Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 18-24 octombrie. Tensiuni mocnite ies la suprafata odata cu Luna plina in Berbec

Planetele au o activitate intensa in aceasta saptamana, in care ne pregatim pentru intrarea in zodia Scorpionului. Afla ce sta scris in stele pentru zodii in aceasta saptamana din HOROSCOP 18-24 octombrie.

E vremea schimbarilor!

Jupiter, planeta sperantei, a dezvoltarii, a optimismului si a norocului, reintra, chiar de luni, in mers direct dupa patru luni de retrograd. La fel face si Mercur, dupa ce in ultimele trei saptamani a cam incurcat itele comunicarii pentru multe zodii. Este momentul oportun sa semnati contracte sau sa reluati legaturi intrerupte, mai ales ca Venus se afla in Sagetator si imprumuta din veselia si optimisul lui.

Atentie, insa! Luna plină in Berbec de miercuri, care formeaza o cuadratura cu Pluto, ar putea scoate la suprafata tensiuni mocnite, atat la nivel personal, cat si social, mai ales acolo unde cineva pare ca incearca sa ne controleze excesiv si impotriva vointei noastre. Schimbarile provocate de naravasul Pluto ar putea fi neplacute, dar benefice pe termen lung. Scorpionii devin vedete de sambata, cand Soarele intra in semnul lor, iar influenta lor se simte puternic pentru toate zodiile. Devenim mai aplecati spre a intelege lucrurile despre care vorbim, spre transformare si senzualitate, dar si mai suspiciosi, iar schimbarile care se petrec pot fi radicale.

HOROSCOP 18-24 octombrie. Previziuni pentru toate zodiile

BERBEC - Vei fi foarte activ si social in aceste zile, iar asta te ajuta sa iti atingi scopurile. Mijlocul saptamanii poate aduce ceva tensiuni la serviciu, dar vei trece usor peste ele daca dai dovada de discretie si daca nu intri in conflicte. Atentie mare la felul in care iti gestionezi finantele, pentru ca se anunta vremuri tulburi. In viata sentimentala cheia succesului este onestitatea.

TAUR - Te preocupa, poate prea mult, chestiuni financiare si te chinui din rasputeri sa gasesti solutii pentru toate problemele. Nici la serviciu lucrurile nu stau prea bine pentru ca ai multe de rezolvat pentru a-ti asigura linistea in viitorul apropiat. Cu atatea lucruri pe cap, incepi sa ai probleme de comunicare in cuplu, iar tensiunile iscate de aici nu se vor rezolva decat cu rabdare si diplomatie.

GEMENI - Iti faci curaj sa abordezi o persoana care ti-a starnit interesul si sa iti marturisesti sentimentele. Cum norocul este de partea ta, ar fi si pacat sa nu o faci, pentru ca succesul este asigurat. In rest, nu se intampla nimic notabil in viata ta si totul decurge armonios. Weekendul vine cu surprize neplacute, pentru ca descoperi ca o persoana pe care o considerai apropiata incearca sa iti faca rau sau sa profite de tine.

RAC - E momentul sa te concentrezi pe cariera, pentru ca pare sectorul cel mai favorizat de planete. Iti poti realiza visele si ambitiile daca iti folosesti corect abilitatile, iar pe langa satisfactia morala va veni si cea materiala. Cu mai multi bani in buzunar vei putea sa iti tragi sufletul si sa te achiti de obligatii mai vechi. Viata amoroasa este si ea bine aspectata, planetele anuntand o doza mare de romantism si pentru cei aflati in relatii, si pentru cei care isi cauta jumatatea.

LEU - Ar trebui sa te gandesti sa ii mai lasi si pe altii sa isi asume responsabilitati, desi nu este stilul tau. Retrage-te in umbra pentru o vreme pentru ca gandirea ta s-ar putea sa nu fie chiar limpede in aceasta perioada, in care te simti obosit dupa o perioada mai agitata, draga Leule. Lasa initiativa si deciziile importante in sarcina colegilor in care ai incredere pentru a evita sa faci greseli. Vestea buna vine din sectorul financiar: lucrurile incep sa arate ceva mai bine decat in ultimele saptamani; si in plan sentimental astrele ti-au pregatit surprize placute, iar tu trebuie doar sa te relaxezi si sa te bucuri de ele.

FECIOARA - Ai ocazia sa faci schimbari de care simteai nevoia de ceva vreme, iar asta iti va aduce liniste si satisfactie. Drumul tau nu va fi lipsit de obstacole, insa ar trebui sa le consideri ca pe o motivatie in plus, in loc sa iti pierzi entuziasmul. Ai incredere in tine, dar si in cei din jurul tau, cu al caror ajutor vei obtine ceeace iti doresti. In plan personal asteapta-te ca o persoana sau chestiuni nerezolvate din trecut sa iti bata din nou la usa. Depinde doar de tine cum vei reusi sale gestionezi.

BALANTA - Esti cu nervii intinsi la maxim in aceasta saptamana, iar faptul ca o serie de chestiuni importante nu par sa se rezolve pe atat de repede cat ti-ai dori te scoate si mai tare din sarite. Inainte sa reactionezi la nervi, gandeste-te ca ai si tu o parte de vina, mai ales daca ai tot amanat decizii care ar fi grabit lucrurile. Incearca sa te deconectezi putin si sa intelegi ca uneori e nevoie de rabdare pentru a obtine rezultate bune. Nu uita sa te odihnesti cum trebuie, macar in weekend, pentru ca altfel ai putea avea probleme de sanatate.

SCORPION - Esti plin de energie si foarte hotarat in aceste zile, draga Scorpionule! Esti determinat sa lamuresti orice lucru si orice problema care te face sa simti presiune in viata ta, fie la munca, fie in plan personal. Ai nevoie de mai multa disciplina in felul in care iti gestionezi finantele.

SAGETATOR - E momentul sa iti faci ordine in viata, pentru a putea in sfarsit sa te relaxezi. Gandeste pozitiv si toate visurile ti se vor indeplini. Colaborarea cu colegii de serviciu este excelente si reusiti, impreuna, sa duceti la capat proiecte importante. In plan financiar va fi nevoie de niste mutari inteligente pentru a depasi un impas.

CAPRICORN - Calmul domneste in viata ta in aceasta saptamana, care nu iti rezerva nicio surpriza. Ai ocazia sa discuti cu jumatatea ta sincer si deschis despre chestiuni care iti dau o oarecare nesiguranta si, impreuna, veti sti ce aveti de facut. Relaxeaza-te si inceteaza sa iti mai faci scenarii care iti creeaza anxietate, atat in plan personal, cat si in plan profesional.

VARSATOR - Este momentul sa pui in aplicare ideile si planurile despre care crezi ca iti vor aduce un viitor stralucit. In plan amoros, daca faci pasii potriviti, vei reusi sa gasesti un drum comun cu partenerul, pe care sa pasiti increzatori spre fericire. Daca te afli la inceputul unei relatii incearca sa lasi toate aspectele negative la o parte pentru ca doar asa te vei putea bucura de lucrurile bune. Vesti bune si in plan financiar pentru tine, daca vei decide sa iti faci curaj sa iti ceri drepturile. Incearca sa te odihnesti in weekend sau sa pleci intr-o calatorie scurta, care sa te ajute sa te deconectezi de la stresul de zi cu zi.

PESTI - Ai o saptamana in care planul profesional este bine aspectat; astrele te ajuta sa avansezi, in ciuda obstacolelor, iar moralul tau primeste un adevarat "boost", de care aveai mare nevoie. Vestea si mai buna este ca totul vine la pachet cu o suma consistenta de bani. Starea de spirit excelenta este stricata in oarecare masura de chestiuni de ordin familial, insa daca tu faci tot ce tine de tine pentru a depasi momentul totul va fi bine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului