Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 22-28 martie. Venus in Berbec aduce drama in viata zodiilor

HOROSCOP 22-28 martie. Prima saptamana a primaverii astrologice este una linistita din punct de vedere al tranzitelor astrale, insa asta nu inseamna ca nu va fi una intensa.

HOROSCOP 22-28 martie. Este momentul sa iesi din zona de confort

Venus, planeta iubirii si a atractiei, intra in Berbec si, odata cu ea, drama isi face loc in viata zodiilor. Conjunctia sa cu Soarele este o combinatie epocala, ce aduce o noua energie felului in care relationam cu ceilalti. Relatiile aflate in impas sau care au intrat intr-o zona gri vor fi revigorate. Reusim sa atragem persoane interesante, speciale, de partea noastra. Cei care simt nevoia unui nou inceput vor primi un imbold din partea Lunii pline in Balanta, de duminica. Este momentul pentru multe zodii sa iasa din zona lor de confort, insa oricat de neplacut ar putea suna, pana la urma totul va fi spre bine.

Mercur si Uranus ne inspira luni si marti si aduc vesti bune in planul financiar sau al carierei. Ideile inovatoare vor avea mult succes in aceasta perioada.

Marte se aliniaza cu Nodul Nord si este cel mai bun moment de a actiona conform intuitiei, mai ales dupa ce studiati atent optiunile. Mercur se pune, insa, de-a curmezisul si formeaza un aspect mai putin favorabil cu Marte si Nodul Nord. Este important sa luati in considerare toate detaliile, chiar si cele aparent neimportante, inainte de a lua decizii. Ar fi bine sa rezistati tentatiei de a actiona la primul impuls.

Luna Plina in Balanta este despre echilibru

Nevoia de a simti ca obtinem tot ce ne dorim de la persoanele cele mai dragi va fi mai mare in aceasta perioada. Realitatea este, insa, ca uneori trebuie sa renuntam la a cauta perfectiunea absoluta. Cele mai bune relatii din viata sunt bazate pe a da si a primi, in egala masura, pe toleranta si cooperare.

Toate zodiile vor fi influentate de Luna in aceasta perioada si vor fi fixate pe a da un refresh vietii, de a se descotorosi de ceea ce nu le mai este de folos.

Intrarea Soarelui in Berbec ne face pe toti sa ne simtim mai vii si sa... simtim; uneori putem fi pasionali, alteori ostili alteori pur si simplu minunati. Important este ca planetele se aseaza in favoarea succesului si a implinirii unor vise.

Foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro