Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 22-28 februarie. Bate vantul schimbarii in viata multor nativi. E momentul sa nu iti mai pese de gura lumii

Ultima saptamana din februarie este ca o gura de aer proaspat pentru zodii. In sfarsit rasuflam usurati odata cu reintrarea lui Mercur in mers direct.

Dupa trei saptamani de ite incurcate, de tensiuni cu apropiatii si prietenii, de frustrari si ingrijorari privind lentoarea cu care avansau lucrurile pe care ni le doream si de sperante amanate, putem privi, in sfarsit, cu ochi mai buni spre viitor.

Energia lui Marte si Pluto, care formeaza un trigon pe 25 februarie ne dau curaj sa ne entuziasmam cu privire la planuri noi, care au mari sanse de reusita. Apar, in sfarsit, rezultate tangibile pe care le asteptam de ceva timp, daca dam dovada de determinarea si atitudinea potrivita.

HOROSCOP 22-28 februarie. Este timpul sa iesi din zona de confort

Soarele in Pesti in sextil cu Uranus in Taur ne promite o serie de succese, daca stim cum sa ne jucam cartile. Se pot produce schimbari neasteptate precum logodne, cereri in casatorie, mutat impreuna sau despartiri, nevoia de a-ti urma inima si de a nu mai tine cont de ce cred altii. Trigonul Jupiter in Varsator - Nodul Nord in Gemeni ne poate aduce in fata unor rascruci si a unor alegeri neasteptate, iar lucrurile se vor misca pe repede-inainte.

Aceste aspecte astrale aduc capacitatea de a gandi neingradit, viziune, spirit inovator; nu va feriti sa mergeti pe mana intuitiei pentru ca s-ar putea sa aveti mai mult de castigat decat daca irositi prea mult timp pentru planuri bine puse la punct.

Este un moment al eliberarii, mai ales de acele restrictii pe care ni le punem singuri. Daca esti o persoana careia ii place rutina, nu ar strica sa iesi putin din zona de confort, sa dai un suflu nou vietii tale, sa fii mai spontana. Rezultatele te vor uimi, mai ales in planul relatiilor stranse pe care le ai.

Intrarea lui Venus in Pesti aduce mult noroc in dragoste, mai ales pentru semnele de apa. Chiar si nativii singuri si tristi din cauza ca restrictiile impuse de pandemie nu le permit sa iasa si sa aiba sansa sa cunoasca pe cineva interesant ar putea sa vada in sfarsit o raza de soare pe strada lor; o persoana cu o aura puternica le-ar putea atrage atentia si, chiar daca pentru moment este mai greu sa stabileasca intalniri, comunicarea online va merge ca unsa.

HOROSCOP 22-28 februarie. Luna Plina in Fecioara - incheierea unui ciclu

Evenimentul astral al saptamanii este Luna Plina in Fecioara de sambata. Precizia, pragmatismul si organizarea Fecioarei se transmite celor care sunt obisnuiti sa viseze cu ochii deschisi si au tendinta de a crede ca tot ce zboara se mananca; la polul opus, cei care au deja aceasta inclinatie spre precizie ar putea deveni mai sensibili si mai conectati cu aceasta latura visatoare care nu le este atat de familiara. Nu este nimic rau in aceste schimbari, ci doar ocazia perfecta de a va realinia mintea, trupul si sufletul pentru urmatoarele cateva saptamani.

Aceasta Luna Plina ar putea fi incheierea unui ciclu pentru multi nativi, ciclu inceput odata cu Luna Noua din 18 august 2020. Amintiti-va ce ati inceput sau ce ati cerut atunci de la univers si faceti bilantul a ceea ce ati primit in acest interval pentru a va da seama ce ar trebui sa schimbati, daca nu ati facut-o pana acum.

HOROSCOP 22-28 februarie. Relatiile pot avea de suferit

Saturn in Varsator formeaza o cuadratura cu Uranus in Taur pe 22 februarie; va fi un trazit lung, care va afecta relatiile serioase si angajamentele. Se platesc datorii karmice si este loc de noi inceputuri in dragoste, ce pot fi semnificative pe drumul vietii.

Tabloul este completat de trigonul Marte in Taur - Pluto in Capricorn, din 23 februarie; este un tranzit pasional si carismatic, care ne face sa ne simtim si sa parem mai atragatori, sa traim totul la intensitate mai mare si poate chiar sa traim momente cheie pentru destinul nostru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro