Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 20-26 septembrie. Luna plina in Pesti si echinoctiul de toamna influenteaza puternic viata zodiilor

 

Astrele ne pregatesc o serie de schimbari benefice in aceasta saptamana, marcata de influenta Lunii pline si a echinoctiului de toamna.

HOROSCOP 20-26 septembrie. Zodiile sunt in cautarea echilibrului

Luna plina in Pesti ne indeamna sa gasim un echilibru intre aspectele fizice, ce tin de sanatate, alimentatie si miscare, cu cele spirituale si emotionale. Cu Pluto formand unghiuri interesante cu Soarele si Luna, ne putem astepta la schimbari pozitive in vietile noastre; nativii obisnuiti sa viseze cu ochii deschisi sau sa faca planuri nerealiste ar putea experimenta o doza mai mare de realism.

Mercur si Jupiter creeaza auspiciile perfecte pentru dialog, negocieri si semnari de contracte.

Uranus in opozitie cu Venus ne indeamna sa fim mai maleabili in relatii, sa fim mai deschisi la schimbari si sa facem tot posibilul sa evitam monotonia.

Principalul eveniment astral al saptamanii este, insa, echinoctiul de toamna de miercuri. Soarele intra in Balanta si activeaza al treilea cadran al anului astrologic, ceea ce ne face mai activi si mai creativi. Influenta Balantei ne poate ajuta sa fim mai concentrati pe relatii si pe gasirea echilibrului in viata.

HOROSCOP 20-26 septembrie. Previziuni pentru toate zodiile

BERBEC - Trebuie sa iti faci timp pentru lucruri pe care le-ai neglijat in ultima vreme. Nu sunt excluse o serie de neplaceri emotionale, cauzate in special de implicarea altora in relatia ta. Ai de a face cu situatii neasteptate, care iti dau programul peste cap. Profita de abilitatile tale de a comunica, activeaza-ti flexibilitatea proverbiala si nu iti asuma riscuri inutile, in special din punct de vedere financiar.

TAUR - Ai parte de o saptamana intensa, cu multe conflicte si in care emotiile pot scapa de sub control. Este un moment total nepotrivit pentru decizii majore, mai ales daca vine vorba de relatii; ar fi mai bine sa astepti pana la sfarsitul lunii pentru a sti exact cum stai. Bucura-te de ceea ce iti ofera viata si incearca sa ramai indiferent la tensiunile din jurul tau.

GEMENI - Te asteapta o saptamana obositoare, dar creativa, mai ales in plan profesional. Viata amoroasa iti va da ceva batai de cap, dar intr-un final totul se va rezolva asa cum iti doresti. Incearca sa fii sincera cu tine si sa ramai cu picioarele pe pamant. Nu da vina pe altii pentru propriile greseli si abordeaza orice problema cu diplomatie. Poate ca este timpul sa te concentrezi mai mult pe viata sentimentala.

RAC - Ai o saptamana buna, in care gasesti cu usurinta solutia perfecta pentru orice problema. Te-ai tot gandit serios la o schimbare de look in ultima vreme, iar acum este momentul sa treci la fapte!

Fa-ti timp pentru jumatatea ta si incearca sa nu te gandesti decat la lucrurile pozitive din viata voastra. Daca inca nu ti-ai gasit perechea, poate vei realiza in sfarsit ca tu esti principala piedica in calea fericirii tale. Invata sa iti asumi riscuri, atat in viata personala, cat si in cea profesionala, pentru ca doar asa vei afla gustul succesului.

LEU - Desi esti o persoana flexibila, nu accepti niciodata compromisuri sau sugestiile altora atunci cand este vorba de chestiuni importante pentru tine. Asta s-ar putea sa genereze ceva conflicte in perioada urmatoare, insa trebuie sa iti urmezi instinctul.

In viata sentimentala ai parte de stres si tensiuni; poate partenerul este mai cicalitor decat poti tu tolera, insa incearca sa nu lasi lucrurile sa escaladeze. La serviciu ar fi bine sa faci cu mana ta ceea ce trebuie facut, pentru a te asigura ca finalitatea va fi cea asteptata. Nu irosi timp cu solutii alternative.

FECIOARA - Planetele te ajuta sa iti pui in aplicare planurile, scotandu-ti in cale oamenii potriviti, la momentul potrivit, de la care poti invata lucruri importante. Uneori te vei simti dezorientata in fata unor decizii importante, ceea ce iti creeaza o stare de nervozitate. Tot de tensiune ai parte si in viata sentimentala, insa cu calm si maturitate poti depasi momentele mai neplacute.

BALANTA - Ai sansa sa evoluezi in aceasta saptamana; chiar cand credeai ca ai ajuns intr-o fundatura, lucrurile iau o turnura pozitiva, ceea ce iti va crea o stare buna. Comunicarea este cheia succesului in aceasta saptamana. O problema financiara sau legata de proprietati iti va da batai de cap.

SCORPION - Colaborarile si relatiile sunt cele care te fac sa te simti puternic. Trebuie sa te straduiesti sa iti tii promisiunile daca vrei ca lumea sa aiba in continuare incredere in tine. Comunica mai mult cu oamenii care iti sunt aproape, cu prietenii buni si familia, pentru ca ei sa te poata intelege in continuare si sa te poata sprijini.

Partenerul iti da prea multe motive de nesiguranta si iti este din ce in ce mai greu sa nu deschizi o discutie serioasa despre relatia voastra. Incearca sa ai rabdare si sa nu reactionezi pripit, pentru ca primul impuls nu este mereu si cel mai corect. Financiar lucrurile nu stau deloc grozav, dupa ce in ultima vreme ai risipit cam toate rezervele.

SAGETATOR - Puterea ta mentala si spiritul de echipa iti vor fi de mare folos in zilele urmatoare, atat daca esti implicat in activitati cu persoane cunoscute, cat si daca intri in cercuri noi. Ti-ar prinde bine o calatorie cu partenerul, pentru ca doar timpul de calitate petrecut impreuna va poate ajuta sa va rezolvati problemele.

CAPRICORN - Reusesti sa avansezi intr-o chestiune pe care ti-o doresti de multa vreme, insa doar daca dai dovada de pragmatism si maturitate. Relatiile si comunicarea se imbunatatesc, iar asta iti da o energie pozitiva. Dedici mult timp muncii in aceasta saptamana, dar reusesti sa te apropii mai mult si de perechea ta sau sa cunosti o persoana interesanta, daca inca nu ti-ai gasit jumatatea.

VARSATOR - Vrei sa faci multe lucruri, insa te simti obosit si demotivat. Incerci sa iti reincarci bateriile izolandu-te de cei dragi. Reintalnirea cu un prieten sau coleg vechi iti trezeste amintiri neplacute, dar din fericire reusesti sa depasesti repede aceasta faza.

Evita discutiile care ar putea degenera in conflicte cu partenerul; amandoi aveti nevoie de momente de relaxare si romantism.

PESTI - Ai obosit sa cauti mereu calea potrivita pentru tine si te simti dezamagita, mai ales atunci cand constati ca nu toti cei din jur sunt la fel de corecti cum te-ai astepta sa fie. Dreptatea este subiectiva si nu fii atat de sigura ca unii colegi te subestimeaza, pentru ca s-ar putea sa nu fie asa. O problema legata de o proprietate se rezolva in avantajul tau, iar financiar nu ai niciun motiv sa te plangi. Relatia cu persoana iubita s-ar putea imbunatati, daca dai dovada de mai multa flexibilitate si deschidere, iar daca inca nu ti-ai gasit jumatatea, astrele ar putea avea o surpriza placuta pentru tine.

Atentie la acei colegi care nu sunt ceea ce par a fi!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului