Horoscop saptamanal

# horoscop noroc #horoscop # horoscop 7-13 decembrie

Horoscop 7-13 decembrie. Trei zodii sunt coplesite de probleme, frici si confuzie

Ne aflam in zodia Sagetatorului si spiritul sau de aventura si neconformist creeaza agitatie toata saptamana. Unele zodii vor avea senzatia ca bat pasul pe loc, sunt coplesite de frici si confuzie si de sentimentul ca nu reusesc sa iasa din propria bula.

Saptamana tulbure pentru trei zodii

Cuadratura Soare - Neptun este de bun augur pentru unii, insa pe altii ii lasa cu impresia ca umbla rataciti, fara vreo solutie pentru a gasi calea cea buna. Acestia din urma se vor simti descurajati, mai ales ca Neptul formeaza cuadratura si cu Mercur; comunicarea va avea de suferit, ceea ce creste si mai tare sentimentul de incertitudine si sporeste lipsa puterii de concentrare.

Semnele de pamant au cel mai mult de suferit

Daca te-ai nascut in una din zodiile Taur, Fecioara sau Capricorn, te asteapta zile tulburi in aceasta saptamana.

TAUR - Pierzi timp din cauza obsesiilor pe care le ai

Este momentul sa iti analizezi mai bine sentimentul de atasament fata de anumiti oameni si anumite obiecte si sa iti depasesti nevoia ca anumite lucruri sa fie doar asa cum iti doresti tu. Nevoia de a controla chiar si ceea ce nu poti controla te poate duce pe cai intunecate, de pe care va fi greu sa te intorci.

FECIOARA - Vulnerabilitatea ta este la cote inalte

Esti mult mai sensibila decat de obicei. Este important sa te protejezi si sa fii mereu in garda, mai ales ca, fiind in preajma sarbatorilor, emotiile tale parca au cam scapat de sub control. Nu lua personal lucruri care de fapt nici nu au legatura cu tine.

CAPRICORN - Imaginatia s-ar putea sa iti joace feste in perioada urmatoare

Uneori viata reala este greu de acceptat si tocmai de aceea iti place sa o analizezi prin propriul filtru si sa o colorezi cum iti place tie. Atentie, insa, sa nu incepi sa confunzi lucrurile si sa nu mai stii ce este real si ce nu, pentru ca acest lucru te-ar putea face sa suferi. Relaxeaza-te si incearca a privesti lucrurile dintr-o perspectiva mai realista.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro