Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop #solstitiul de vara

HOROSCOP 21-27 iunie. Trei zodii sunt rasfatate de astre in saptamana Solstitiului de vara

Solstitiul de vara deschide saptamana si o face una dintre cele mai importante in calendarul astral al anului. Intrarea Soarelui in Rac, zodie guvernata de energia Lunii, face ca in urmatoarea perioada sa ne preocupam mai mult de camin, familie, emotii si mediul inconjurator. Ce ti-au rezervat astrele pentru perioada urmatoare afli citind HOROSCOP 21-27 iunie pentru toate zodiile.

Jupiter a intrat si el in mers retrograd in Pesti, ceea ce ne indeamna sa punem accent pe oportunitati de dezvoltare, iar cum Mercur si-a incheiat mersul retrograd reusim sa ne concentram mult mai bine pe tot ce avem de facut si sa comunicam cu succes cu cei din jur. 

HOROSCOP 21-27 iunie. Cum ne influenteaza Luna Plina in Capricorn si mutarea lui Venus in Leu

Luna plina in Capricorn de joi este un fenomen astral puternic, ale carui efecte se vor resimti in urmatoarele doua saptamani. Pentru ca este in opozitie cu semnul pe care il guverneaza, Racul, aceasta Luna Plina aduce reticenta, timiditate, dar poate favoriza chestiuni ce tin de renovarea, schimbarea sau vanzarea unei proprietati.

In weekend Venus se alatura lui Marte in Leu, creand o combinatie carismatica si romantica pentru urmatoarea luna. Este momentul ca flacara pasiunii sa arda cu intensitate.

HOROSCOP 21 - 27 iunie. Previziuni complete pentru zodii

Venus, aflat pe ultima suta de metri in Rac, si micutul, dar influentul Pluto pun la cale surprize pentru unele zodii, care vor avea parte de experiente tentante; unii poate se indragostesc, altii pot avea parte de o seara captivanta cu partenerul, dar nu este exclusa nici o oferta greu de refuzat in plan profesional. Desi este usor sa ne lasam coplesiti de entuziasm, totul trebuie analizat cu atentie si trebuie sa fim convins ca motivele celor care ne fac oferte atat de tentante sunt cele corecte.

HOROSCOP 21-27 iunie BERBEC

Ai de rezolvat chestiuni legate de familie sau finante. Increderea de sine te ajuta sa ai o saptamana buna la serviciu, astfel ca iti ramane timp si pentru a-ti exprima creativitatea. Toate eforturile tale din ultima vreme vor fi rasplatite.

Planetele ti-au pregatit surprize in amor, mai ales daca esti un Berbec celibatar. O persoana pe care o cunosti la serviciu sau prin intermediul prietenilor iti starneste interesul sau poate vei transform o relatie de prietenie mai veche in ceva romantic.

HOROSCOP 21-27 iunie TAUR

Dai dovada de pragmatism in tot ce ai de facut, iar asta iti este de mare folos. Evita, insa, sa actionezi la primul impuls, precum si deciziile drastice.

Daca esti intr-o relatie, astrele ti-au pregatit doar zile placute, in care vei reusi sa intaresti legatura cu partenerul. Taurii singuri au sansa sa cunoasca acea persoana care ii va face sa creada din nou in iubire.

Astrele ti-ar putea scoate in cale o oferta interesanta privind cariera. Atentie, insa, la lucrurile care par prea bune pentru a fi adevarate. Evita sa intri in conflict cu colegii. Nu ai vrea sa iti strici starea de bine pe care ti-o da confortul financiar pe care ai reusit sa il atingi.

HOROSCOP 21-27 iunie GEMENI

Incerci din rasputeri sa iti organizezi finantele, insa evita sa incepi o noua afacere sau sa faci investitii sau pariuri riscante in aceasta perioada. Petreci mai mult timp cu prietenii si te simti in armonie cu "bula" ta.

Astrele sunt blande cu tine in viata sentimentala; este momentul sa lamuresti orice neintelegeri cu partenerul si sa faceti loc romantismului in viata voastra. 

HOROSCOP 21-27 iunie RAC

Participi la multe evenimente in aceasta saptamana si faci ce faci si ajungi mereu in centrul atentiei, fermecand pe toata lumea. Nu este exclusa nici o calatorie scurta, dar foarte placuta.

In plan sentimental ai nevoie sa lasi trecutul in urma si sa uiti de toate acele lucruri care te impiedica sa privesti spre viitor. In weekend risti sa ai probleme mari de comunicare cu partenerul.

In cariera lucrurile se indreapta in directia dorita, insa mereu este loc de imbunatatiri. Este momentul sa stralucesti si sa iti impresionezi colegii si superiorii. 

HOROSCOP 21-27 iunie LEU

Te conectezi bine cu toata lumea din jurul tau. Evita sa judeci pripit persoane si situatii. Weekendul tau nu va fi chiar cel mai fericit, insa nu lasa tensiunea sa te afecteze prea tare, mai ales in viata sentimentala.

La serviciu intampini multe obstacole si presiunea ti se pare greu de gestionat; gandeste pozitiv si fa-ti planuri pentur o vacanta bine meritata, chiar daca situatia financiara nu este cea mai buna in acest moment.

HOROSCOP 21-27 iunie FECIOARA

Ai toate motivele sa fii optimista, draga Fecioara! Foloseste energia pozitiva pentru a-ti extinde orizonturile. Chiar daca weekendul nu va fi cel mai bun pentru tine, relaxeaza-te si asteapta ca ceata sa se risipeasca.

In plan sentimental este momentul sa iei taurul de coarne si sa rezolvi acele chestiuni care au tulburat apele in cuplu in ultima vreme; daca esti singura, tine ochii deschisi, pentru ca dragostea ti-ar putea iesi in cale chiar in aceasta saptamana.

HOROSCOP 21-27 iunie BALANTA

Este momentul sa incepi sa te gandesti si la nevoile tale. Concentreaza-te pe stabilitatea emotionala si financiara de care ai atat de mare nevoie. Renunta la incapatanare si accepta compromisuri acolo unde este nevoie de ele.

In cuplu ai putea avea parte de ceva tensiuni din cauza tendintei de a-ti controla si a-ti domina partenerul. Incearca sa nu tulburi echilibrul relatiei si sa nu mai dai vina mereu pe celalalt pentru lucrurile care nu merg asa cum ti-ai dori. Chestiuni din trecut si discutii privind ce e al meu si ce e al tau ar putea genera tensiuni majore pe care nu le veti depasi decat cooperand.

HOROSCOP 21-27 iunie SCORPION

Ai o saptamana incarcata si tanjesti dupa ceva timp pentru tine, in care sa te gandesti la ce ai de facut. Incearca sa readuci echilibrul in viata ta inlaturand toate acele lucruri care te streseaza inutil; intalneste-te cu prieteni cu care nu ai mai stat de multa vreme la povesti si in care ai incredere ca te pot ajuta sa te reechilibrezi emotional. 

Un secret important iese la iveala si iti aduce multa tristete. Din fericire, partenerul este langa tine si te sustine in aceasta perioada tulbure. Chiar si Scorpionii singuri au sansa sa gaseasca pe cineva care sa ii faca sa se simta impliniti si sa simta din nou fiorii pasiunii si ai iubirii.

Primesti bani saptamana aceasta, ceea ce iti creeaza o stare de spirit ceva mai buna, mai ales ca iti vei putea permite mici rasfaturi de care nu ai mai avut parte in ultima vreme.

HOROSCOP 21-27 iunie SAGETATOR

Viata ta ia o turnura neasteptat de buna fara sa faci prea multe eforturi. Reusesti sa atragi atentia si sprijinul altora si sa profiti de oportunitatile ce iti ies in cale. Creativitatea te ajuta sa progresezi in tot ceea ce intreprinzi.

Lucrurile nu stau la fel de bine pentru tine in viata sentimentala. Tensiunile si certurile cu jumatatea ta iti strica dispozitia, mai ales ca multe dintre ele nici macar nu se stie de la ce au pornit; mare atentie in special in weekend! Controleaza-ti iesirile si nu impinge lucrurile dincolo de o limita de unde va fi greu sa te intorci. Esti destul de conflictual chiar si la serviciu in aceasta perioada, asa ca evita sa iti versi nervii pe colegi.

HOROSCOP 21-27 iunie CAPRICORN

Este o perioada potrivita pentru retrospective, pentru a privi in urma la greseli si pentru a gasi o cale de a nu le repeta sau de a le repara. Pune mai mare accent pe ratiune decat pe emotii si lucrurile se vor regla asa cum iti doresti.

Simti nevoia sa oferi persoanei iubite o dovada a sentimentelor tale si ar trebui sa renunti la temeri si inhibitii; Capricornii singuri ar putea ceda farmecelor unei persoane care ii curteaza de multa vreme.

Daca ceva merge bine in viata ta, are legatura cu banii. Primesti recompense consistente pentru eforturile depuse in ultima vreme sau te bucuri de niste bani veniti dintr-o sursa externa. 

HOROSCOP 21-27 iunie VARSATOR

Cuceresti pe toata lumea cu abilitatile tale si toata lumea, de la membrii familiei pana la colegii de serviciu, iti recunoaste meritele. Profita de oportunitatile care iti ies in cale. Este o perioada in care vei realiza cat de important esti pentru cei din jurul tau, draga Varsatorule, iar asta te face foarte fericit. 

Ai un farmec aproape magnetic pentru sexul opus, asa ca pregateste-te pentru zile intense in viata amoroasa. 

HOROSCOP 21-27 iunie PESTI

Ai timp sa reflectezi la chestiuni care ti-au complicat viata in ultima perioada si viziunea necesara pentru a gasi solutii constructive. Ia o pauza de la tot ceea ce iti aglomereaza viata si reincarca-ti bateriile fizic si emotional.

Desi relatia ta se afla intr-un moment bun, tendinta ta de a te plange si de cele mai marunte lucruri ar putea genera tensiuni in cuplu. Pestii singuri se intalnesc cu o persoana din trecut si flirtul este inevitabil; nu faceti eforturi pentru a parea ceea ce nu sunteti pentru ca nu este loc de pacaleli.

La serviciu esti vedeta biroului si munca ta va fi rasplatita cum se cuvine; primesti dovada clara a importantei tale in proiect si nu poti simti altceva decat satisfactie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare