Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 4-10 octombrie. Conflicte mocnite ies la suprafata. Pregateste-te pentru aflarea unor adevaruri incomode

HOROSCOP 4-10 octombrie. Luna Noua in Balanta este evenimentul astral al saptamanii, dar are o energie aparte datorita energiei generate de Marte si Uranus, aflate in conjunctie cu Soarele si Luna. Se anunta evenimente si intalniri coplesitoare pentru zodii, multi nativi s-ar putea simti demoralizati, dar Marte le ofera energia necesara sa riposteze atunci cand se simt subapreciati.

HOROSCOP 4-10 octombrie. Mercur retrograd tulbura apele

Mercur se afla si el in Balanta in aceasta saptamana, in mers retrograd, si ar putea incurca itele in viata zodiilor. Evita sa tragi concluzii pripite in aceasta perioada. Incearca sa afli si sa analizezi toate aspectele unei probleme, pentru a nu comite erori.

Atentie si la bani, dar si la relatiile aflate intr-un echilibru precar, care s-ar putea sfarsi in aceasta perioada. 

Venus trece in Sagetator joi si putem simti o nevoie acuta de a sti adevaruri chiar daca sunt incomode sau de a ne elibera din situatii toxice. Sfarsitul de saptamana aduce ridicarea unor blocaje si frustrari odata cu iesirea din retrograd a lui Saturn, care ne-a cam dat batai de cap inca de la sfarsitul lui mai.

HOROSCOP 4-10 octombrie. Previziuni pentru toate zodiile

BERBEC - Trebuie sa te imparti intre oameni si probleme si asta te face sa te simti coplesita. Amana orice intalnire care nu iti face placere sau care are legatura cu chestiuni de ordin financiar. Desi primesti multe sfaturi de la cei din jur, cel mai indicat este sa iti urmezi intuitia. 

TAUR - Ai o energie buna in aceasta perioada, iar asta atrage langa tine oameni cu care rezonezi foarte bine. Asculta-ti instinctul atunci cand trebuie sa cantaresti decizii importante, dar nu ezita sa ceri si ajutorul altora acolo unde simti nevoia. Nu uita ca esti singura persoana care iti poate apara interesele. Atentie la accidentarile ce pot aparea din cauza ca te grabesti prea mult, dar si la conflictele in care ai putea fi atrasa fara voia ta.

GEMENI - Este o perioada in care poti strica relatii importante din cauza excesului de sinceritate. Putina autocenzura nu strica, daca vrei sa nu pierzi oameni cu un impact major in viata ta, mai ales pe plan profesional. Tonul face muzica, mai ales cand vine vorba de critici pe care altii ar putea sa nu le primeasca prea bine. 

RAC - O serie de discutii in familie iti vor strica buna dispozitie si pot ajunge chiar sa iti afecteze santatea. Incearca sa iti pastrezi echilibrul si rabdarea, pentru ca vorbele grele spuse la nervi pot dauna grav unor relatii importante. Diplomatia este mereu calea succesului, asa ca incearca sa scapi de energia negativa acumulata facand sport sau iesind in natura, cand este posibil. 

LEU - Ai un program incarcat si iti este greu sa te organizezi, mai ales ca iei cu tine si problemele de acasa. Relatia cu persoana iubita sau cu familia este tensionata si asta iti consuma din energie. Cel mai bine ar fi sa spui ce ai de spus si sa renunti la subtilitatile care tind sa incarce si mai mult atmosfera.

FECIOARA - Saptamana asta ai nevoie de atitudine, mai ales ca este o perioada in care simti ca toata lumea are ceva cu cine. Este posibil sa apara discutii de la bani cu cineva care iti este dator sau poate chiar cu superiorii de la serviciu. O abordare diplomatica este de preferat unei atitudini razbunatoare si conflictuale. 

BALANTA - Este momentul sa iti largesti orizonturile si sa te uiti mai atent la tot ce se intampla in jurul tau. Ai tendinta sa te apuci de mai multe lucruri deodata, dar din fericire reusesti sa rezolvi totul asa cum iti doresti, chiar daca la final vei fi pur si simplu epuizata. Atentie mare la drumurile pe carele aveti defacut.

SCORPION - Culegi roadele eforturilor depuse in ultima vreme si dai dovada de creativitate atunci cand trebuie sa duci la indeplinire o sarcina sau un plan. Este o perioada propice pentru a te dedica hobby-urilor si lucrurilor care iti fac placere, mai ales daca vrei sa iti pastrezi buna dispozitie. Evita sa imprumuti bani in aceste zile!

SAGETATOR - Ai o perioada tulbure, in care parca nu reusesti sa intrevezi luminita de la capatul tunelului. Cu finantele nu stai grozav si ar fi cazul sa inveti sa gestionezi mai bine acest capitol din viata ta. Din fericire primesti un ajutor nesperat din partea unei femei care iti este aproape. O pasiune noua si arzatoare se poate naste in aceasta perioada, insa nu va faceti prea mari sperante ca seva transforma intr-o relatie.

CAPRICORN - Ai intentii bune, dar nu reusesti neaparat sa le concretizezi. Simti nevoia sa iti redefinesti pozitia in cercul tau de apropiati. Schimbarea nu va fi insa una usor de facut, insa cu calm si maturitate vei obtine, intr-un final, ceea ce iti doresti. Evita deplasarile, pentru ca riscul de accidente este mare in aceasta perioada.

VARSATOR - Esti predispusa la decizii pripite, pe care le vei regreta cat de curnd. Incearca sa iti canalizezi energia acolo unde este nevoie de ea si sa nu te abati de la planurile pe care ti le-ai facut. Masoara de doua ori inainte de a taia si incearca sa iti gestionezi reactia la stres.

PESTI - Saptamana aceasta este ca un roller coaster emotional. Este greu sa iti tii in frau nervii, chiar si in situatii banale, insa ar fi bine sa te controlezi, pentru ca tot tu vei avea de suferit. Incearca sa iti gestionezi bugetul in aceasta perioada pentru ca ar fi bine sa gasesti un echilibru intre venituri si cheltuieli. Detaseaza-te psihic de situatiile problematice inainte de a face primul pas spre rezolvarea lor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro