Horoscop saptamanal

#predictii #zodii #horoscop #astrologie # horoscop saptamanal

HOROSCOP 6-12 septembrie. Fecioarele sunt super-eroii saptamanii. Trecutul bate la usa unor zodii

Luna Noua in Fecioara ne da energia necesara sa revizuim si sa imbunatatim aumite aspecte din viata noastra care au nevoie de o mai buna organizare.

Uranus pune si ea umarul si ne determina sa avem abordari inovative in tot ceea ce facem, sa privim lucrurile dintr-o perspectiva noua, benefica, si sa reusim, astfel, sa iesim din situatii in care ne simteam blocati.

HOROSCOP 6-12 septembrie. Previziuni complete pentru zodii

Harnica si organizata Fecioara ne indeamna sa facem curatenie in casa si in viata. Este momentul sa incepi acea dieta pe care ai tot amanat-o, sa faci acele schimbari care poate te speriau pana acum. Cu Marte in Fecioara si Pluto in Capricorn, vei avea cu siguranta determinarea de care aveai nevoie; cu organizare eficienta si cu mintea limpede, vei reusi sa iti atingi scopurile cu succes.

Energia lui Mercur interactioneaza cu cea a lui Saturn si iti da curajul sa spui tot ce ai de spus, chiar daca asta s-ar putea sa ii deranjeze pe altii. Mercur si Venus isi dau mana in zodia Balantei, iar asta indica o predispozitie la flirt, iar cum planeta iubirii intra duminica in Scorpion, sunt sanse sa se nasca povesti de dragoste cu artificii. 

Totodata, legaturile sentimentale deja existente devin mai puternice si sunt sanse sa observati si o imbunatatire a situatiei financiare, mai ales cei care lucreaza ca freelancer.

HOROSCOP 6-12 septembrie BERBEC 

Ai parte de o saptamana cu multe schimbari si evenimente neasteptate, asa ca vei avea nevoie de calm si ratiune. Asteapta-te la discutii in contradictoriu cu persoane apropiate.

In plan amoros, risti sa iti faci jumatatea sa se simta inconfortabil cu dovezile tale exagerate de afectiune. Daca esti singur, insa, afisarea sentimentelor nu va strica deloc, draga Berbecule.

In plan profesional se anunta schimbari care te-ar putea afecta. Abordeaza lucrurile cu profesionalism si cu o strategie eficienta si nu intra in panica. Nu ar strica, insa, ceva mai multa prudenta in privinta cheltuielilor.

HOROSCOP 6-12 septembrie TAUR

Concentreaza-te pe prioritati si astfel vei reusi sa rezolvi chiar si chestiuni ce treneaza din trecut. Te preocupa si o serie de probleme financiare, care tind sa fie dominante in dialogul cu cei apropiati. 

In viata sentimentala este momentul sa incepi sa discuti despre "elefantul din camera" si sa lamuresti acele probleme care tind sa afecteze relatia cu partenerul. Pentru Taurii singuri astrele aupregatit o surpriza placuta, ce poate avea legatura cu o persoana pe care o cunosti deja.

La serviciu ai nevoie de un comportament stabil si conservator. Nu te apuca sa faci schimbari in aceasta perioada, pentru ca nu este un moment favorabil. Evita si investitiile si speculatiile financiare, mai ales ca se anunta o perioada tulbure in portofelul tau.

HOROSCOP 6-12 septembrie GEMENI

Dificultatile cu care te confrunti saptamana aceasta vor putea fi gestionate doar cu prudenta, concentrare si o planificare impecabila. Ai atins un nivel de stres destul de ridicat in ultima vreme si simti nevoia sa iti deschizi aripile si sa iti iei zborul, sa descoperi noi orizonturi.

Poate este momentul potrivit sa pleci intr-o vacanta cu jumatatea ta. Va va prindetare bine!

HOROSCOP 6-12 septembrie RAC

Trecutul iti bate la usa in aceasta saptamana; te gandesti mult la actiuni si decizii pe care le-ai luat anterior si ai tendinta sa te invinovatesti pentru ele, chiar daca stii ca ai cantarit foarte bine lucrurile la momentul respectiv. Incearca sa nu faci ce stii tu mai bine: sa supra analiyeyi tot ce se intampla. Traiesti totul la intensitate maxima, iar din aceasta cauza ai putea avea ceva probleme de sanatate cauzate de epuizare.

HOROSCOP 6-12 septembrie LEU

Ai parte de o saptamana cu turbulente si tensiune. Atentie la oamenii prea competitivi, care te-ar putea face sa devii razbunator; nu raspunde la provocari si nu intra in conflicte, pentru ca risti sa pierzi foarte multe din cauza furiei. Concentreaza-te pe job si pe ceea ce ai de facut, fara a te uita prea mult in stanga si in dreapta. Birocratia iti va da si ea batai de cap in aceasta perioada. 

In plan personal parca traiesti, din fericire, intr-un univers paralel. Ai o stare de spirit excelenta si emani o senzualitate irezistibila. Bucura-te de tot ceea ce traiesti!

HOROSCOP 6-12 septembrie FECIOARA

Saptamana aceasta te simti ca un super-erou: pot face fata oricarei provocari si poti fi cea mai buna in tot ceea ce faci, draga Fecioara! Nu ti-ar strica, insa, si o doza de realism, daca vrei cu adevarat sa ai succes.

In plan sentimental traiesti o perioada calma din punct de vedere emotional. Te simti mai aproape ca niciodata de jumatatea ta, puteti discuta despre orice si gasiti rapid solutii la orice problema. Weekendul ar putea aduce o escapada amoroasa, iar pentru Fecioarele singure, o intalnire cu soarta.

La serviciu ai un program incarcat, dar, daca reusesti sa iti faci un plan de bataie, vei reusi sa iti indeplinesti toate sarcinile cu succes. Nu incerca sa le faci pe toate deodata!

HOROSCOP 6-12 septembrie BALANTA

Te afli in fata unui adevarat test al nervilor si al fortei tale psihice, asa ca ai nevoie de mult autocontrol si de o abordare logica a problemelor. Evita deciziile care ar putea aduce schimbari radicale in viata ta, pentru ca tensiunea pe care o simti din toate directiile iti poate afecta luciditatea. 

In cuplu ai parte de mult romantism si asta te incarca de energie. Traieste la maximum clipa! Balantele singure ar putea cunoaste pe cineva special la sfarsitul saptamanii. Cateva neplaceri se anunta in sectorul financiar; trebuie sa te ocupi de obligatii pe care le-ai cam amanat, insa daca scapi acum de ele, viitorul va fi mult mai linistit.

HOROSCOP 6-12 septembrie SCORPION

Universul tau interior este tulburat de ce se intampla in jurul tau. Este o saptamana marcata de indoieli si de lipsa puterii de a lua decizii, iar asta ti-ar putea afecta relatiile personale, daca nu stii sa iti exprimi nemultumirile astfel incat lucrurile sa fie in avantajul tau. 

Tendinta ta de a distorsiona realitatea te-ar putea aduce in pragul unei crize de gelozie, insa faptul ca ti se pare ceva suspect la parteneru nu inseamna ca ai si dreptate. Scorpionii singuri vor reusi sa foloseasca in favoarea lor farmecul pentru care sunt recunoscuti.

HOROSCOP 6-12 septembrie SAGETATOR

A venit momentul sa spui lucrurilor pe nume si sa te eliberezi de toate lucrurile care simteai ca te sufoca. Sentimentele reprimate ies la iveala, uneori intr-un mod destul de neplacut; atentie la felul in care ii tratezi pe cei care nu sunt, de fapt, vinovati pentru felul in care te simti. Tine ochii deschisi pentru a putea profita de oportunitatile ce iti ies in cale; este o perioada in care schimbarile sunt favorizate de astre, atat timp cat nu sunt facute la nervi.

Incearca sa nu spui lucruri imposibil de retras, pentru ca ar putea avea consecinte ireversibile. Mare parte din tensiunea pe care o resimti izvoraste din faptul ca te-ai angajat la cheltuieli care vor fi greu de acoperit. Nu iti descarca nervii pe oameni care doar incearca sa te ajute.

HOROSCOP 6-12 septembrie CAPRICORN

Esti foarte sociabi in aceasta perioada, draga Capricornule, asa ca pregateste-te sa cunosti oameni foarte interesanti. Emani o energie pozitiva, de care va fi nevoie pentru a rezolva o chestiune de familie. La serviciu treci printr-o perioada destul de tensionata, care iti va da ceva batai de cap.

Reusesti sa gasesti toata linistea de care ai nevoie in bratele perechii tale si asa iti reincarci bateriile. Daca iti cauti inca jumatatea, ar fi bine sa iesi mai mult, pentru ca dragostea este mai aproape decat crezi, insa nu va veni sa te ia de acasa. Evita cheltuielile care ti-ar putea destabiliza bugetul.

HOROSCOP 6-12 septembrie VARSATOR

Nu este deloc celmai bun moment al tau. Te gasesti in fata unor provocari si turbulente pe care pur si simplu nu stii cum vei reusi sa le depasesti. Trage adanc aer in piept si abordeaza problemele cu calm, fara sa te pripesti.

Atentie la tendinta de a ignora problemele ridicate de partenerul de viata, pentru ca s-ar putea sa te trezesti singur, dintr-o data! Acorda timp relatiei tale si incearca sa pui umarul la rezolvarea chestiunilor care sapa adanc in fundatia ei.

HOROSCOP 6-12 septembrie PESTI

Acum ca a inceput toamna, este momentul sa culegi roadele muncii tale din ultima vreme, mai ales ca ai dedicat mult timp si energie evolutiei tale.

In viata de cuplu incearca sa dai dovada de mai multa intelegere fata de jumatatea ta si vei observa ca problemele din trecut se "dilueaza" si atmosfera se imbunatateste in casa. Pestii singuri ar putea avea parte de o invitatie interesanta din partea cuiva de la serviciu, care vrea sa ii cunoasca mai bine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului