Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 28 iunie - 4 iulie. Intuitia este la putere! Ce zodii au cea mai buna saptamana din aceasta vara

Ultimele zile din iunie si primele din iulie aduc o lupta intra ratiune si sentimente pentru mai multe zodii. Asezarea planetelor tulbura putin apele in aceasta perioada, insa cu rabdare si folosindu-va intuitia veti reusi sa intoarceti lucrurile in favoarea voastra.

HOROSCOP 28 iunie - 4 iulie. Lucruri nespuse ies la suprafata

Senzala Venus sclipeste in apropierea maiestuosului Marte in Leu in urmatoarele trei saptamani, ceea ce iti ofera oportunitatea de a inflori din punct de vedere creativ, de a socializa mai mult si mai bine cu cei dragi. Raportul dintre Marte, Saturn si Uranus te poate face, insa, sa pui mandria inaintea progresului, ceea ce te-ar putea dobori.

Marte in Leu ne face sa vrem sa dominam, sa iesim in evidenta, insa nu ar strica si putina rabdare si modestie in aceasta saptamana.

Soarele in Rac si relatia lui cu strictul Saturn aflat in Varsator da nastere unei lupte intre logica si emotie, ceea ce ne incetineste considerabil in ceea ce intreprindem; poate fi dificil sa vedem lucrurile in perspectiva, pentru ca vibratia Racului ne face uneori prea subiectivi.

Luna in patrar in Berbec, de joi, accentueaza si mai mult incertitudinile, asa ca nu ar fi rau sa mizati pe intuitie si pe ceea ce pare corect.

Spre sfarsitul saptamanii asteptati-va ca lucruri nespuse sa iasa la iveala sau sa aflati lucruri pe care v-ar fi fost mai bine sa nu le fi stiut. Atentie la tranzactii in aceasta saptamana!

HOROSCOP 28 iunie - 4 iulie. Previziuni complete pentru zodii

Cateva zodii s-ar putea sa aiba impresia ca norocul a dat peste ele in aceasta saptamana, insa nu toti nativii sunt rasfatati de astre.

HOROSCOP 28 iunie - 4 iulie BERBEC

Aceasta saptamana te pune in fata unor probleme legate de familie sau finante; la serviciu ai, insa, parte de armonie. Creativitatea te ajuta sa faci fata oricaror provocari, iar eforturile iti vor fi rasplatite.

In viata amoroasa esti pe cai mari; o persoana de la serviciu iti starneste interesul sau duci o prietenie mai veche la un nou nivel.

HOROSCOP 28 iunie - 4 iulie TAUR

Dai dovada de pragmatism in tot ceea ce faci si asta iti este de mare ajutor. Evita sa reactionezi la primul impuls in aceste zile; poate ar fi bine sa amani orice decizie importanta, pentru moment.

In plan sentimental iti merge cum nu se poate mai bine; relatia ta infloreste si legatura cu partenerul pare mai puternica decat oricand, iar daca esti singur, draga Taurule, asteapta-te a intalnesti o persoana care iti va da viata peste cap, in sens bun.

La serviciu totul merge struna si chiar primesti cateva oferte interesante. Atentie, insa, la cere care par prea bune pentru a fi adevarate. Eventualele conflicte cu colegii se pot aplana cu diplomatie. Cu banii stai bine, ceea ce iti da o stare grozava, mai ales acum, in sezonul vacantelor.

HOROSCOP 28 iunie - 4 iulie GEMENI

Este momentul sa te organizezi din punct de vedere financiar si sa iti calculezi cu atentie urmatorii pasi. Nu este momentul pentru investitii sau afaceri noi si nici pentru cheltuieli in exces. Te simti bine printre prieteni in aceste zile si te simti in armonie cu tot ce te inconjoara.

In plan sentimental iti merge bine si poate este momentul potrivit sa lamuresti chestiuni nerezolvate in relatia cu partenerul. Nu iti asuma, insa, riscuri financiare in aceste zile!

HOROSCOP 28 iunie - 4 iulie RAC

Saptamana aceasta participi la mai multe evenimente si ai ocazia sa te plasezi in centrul atentiei, ceea ce te umple de bucurie. Ai un farmec si un magnetism irezistibil in fata oricui.

Pentru ca relatia ta de cuplu sa inceapa sa mearga mai bine, ar fi cazul sa treci o data pentru totdeauna peste chestiuni din trecut care te deranjeaza; doar asa vei putea sa construesti un viitor. Racii singuri vor flirta mult si isi vor hrani orgoliul.

HOROSCOP 28 iunie - 4 iulie LEU

Nu ai niciun motiv sa te plangi de viata ta in aceasta perioada. Relationezi bine cu toata lumea din jurul tau, insa nu ar strica a dai dovada de mai multa flexibilitate in exprimarea parerilor proprii. Weekendul nu va fi insa cel mai bun din viata ta.

In cuplu nu ar strica sa acorzi o mai mare atentie nevoilor partenerului; nu ceda in situatiile tensionate nici acasa, nici la serviciu, unde presiunea te va obosi teribil. Verifica mereu de doua ori ce ai avut de facut pentru ca esti predispus la greseli, draga Leule, iar sefii s-ar putea sa nu fie atat de intelegatori.

Nu este cea mai buna perioada a ta, mai ales ca nici cu banii nu stai grozav, ceea ce iti cam strica dispozitia.

HOROSCOP 28 iunie - 4 iulie FECIOARA

Priveste cu optimism spre viitor si largeste-ti orizonturile. Este cel mai bun moment in care ai putea sa faci asta. Weekendul vine cu o usoara stare de confuzie, dar nu ai altceva de facut decat sa te relaxezi si sa astepti sa se ridice ceata.

O serie de probleme care ti-au afectat relatia cu partenerul in ultima vreme au nevoie de o rezolvare rapida; daca partenerul are nevoie de tine, nu ezita sa lasi orice la o parte si sa ii fii alaturi. Fecioarele singure si-ar putea gasi jumatatea in aceasta saptamana.

Cu banii nu stai chiar asa de bine cum ti-ai dori si ai nevoie de un plan de cheltuieli pentru a reusi sa iti pastrezi un oarecare echilibru.

HOROSCOP 28 iunie - 4 iulie BALANTA

A venit momentul sa te mai gandesti si la tine si la nevoile tale. Concentreaza-te pe stabilitatea emotionala si financiara si nu refuza micile compromisuri acolo unde este nevoie de ele. Weekendul s-ar putea sa vina cu mici conflicte in familie.

In viata de cuplu totul va fi mai bine daca vei inceta sa incerci sa iti controlezi jumatatea. Nici cu finantele nu stai chiar grozav, mai ales ca te asteapta niste cheltuieli neprevazute.

HOROSCOP 28 iunie - 4 iulie SCORPION

Simti nevoia mai mult ca oricand sa te auto izolezi, sa te gandesti la felul in care poti readuce echilibrul in viata ta. Nici in cuplu nu iti gasesti linistea de care ai nevoie, insa incearca sa nu intri in conflict cu partenerul din motive gresite.

HOROSCOP 28 iunie - 4 iulie SAGETATOR

Te intelegi bine cu toata lumea, mai putin cu partenerul de viata. Chiar daca se intampla lucruri care te deranjeaza nu ar strica sa te analizezi si pe tine, inainte de a duce discutiile aprinse la un nivel periculos pentru relatie. Lasa deoparte impulsivitatea!

HOROSCOP 28 iunie - 4 iulie CAPRICORN

Esti intr-o perioada in care visezi cu ochii deschisi, insa n-ar strca sa revii cu picioarele pe pamant macar din cand in cand. Prea multe iluzii ti-ar putea aduce tot atatea dezamagiri.

Primesti o suma frumusica de bani zilele acestea, asa ca iti poti face, in sfarsit, mici placeri pe care le tot planuiai de ceva vreme.

HOROSCOP 28 iunie - 4 iulie VARSATOR

Invata sa ii apreciezi mai mult pe cei care iti sunt alaturi in fiecare zi a vietii tale, fie ca vorbim despre familie, despre partenerul de viata sau despre colegii de serviciu. Reusesti sa faci investitii care se vor dovedi a fi profitabile, insa evita mutarile hazardate.

HOROSCOP 28 iunie - 4 iulie PESTI

Viata ta ia o turnura neasteptat de buna, ceea ce iti da o energie formidabila. Nu strica lucrurile iscand dispute cu partenerul din cauza nevoii tale permanente de validare.

Foto: pxhere.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro