Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai. Saptamana Mare vine cu surprize pentru zodii

Horoscop 26 aprilie - 2 mai. Luna Plina in Scorpion este cel mai puternic eveniment astral al saptamanii. Forta sa se ciocneste cu energia lui Uranus si potenteaza efectele cuadraturii pe care acesta o formeaza cu Saturn, planeta restrictiilor. Jupiter si Pluto, care intra in mers retrograd, pun la cale aventuri pentru zodii, iar Soarele si Marte ne indeamna sa ne primenim casele, curtile si sa ne conectam mai mult cu natura.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai. Schimbari inerente si secrete dezvaluite

Luna Plina are o mare influenta asupra cuadraturii Saturn - Uranus, activa deja de la inceputul anului. Prezenta sa in Scorpion poate aduce revelatii si transformari. Secrete importante ar putea iesi la iveala sub influenta sa; se ridica un val ce plutea deasupra unor raporturi apropiate sau a unor relatii ce au legatura cu partea financiara.

Unele zodii ar putea simti nevoia de apropiere fata de persoane dragi, de a-si asuma relatii, iar altele, din contra, vor dori sa se elibereze de chestiuni si legaturi apasatoare.

In general va fi o perioada de stabilitate, datorita prezentei unor planete cheie in semne fixe. Schimbarile se vor produce fie ca le dorim, fie ca nu, asa ca indicat ar fi sa fim maleabili pentru a putea face fata provocarilor si oportunitatilor, pentru a putea vedea partea buna a lucrurilor.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai. Buturuga mica Pluto rastoarna carul mare

Pluto, planeta profunzimii si a transformarilor, intra in mers retrograd pana pe 5 octombrie. Desi este o planeta micuta, provoaca un eveniment important deoarece, fiind unul dintre "patronii" Scorpionului, a pregatit o serie de scene intense.

Mersul sau cu spatele genereaza evolutie, chiar daca ea nu se va produce cu viteza pe care ne-o dorim. Pluto ne provoaca sa abordam lucrurile din viata noastra dintr-o perspectiva noua, inovatoare, fara a uita, insa, de traditionalul bun simt si de disciplina.

Pluto impreuna cu Jupiter, planeta expansiunii, a sperantei, a calatoriilor, filosofiei si a norocului, si potentate de energia Lunii pline in Scorpion, ne dau energie si dor de duca, ne imping sa iesim din cotidian si sa facem lucruri care ne umplu viata de bucurie, mai ales dupa un an de lockdown-uri si restrictii.

Nu uitati sa ganditi si pragmatic si sa nu va aruncati in aventuri pe care nu vi le permiteti; cautati un echilibru intre ceea ce va doriti sa faceti in aceasta minivacanta de Paste si 1 Mai si ceea ce bugetul va permite, fara a va destabiliza pe termen lung. Doar asa veti reusi sa va bucurati cu adevarat!

Soarele in Taur si Marte in Rac isi dau mana pentru a ne da un imbold in legatura cu tot ce tine de imbunatatirea atmosferei in camin; poate mutati mobila sau poate va mutati in casa noua; este o perioada in care conexiunea cu natura, gradinaritul, acolo unde este posibil, ne pot oferi satisfactii majore si ne pot umple de energie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului