Horoscop saptamanal

#horoscop # horoscop 14-20 decembrie

HOROSCOP 14-20 decembrie. Rani vechi se inchid si se deschide un portal catre un viitor fericit

Eclipsa totala de soare din 14 decembrie si Luna Noua in Sagetator, in contextul unor miscari planetare numeroase, deschid in aceasta saptamana un portal catre reconcilierea cu trecutul si deschiderea catre prezent, pentru un viitor fericit.

Comunicam mai bine, reusim sa invatam din greseli si sa intelegem mai bine experiente trecute si, poate, neplacute.

HOROSCOP 14-20 decembrie. Previziuni complete pentru toate zodiile

Varsatorii se pot considera vedetele saptamanii deoarece au numai de castigat din toate miscarile planetare din aceasta perioada.

HOROSCOP 14-20 decembrie BERBEC

Ai sansa sa regandesti anumite lucruri si sa faci schimbari de bun augur in viata ta. Ai nevoie sa fii mai conectat cu realitatea, pentru ca totul evolueaza cu viteza luminii. In cariera lucrurile au mers din bine in mai bine in ultima perioada, toate proiectele sunt pe un fagas bun si esti pregatit pentru noile inceputuri care te ateapta.

Stabileste-ti obiectivele si prioritatilor si munceste mult pentru a-ti demonstra abilitatile. O serie de probleme pot aparea in viata personala si va trebui sa faci alegeri bine gandite si sa dai dovada de agilitate pentru a le face fata.

HOROSCOP 14-20 decembrie TAUR

Te concentrezi pe chestiuni legate de familie si de cei apropiati. Te simti obosit si iritat in unele momente, insa planetele iti trimit influenta necesara pentru a rezolva orice. La serviciu iti merge mai bine decat altora si reusesti sa te achiti de obligatii restante sau care pana acum fost amanate de piedici independente de tine. Cunosti persoane interesante in aceasta perioada, care vor avea o influenta pozitiva in viata ta. Nu lasa nimic sa te sperie sau sa te dea inapoi de la ceea ce ti-ai propus.

HOROSCOP 14-20 decembrie GEMENI

Schimbarile ce se petrec in viata ta te forteaza sa te adaptezi la noua realitate, insa totul este spre binele tau. Planuri care stagnau de ceva vreme vor fi in sfarsite duse la bun sfarsit. In plan sentimental ai parte de o serie de conflicte si tensiuni, insa lucrurile se vor rezolva in favoarea ta. Ai motive sa fii multumit in aceasta saptamana, mai ales daca iti urmezi ratiunea si instinctul.

HOROSCOP 14-20 decembrie RAC

Pentru tine incepe o saptamana tulbure, in care parca iti pierzi stabilitatea, cee ce te face iritabil. Vei fi foarte stresat, mai ales din motive financiare, insa vei reusi sa o scoti la capat.

Nici in viata sentimentala lucrurile nu sunt mai clare pentru tine. Ai parte de confuzie si turbulente pentru ca partenerul nu se simte confortabil in relatie; aveti nevoie de o discutie pentru ca situatia sa devina mai relaxata.

HOROSCOP 14-20 decembrie LEU

Viata ta ia o turnura neasteptata. Ai nevoie de mai multa diplomatie in relatia cu cei din jur, pentru a evita conflictele si tensiunile. Spre deosebire de saptamanile trecute, ai mintea mai limpede si poti gandi in perspectiva deciziile pe care le ai de luat.

HOROSCOP 14-20 decembrie FECIOARA

Atentia ta se indreapta in mod special spre viata profesionala, insa orice te ingrijoreaza la momentul acesta se va rezolva spre binele tau, iar atunci te vei simti usurata. Vestea buna in acest moment este ca eforturile tale vor fi in cele din urma rasplatite. Saptamana acesta vei primi o suma de bani neasteptata, ceea ceteva ajuta sa te achiti de cateva obligatii restante.

HOROSCOP 14-20 decembrie BALANTA

Esti foarte creativa si proactiva in acasta saptamana. Daca toate actiunile tale se vor baza pe logica si prudenta, vei reusi sa depasesti toate obstacolele care ti-au blocat pana acum calea spre succes. Dinamismul si increderea de sine de care dai dovada te vor ajuta sa iti atingi scopurile. Atentie la cei care incearca sa iti faca rau in aceasta perioada!

HOROSCOP 14-20 decembrie SCORPION

Saptamana aceasta ai nevoie de multa rabdare si de stapanire de sine pentru ca vei avea de a face cu multe situatii problematice atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Turbulentele vor fi puternice si va fi nevoie sa actionezi rapid pentru a gasi solutii. Tine ochii deschisi pentru a vedea oportunitatile de a-ti imbunatati situatia financiara.

Esti gata pentru noi inceputuri, insa nu ai siguranta ca cei apropiati te sustin in demersurile tale. In plan amoros iti place sa iti imaginezi ca totul este perfect, insa nu reusesti sa te minti prea bine. Priveste-ti problemele cu onestitate si incearca sa le rezolvi.

HOROSCOP 14-20 decembrie SAGETATOR

Astrele ti-au pregatit o saptamana cu mult noroc, mai ales in plan financiar. Dupa cateva zile in care totul pare sa mearga perfect, weekendul vine pentru tine cu confuzie si situatii complicate. Ti-ar prinde bine o perioada in care sa ramai doar tu cu gandurile tale.

Evita sa iei parte la conflicte neplacute si sa intinzi prea mult coarda in relatiile cu ceilalti.

HOROSCOP 14-20 decembrie CAPRICORN

De ceva vreme te intrijoreaza aspecte ce tin de viata de familie, iar acum este momentul sa rezolvi problemele si sa te eliberezi de energia negativa care ti-a provocat mult stres. In plan profesional te asteapta o perioada buna, prospera.

HOROSCOP 14-20 decembrie VARSATOR

Ai de rezolvat multe chestiuni ce tin de viata personala si de cea profesionala. Reusesti sa rezolvi o serie de probleme, iar acest lucru iti va permite sa te bucuri de o situatie ce evolueaza favorabil in plan amoros.

HOROSCOP 14-20 decembrie PESTI

Ai o saptamana foarte productiva datorita influentei pozitive a miscarilor astrale. Energia si creativitatea sunt la cote maxime si daca reusesti sa gestionezi corect toate situatiile ce se ivesc, acest lucru ar putea fi foarte benefic pentru cariera ta. Vei primi cateva oferte de colaborare, insa este bine sa le analizezi cu mare atentie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro