Horoscop saptamanal

#horoscop # horoscop saptamanal

HOROSCOP 20-26 decembrie. Solstitiul de iarna si Craciunul aduc mari surprize pentru zodii

 

Saptamana dinaintea Craciunului se dovedeste una plina de provocari si surprize pentru zodii. Cine are parte de vesti bune si cine este mai putin norocos inainte de Sarbatori, aflam din horoscopul saptamanii 20-26 decembrie.

Influenta Lunii pline se simte din plin la inceput de saptamana, iar Solstitiul de iarna si intrarea Soarelui in Capricorn isi spun si ele cuvantul in viata zodiilor. Energia acestor tranzite, impreuna cu prezenta in Capricorn a altor trei planete - Mercur, Venus si Pluto - ne fac usor melancolici, sentimentali, aplecati catre traditii, familie si oameni dragi. Marte in Sagetator ne da, insa, energie si spirit de aventura, iar unele zodii isi vor face planuri de ultim moment, spontane, de Sarbatori.

Saturn si Uranus, vedetele anului astrologic pe care ne pregatim sa il incheiem, formeaza a treia cuadratura din 2021 exact in Ajunul Craciunului si pot aduce restrictii, provocari si frustrari ori chiar probleme de sanatate.

HOROSCOP 20-26 decembrie. Previziuni complete pentru zodii

BERBEC - Saptamana ta va fi ca o plimbare cu un roller coaster, cu suisuri si coborasuri, mai ales in preajma Craciunului. Cand ai explozii de energie pozitiva, cand devii melancolic si sentimental. Bucuria Sarbatorilor te cuprinde, insa si pe tine si reusesti sa te concentrezi pe aspectele bune din viata ta.

TAUR - Nu ai o dispozitie prea buna la inceput de saptamana si ai tendinta sa fii pasiv-agresiv, in timp ce astepti sa vina cineva si sa iti ridice moralul. Din fericire, o persoana speciala din viata ta va fi acolo unde ai nevoie de ea, asa ca starea ta se imbunatateste odata cu apropierea Craciunului. Te bucuri deaprecierea familiei, a prietenilor si de mult romantism.

GEMENI - Saptamana asta dovedesti o data in plus ca nu stii sa renunti, nici macar atunci cand totul pare sa fie impotriva ta. Motivul este simplu: viata te-a invatat ca nimic nu dureaza pentru totdeauna, nici macar starile proaste. Profiti de perioada Sarbatorilor pentru a-ti da un refresh, pentru a-ti stabili noi scopuri si prioritati. Stii ca si daca nu ai obtinut chiar tot ce iti doreai anul acesta, vei avea ocazia sa incerci din nou in 2022. Incearca sa ramai optimist pentru ca asa iti sta cel mai bine.

RAC - Cu atat de multe tranzite in aceasta saptamana, vei fi adancit in propriile ganduri si foarte incordat, draga Racule. Preferi sa petreci mai mult timp acasa si sa stai departe de agitatia altora, pentru ca ai mare nevoie de o astfel de pauza. La serviciu vei fi absent, chiar daca faci act de prezenta; ai prefera sa fii oriunde altundeva, de preferat acasa. Este o perioada in care vei avea multe revelatii.

LEU - Pentru tine este o saptamana in care vei avea multe izbucniri de orgoliu; te implici in batalii minore si in conversatii putin prea spirituale si pretentioase. Chiar si discutiile in contradictoriu vor avea, insa, o nota amuzanta si politicoasa si nimic nu iti poate stric buna dispozitie. Singura conditie este, insa, sa nu ai de a face cu interlocutori prea incapatanati.

FECIOARA - Traiesti o perioada in care cuvantul care te caracterizeaza este "resemnare". Ai senzatia ca unele lucruri nu se vor schimba niciodata, asa ca renunti sa mai incerci. Nu face, insa, din tantar armasar. Chiar daca ai trecut printr-o perioada mai dificila, nu inseamna ca trebuie sa renunti si sa te retragi cuminte intr-un colt. Probabil esti doar obosita, satula sa fii mereu "stanca" tuturor si ai nevoie de o pauza. Bucura-te de ea in zilele de sarbatoare!

BALANTA - Ai o saptamana buna, in care reusesti sa duci la bun sfarsit un proiect. Te eliberezi de o povara psihica si fizica si simti ca acum viata ta este completa si simti ca iti poti seta obiective noi.

SCORPION - Traiesti intr-o tensiune permanenta si esti atat de inversunat, draga Scorpionule, incat reusesti sa ii sperii pe toti cei din jur. Esti intr-o perioada "intunecata" si te simti chiar bine asa; preferi, insa, sa nu te deranjeze nimeni, mai ales in vacanta de Sarbatori.

SAGETATOR - Spritul Sarbatorilor te cuprinde cu o putere care te ia si pe tine prin surprindere. De obicei un sceptic, rareori cedezi tentatiilor comerciale in aceasta perioada a anului. Si totusi anul acesta o faci si pare ca esti atins de toata bunatatea din lume. Parca iti recapeti increderea in umanitate si lucrurile nu ti se mai par la fel de rele ca inainte

CAPRICORN - Odata cu intrarea Soarelui in "casa" ta, simti ca toata lumea e a ta. Te simti plin de o energie buna, creativa, constructiva si ii molipsesti si pe cei din jur. Daca ai parte si de cateva zile libere de Sarbatori, vei simti ca ai intinerit si ca toata oboseala si tensiunea acumulate dupa volumul mare de munca din ultimul an au disparut ca prin minune.

VARSATOR - Te bantuie amintiri si persoane din trecut, insa nu te lasi incarcat de energii negative, ci transformi totul in favoarea ta. Persoanele care lucreaza in domeniul scrisului vor beneficia de o mai mare inspiratie in aceasta perioada. Daca ai copii, ei iti vor face o mare bucurie si iti vor acorda toata atentia pe care ti-o doreai.

PESTI - Ai vrea sa ai putin timp de odihna macar saptamana aceasta, insa astrele ti-au pregatit foarte multe provocari, iar tu te-ai angajat sa le faci fata. Desi resimti putin oboseala acumulata, fericirea de a fi implicata in diverse activitati nu se compara cu nimc pentru tine. Ai grija sa dormi bine noaptea, pentru a nu ajunge la o stare de epuizare care te va impiedica sa te bucuri de sarbatori.

FOTO: Piqsels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului