Horoscop saptamanal

# horoscop general 2021 #horoscop 2021 #zodii #horoscop

HOROSCOP 2021. Ce zodii sunt norocoase, cine sta bine cu dragostea si cine intoarce banii cu lopata

Planetele ne-au pregatit un 2021 linistit, de parca ar vrea sa ne dea ocazia sa ne refacem dupa tumultul de evenimente neplacute din 2020, marcat de pandemia COVID-19. Horoscopul 2021 are multe surprize pentru zodii, dar si pentru lume in general. Economia ar urma sa se revigoreze, toata lumea va sta mai bine cu sanatatea, iar oamenii vor petrece mai mult timp in natura.

HOROSCOP 2021. Ce zodii vor fi norocoasele anului

Norocul este si cum si-l face omul, dar si astrele au un rol in felul in care se intoarce roata in favoarea sau defavoarea noastra. Planetele se vor aseza excelent pentru unele zodii in anul care vine. Chiar daca nimeni nu se va putea plange la capitolul noroc, trei semne vor iesi in evidenta:

Taur - Sunteti marii norocosi ai anului

2021 va aduce castiguri financiare semnificative. Veti fi mult mai motivati sa munciti din greu pentru profit si ati putea incepe chiar o afacere care va prospera rapid.

Scorpion - Planetele va favorizeaza

Si voi veti avea un an in care veti prospera atat in plan personal, cat si profesional. Aveti sanse repetate de a promova pe functii mai bine platite, datorita ambitiei si puterii de munca de care ati dat dovada.

Pesti - Iese soarele si pe strada voastra

Aveti sansa de a castiga bani frumosi si de a creste profesional, dar va trebui sa invatati sa lasati la o parte mandria si sa abordati lucrurile cu mai multa diplomatie. Norocul da peste voi si in dragoste, insa trebuie sa aveti rabdare si sa stiti sa profitati de momentele bune.

HOROSCOP 2021. Ce zodii stau cel mai bine cu dragostea

Pentru Taur si Scorpion va fi un an cu suisuri si coborasuri in plan amoros. Prima parte a anului nu va arata foarte bine pentru acesti nativi, dar lucrurile se aseaza prin septembrie. Cei aflati in relatii neoficializate ar putea sa se casatoreasca, cei singuri isi vor gasi marea dragoste daca deschid bine ochii.

Varsatorul si Pestii au parte numai de conjuncturi bune pe casa relatiilor in 2021. Jupiter le da acestor nativi o mana de ajutor si le pregateste multe surprize placute. Cei aflati deja in relatii vor avea un an plin de realizari care vor consolida si mai mult legatura cu partenerii lor; nativii singuri au sansa sa isi gaseasca sufletul pereche in a doua jumatate a anului si sa construiasca relatii de viitor.

HOROSCOP 2021. Nativii care gasesc succesul

Berbecul este visator, idealist, iar in 2021 va avea o energie speciala, care il va face mai increzator ca niciodata in propria persoana, dar si in ceilalti, ceea ce il va ajuta in tot ceea ce intreprinde

Scorpionul se va bucura de o energie benefica in anul ce vine si va comunica foarte bine cu partenerul, familia si prietenii. Auspiciile sunt bune pentru a face in sfarsit demersurile necesare pentru a-si urma un vis.

Varsatorul obtine ceea ce vrea, fix cand are nevoie; va gasi cheia succesului in plan personal si va reusi sa fie un sprijin important pentru cei apropiati.

Zodiile care vor atrage cel mai mult succes in 2021 sunt Berbecul, Gemenii si Sagetatorul, in special femeile avand sanse sa realizeze tot ceea ce isi propun.

HOROSCOP 2021 in functie de elementul care iti defineste zodia

Zodiile sunt influentate de patru elemente: foc (asociat cu activitatea fizica, competitia), pamant (asociat cu natura si creativitatea), aer (asociat cu activitatile intelectuale si cercetarea) si apa (asociat cu arta si spiritualitatea).

HOROSCOP 2021 pentru zodiile de FOC

Berbecul, Leul si Sagetatorul vor deborda de entuziasm si energie; acesti nativi vor fi volubili, dar si impulsivi, asa ca trebuie sa descopere cai de a alunga grijile si de a gasi linistea si pacea.

Competitivi si activi, nativii din semnele de foc care sunt celibatari au sanse sa gaseasca dragostea in locuri neobisnuite, cum ar fi un eveniment sportiv sau in sala de forta.

Lipsa de rabdare si impulsivitatea le vor da batai de cap in 2021, asa ca ar fi mai bine sa evite orice implica o atmosfera conventionala.

HOROSCOP 2021 pentru zodiile de PAMANT

Nativii din Taur, Fecioara si Capricorn sunt definiti de senzualitate, stabilitate si pragmatism. Vor petrece o mare parte din anul 2021 in natura. Unii poate se vor inscrie intr-un club montan sau vor pleca in excursii in care isi vor face cunostine cu care impartasesc aceleasi interese; altii poate isi vor descoperi hobbyuri precum gastronomia, gradinaritul, tamplaria sau olaritul, care ii vor face sa se simta mai conectati cu lucrurile simple, dar atat de benefice.

HOROSCOP 2021 pentru zodiile de AER

Cei nascuti in Gemeni, Balanta sau Varsator vor beneficia in 2021 de pe urma capacitatii lor intelectuale si analitice. Vor pune accent pe dezbatere si dialog in tot ceea ce intreprind in acest an.

HOROSCOP 2021 pentru zodiile de APA

Racul, Scorpionul si Pestii vor face ce stiu mai bine in acest an: se vor dedica intru totul familiei si apropiatilor. Vor fi mai creativi, mai intutitivi si mai spirituali decat de obicei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro