Horoscop saptamanal

#horoscop dragoste #horoscop

HOROSCOP dragoste 14-20 decembrie. Patru zodii intalnesc sufletul pereche inainte de sarbatori

HOROSCOP dragoste 14-20 decembrie. Astrele aduc dragostea in viata mai multor zodii in aceasta saptamana, iar unii nativi au chiar sansa sa isi intalneasca sufletul pereche. Comunicarea este favorizata in aceasta perioada si este calea de rezolvare a multor probleme sentimentale.

HOROSCOP 14-20 decembrie BERBEC

Daca esti intr-o relatie, aceasta ar putea trece la nivelul urmator. Pasiunea si senzualitatea pe care le emani iti vor oferi clipe de neuitat alaturi de partener/a, iar romantismul va fi la cele mai inalte cote. Pentru Berbecii singuri nu este exclus sa aiba o aventura, deoarece saptamana aceasta sunt foarte atragatori.

HOROSCOP 14-20 decembrie TAUR

Treci printr-un moment bun in viata personala. Te reindragostesti de partener, iar relatia voastra merge perfect. Petreceti timp de calitate impreuna, insa la sfarsit de saptamana apar o serie de tensiuni in cuplu.

HOROSCOP 14-20 decembrie GEMENI

Relatia cu partenerul evolueaza cum nu se poate mai bine; comunicati perfect si intre voi domneste pacea si armonia. Gemenii singuri ar trebui sa aiba mai multa grija de ei, pentru a deveni mai atragatori, pentru ca jumatatea ta este prin preajma si abia asteapta sa te cunoasca.

HOROSCOP 14-20 decembrie RAC

Ar trebui sa iti revizuiesti atitudinea fata de partener si sa incerci sa ii intelegi problemele. In weekend ar putea sa apara tensiuni intre voi din cauza unor terte persoane. Cautati o cale pentru a comunica mai mult si mai eficient, pentru ca nimeni sa nu poata sa intervina intre ei.

HOROSCOP 14-20 decembrie LEU

Astrele arunca o lumina favorabila asupra vietii tale sentimentale. Pentru Leii aflati intr-o relatie urmeaza o perioada de acalmie, in care legatura devine mai stabila si mai armonioasa. Nativii singuri au sansa sa reinnoade o relatie din trecut si sa o faca sa functioneze, de aceasta data.

HOROSCOP 14-20 decembrie FECIOARA

Relatia cu partenerul poate avea de suferit daca nu reusesti sa nu mai reactionezi la primul impuls; gandeste de doua ori inainte sa vorbesti atunci cand situatia este tensionata pentru ca s-ar putea sa regreti, daca nu o faci. Fecioarele singure au sansa sa isi intalneasca jumatatea chiar inainte de Sarbatori; fiti curajoase si nu va mai temeti sa va exprimati sentimentele.

HOROSCOP 14-20 decembrie BALANTA

Astrele iti influenteaza pozitiv viata in aceasta saptamana. Relatia cu partenerul va deveni mai profunda si veti avea o serie de discutii sincere si deschise, care va vor ajuta sa lamuriti probleme mai vechi. Bucurati-va de momentele de pasiune!

Balantele singure au nevoie de o perioada de introspectie pentru a-si da seama unde gresesc si a intelege ceea ce doresc, pentru a putea face schimbarile necesare.

HOROSCOP 14-20 decembrie SCORPION

Relatia ta nu trece prin cea mai buna perioada, insa ai luciditatea si increderea necesare pentru a face lucrurile sa functioneze. Din fericire si partenerul este alaturi de tine si este dispus sa puna umarul la umplerea golurilor. Nu renuntati la primele greutati!

Scorpionii singuri trebuie sa se impace cu trecutul in aceasta perioada pentru a scapa de tot ceea ce constituie o piedica si o sursa de suferinta.

HOROSCOP 14-20 decembrie SAGETATOR

Treci printr-o perioada buna si, dupa o perioada de introspectie, reusesti sa identifici lucrurile care te deranjeaza si schimbarile pe care ai nevoie sa le faci in viata ta amoroasa. Relatia cu partenerul evolueaza bine si intre voi domneste dragostea si armonia. Sagetatorii singuri ar trebui sa isi faca curaj sa abordeze persoana care le-a starnit interesul si cu siguranta acesta va fi inceputul unei frumoase povesti dedragoste.

HOROSCOP 14-20 decembrie CAPRICORN

Este momentul sa revii cu picioarele pe pamant si sa te ocupi de probleme ramase nerezolvate in plan personal. O discutie sincera cu partenerul despre nevoile fiecaruia ar putea aduce o imbunatatire in relatia voastra.

HOROSCOP 14-20 decembrie VARSATOR

Prioritatile se schimba si esti mai atent la viata personala. Este momentul pentru o discutie sincera cu partenerul, pentru a va da seama unde va aflati si pentru a evita conflicte viitoare, izbucnite in urma tensiunii acumulate.

Varsatorii singuri ar trebui sa devina mai asumati si sa preia haturile vietii personale pentru ca nu va veni nimeni sa o faca in locul lor.

HOROSCOP 14-20 decembrie PESTI

Viata amoroasa este favorizata in aceasta perioada. Relatia cu partenerul se va revigora si veti petrece momente placute impreuna.

Pestii singuri urmeaza sa cunoasca o persoana care le va starni interesul si le va aduce culoare si iubire in viata. Traieste clipa!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro