Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 18-24 ianuarie. Multe zodii sunt pe teren minat, vin zile cu haos si tensiuni majore

Soarele intra in Varsator in aceasta saptamana si se intalneste cu Mercur, Jupiter si Saturn, ceea ce va face valuri in viata zodiilor. Marte formeaza conjunctie cu Uranus in Taur, iar valurile s-ar putea transforma in tsunami pentru unii nativi.

Aspectele astrale ale saptamanii indica rebeliune, haos, instabilitate, toate in jurul datei de 20 ianuarie, iar cuadratura Marte - Jupiter poate crea situatii de-a dreptul explozive.

Din fericire, conjunctia Soare - Saturn pare sa linisteasca apele si sa restabileasca ordinea, insa va favoriza si loviri dure de realitate.

Lucrurile par destul de linistite la sfarsit de saptamana, cand Venus si Neptun formeaza un sextil si ne fac sa vedem viata cu ochi mai romantici si in culori ceva mai rozalii.

HOROSCOP 18-24 ianuarie. Atentie la conflicte! Nu reactionati la primul impuls!

Conjunctia Marte - Uranus dezlantuie iadul pentru unele zodii, in 20 ianuarie. Vor avea loc cutremure puternice, poate si la propriu, nu doar la figurat; ies la iveala lucruri care vor da peste cap vieti si care ii vor lasa pe multi incapabili sa reactioneze in vreun fel.

Situatia nu se imbunatateste pana sambata. Orice conflict poate lua o amploare nebanuita, tensiunile sunt in continua crestere, la fel si nevoia de eliberare, iar Jupiter si Marte in conjunctie in Varsator pun paie pe foc in continuu in aceste zile. Pentru a depasi cu bine aceasta perioada este nevoie de multa rabdare si de maturitate, de capacitate de analiza si de putere de decizie. Nativii care se stiu mai impulsivi ar fi bine sa se retraga din orice zona de conflict pentru ca lucrurile sa nu degenereze.

Conjunctia Soare - Saturn de duminica va scoate la iveala adevaruri, unele dintre ele foarte greu de suportat. Analizati cu atentie situatia si dati dovada de responsabilitate in felul in care o gestionati. Daca reusiti sa dati dovada de rabdare si sa nu reactionati instinctiv, va veni si recompensa, pe langa lectiile pe care le veti invata din ce vi se intampla.

Apele par sa se linisteasca in weekend, cand sextilul Venus - Neptun in Pesti va aduce doza de liniste, de placeri, de dragoste si romantism de care ai nevoie pentru a uita de efectele unei saptamani cu adevarat nebune in plan astral.

HOROSCOP 18-24 ianuarie BERBEC

Saptamana aceasta nu este despre tine, ci despre cei din jurul tau care au nevoie de ajutor. Ti se plange mult pe umar in aceasta perioada si te simti bine atunci cand reuseseti sa ii faci pe altii sa se simta intelesi si ajutati si, de ce nu, poate un pic mai fericiti. Mijlocul saptamanii vine cu o serie de lectii neasteptate, iar de vineri te poti concentra pe lucruri mai placute si relaxante, fie in singuratatea ta, fie impreuna cu partenerul.

HOROSCOP 18-24 ianuarie TAUR

Treci printr-o perioada in care trebuie sa dai dovada de multa chibzuinta, mai ales din punct de vedere financiar. Nu face investitii hazardate pentru ca a face cumparaturi compulsiv nu iti va rezolva alte probleme. Incearca sa te multumesti cu putin in zilele urmatoare si ai rabdare cu tine si cu cei din jurul tau. Vei avea nevoie!

HOROSCOP 18-24 ianuarie GEMENI

Simti nevoia unei schimbari de atmosfera si chiar de peisaj. Simti nevoia sa pleci departe sau sa te retragi in barlogul tau si, poate, sa redecorezi, insa nu ai timp de asa ceva. Cel putin nu atat de mult cat ti-ai dori. In a doua parte a saptamanii toata lumea parca si-a propus sa aiba nevoie de tine si sa nu te lase sa te relaxezi. Weekendul vine cu ceva surprize in plan amoros, poate o aventura sau o prietenie care se transforma brusc in "altceva", iar fluturii din stomac iti vor aduce foarte multa inspiratie.

HOROSCOP 18-24 ianuarie RAC

Ai un inceput de spatamana dificil, parca nu reusesti sa intri in atmosfera de lucru si motorul este putin "inecat". Abia la mijlocul saptamanii reusesti sa iti gasesti ritmul si energia si vei profita din plin de ele. Esti printre norocosii care saptamana aceasta reusesc sa obtina cam tot ce isi propun.

HOROSCOP 18-24 ianuarie LEU

Incepi saptamana cu energie si determinare, anturajul iti da siguranta ca poti reusi orice iti propui si asa se si intampla. Bucura-te de aceasta stare de bine cat va tine, pentru ca miercuri un conflict te va scoate din zona ta de confort, fie ca este cu altcineva, fie ca este unul interior. Nu te lasa acaparat de tensiuni si ganduri negre si incearca sa vezi partea plina a paharului pentru ca mereu exista una. Va fi nevoie de compromisuri si sacrificii in a doua jumatate a saptamanii, insa duminica reusesti sa te deconectezi si sa te relaxezi.

HOROSCOP 18-24 ianuarie FECIOARA

Ai un inceput de saptamana in care totul iti iese si in care poti profita de relatia speciala pe care o ai cu cineva. Bucura-te de aceste zile, pentru ca miercuri si joi te asteapta o serie de tensiuni. Legatura cu o persoana draga, partener, membru al familiei, prieten, va fi greu incercata asta iti va crea o stare de anxietate care se va prelungi pana spre weekend. Nu te descuraja si incearca sa vezi si partea frumoasa a vietii.

HOROSCOP 18-24 ianuarie BALANTA

Ai atat de multe lucruri de rezolvat, incat incepi sa te simti coplesita, draga Balanta! Nu iti pierde echilibrul si incearca sa gasesti calea pentru a te organiza pentru ca doar asa vei vedea lucrurile mai clar. Stabileste-ti prioritatile si concentreaza-te pe ele si incearca sa ignori faptul ca si altii par sa aiba nevoie de ajutor. Miercuri si joi stai departe de tensiuni si conflicte si investeste-ti energia in lucruri care conteaza cu adevarat pentru tine. Daca vei reusi asta, vei incheia saptamana intr-un mod cum nu se poate mai placut.

HOROSCOP 18-24 ianuarie SCORPION

Astrele iti joaca feste saptamana aceasta si te indeamna la actiuni usor nechibzuite. Deschide bine ochii, evita investitiile hazardate si paseste cu atentie prin viata pentru ca ti se pregatesc cateva lectii de neuitat. 

HOROSCOP 18-24 ianuarie SAGETATOR

Prima parte a saptamanii te gaseste intr-o dispozitie aproape filosofica, in care te lasi in voia lucrurilor, insa de miercuri conjunctura astrala schimba lucrurile radical. Gandesti mult, despici firul in patru si, cu toate astea, ai tendinta sa vorbeasca gura fara tine. Evita conflictele, nu lua personal situatiile neplacute de care te lovesti si ai rabdare sa treaca aceasta perioada tulbure. 

HOROSCOP 18-24 ianuarie CAPRICORN

Simti nevoia unei schimbari in plan profesional. Ai acumulat frustrari si nemultumiri si te gandesti ca singura solutie este un proiect nou. Nu lua decizii pripite luni si marti pentru ca nu ai cea mai limpede minte din lume. Perioada urmatoare te va invata ca este bine sa spui lucrurilor pe nume, asa cum simti, si sa te concentrezi pe ceea ce conteaza cu adevarat.

HOROSCOP 18-24 ianuarie VARSATOR

Esti intr-o perioada in care faci multe planuri si visezi mult. Iti este greu sa iti gasesti ritmul pentru a face fata chestiunilor cotidiene. Atentie la cheltuieli pentru ca iti poti destabiliza bugetul!

HOROSCOP 18-24 ianuarie PESTI

Totul ti se pare pe dos in viata ta si in jurul tau. Iti este greu sa privesti lucrurile cu o minte limpede si acest lucru iti creeaza frustrari. Ai mai multa rabdare cu tine si cu cei dragi pentru ca este o perioada trecatoare si in curand lucrurile vor reintra intr-o ordine fireasca. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro