilor idei, iar patronul tau, Jupiter, te ajuta sa le concretizezi. Nu ai timp pentru lenevit sau pentru indoieli, pentru ca astrele te imping mereu inainte. Nu te opune si lasa-te dus de val!

CAPRICORN - Este o saptamana in care poti face progrese din punct de vedere financiar. Cere o marire de salariu daca simti ca nu esti platit suficient, refuza contractele care nu sunt avantajoase pentru tine si incearca sa obtii mai mult in tot ceea ce faci. Stii exact ce poti si ce meriti, asa ca nu lasa pe nimeni sa te subestimeze si sa te subevalueze, fie ca vorbim de profesie, fie ca vorbim de viata personala.

VARSATOR - Ai nevoie sa te temperezi si sa privesti lucrurile in ansamblu inainte de a actiona sau de a spune ceva, mai ales daca te afli la inceputul unui proiect sau al unei relatii. Doar asa iti vei putea juca bine cartile. Rabdarea este o virtute, mai ales cand esti in cautarea succesului, la fel si discretia.

PESTI - Schimbarea bate la usa si o vei simti din plin, pana in maduva oaselor. Este o oportunitate perfecta pentru a creste si impactul ei pozitiv iti va influenta inclusiv sanatatea si starea de bine. Este momentul potrivit sa iti schimbi stilul de viata, sa incepi o dieta, sa te ocupi mai mult de tine pentru ca daca ai simtit ca ceva te trage in jos in ultima vreme, cel mai probabil era vorba despre corpul tau. Uita de excese si invata sa te iubesti si sa te respecti mai mult.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului