Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 8-14 noiembrie. Saptamana cu cumpene pentru zodii

Soarele in Scorpion si Neptun in Pesti ne-au rezervat surprize in aceasta saptamana. Este posibil sa ne dedicam mai mult dezvoltarii personale si spirituale sau sa intalnim o persoana care va aduce schimbari radicale in viata noastra. Astrele ne indeamna sa ne eliberam de dureri din trecut, pentru a face loc unei energii noi, vindecatoare. Cu Marte si Mercur in conjunctie in Scorpion si cu incapatanatul Saturn in Varsator este posibil sa avem parte de cumpene, mai ales in relatii importante.

Contextul astral favorizeaza conflictele, dialogurile in care se vor rosti vorbe grele; frustrarile vor iesi la suprafata si vom trai intr-o tensiune greu de gestionat in perioada urmatoare.

Mercur in opozitie cu Uranus aduce surprize in weekend, unele placute, altele nu prea. 

HOROSCOP 8-14 noiembrie. Previziuni complete pentru zodii

BERBEC - Relatia cu cei din jur este complicata in aceasta perioada. Trebuie sa te gandesti bine ce si cu cine vorbesti si, mai ales, in cine ai incredere. Evita interactiunile toxice, care te seaca de energie, si da-ti ocazia sa te odihnesti in loc sa faci din altii o prioritate. Astrele iti ofera o luciditate cum nu ai mai avut de mult, asa ca este momentul propice sa te ocupi de chestiuni administrative si financiare; evita insa sa cazi in capcana investitiilor hazardate.

TAUR - Stresul acumulat in ultma vreme te copleseste si totul se rasfrange asupra relatiei de cuplu. Daca te simti neapreciat la adevarata valoare, este posibil sa pleci fara sa te uiti inapoi, fie din viata de cuplu, fie de la locul de munca. Nu reusesti sa obtii nimic saptamana aceasta fara munca multa.

GEMENI - Multi nativi ai acestei zodii ar putea pune capat unor relatii in aceasta perioada; fie ca este vorba de viata sentimentala, fie de cea profesionala sau de legaturile cu prietenii, acestea vor fi puse la mare incercare. Unii vor pleca din relatii care nu mai functioneaza, altii isi vor da demisia de la serviciu; se anunta decizii radicale, pe care le vei lua pentru ca in sfarsit te gandesti si la tine. O vacanta nu ti-ar strica, desi voiai sa o amani pentru perioada Sarbatorilor. Atentie la integritatea fizica, pentru ca sunteti obositi si asta va expune la accidente!

RAC - Saptamana aceasta te "pasc" pasiuni arzatoare sau crize de gelozie. Inceteaza sa iti mai imaginezi lucruri si sa proiectezi chestiuni personale asupra altora, pentru ca iti faci doar rau. O relatie in care ai suspiciuni sau in care te simti neiubit ar putea fi o relatie disfunctionala; incearca sa rezolvi lucrurile pe calea dialogului si sa dai dovada de mai multa rabdare.

LEU - Relatia cu familia sau cu sefii ar putea sta in cumpana in aceasta perioada. Ai grija la ceea ce spui in momentele tensionate, pentru ca ai putea da nastere la conflicte pe care le vei regreta in curand. Atentie la neatentie, pentru ca esti expus unor acciente minore, dar deloc placute.

FECIOARA - Planetele te fac irascibil si pur si simplu iti este greu sa ai rabdare cu cei din jur. Tempereaza-te, mai ales daca trebuie sa porti ceva negocieri in aceste zile. Creativitatea te ajuta sa iesi din situatii dificile.

BALANTA - Esti printre putinele zodii rasfatate de zodii in aceasta saptamana. Ai incredere in tine si simti ca poti obtine orice iti doresti. Poate este momentul cel mai bun pentru a cere o marire de salariu sau pur si simplu iti vine o idee ce te va ajuta sa iti suplimentezi veniturile. Atitudinea pozitiva iti va fi de mare folos in aceste zile.

SCORPION - Aglomeratia de planete din zodia ta nu iti face tocmai bine. Esti tensionat si irascibil si risti sa iti tai singur craca de sub picioare, draga Scorpionule. Evita deciziile pripite, confilctele, mai ales cand vine vorba de oameni dragi, care iti vor doar binele. Nu intra in lupte pentru suprematie, pentru ca astrele nu joaca in terenul tau.

SAGETATOR - Nu e cea mai buna saptamana pentru tine, lucrurile par sa nu se lege nicicum, asa ca ar fi mai bine sa profiti pentru a sta pe bara si a te odihni. Cateva zile de relaxare iti vor prinde bine si poate chiar te vor ajuta sa vezi cu alti ochi situatii complicate, care pareau fara iesire. Este posibil sa ai o serie de revelatii si sa intelegi, in sfarsit, care sunt lucrurile si persoanele toxice din viata ta.

CAPRICORN - Nici tu nu esti scutit de conflicte si certuri in aceasta saptamana, draga Capricornule. Unii prieteni te vor dezamagi, colegii care nu stiu sa lucreze in echipa isi vor da arama pe fata, iar tu vei intelege ca trebuie sa te bazezi doar pe propriile forte si calitati. Cantareste bine lucrurile inainte de a face o investitie.

VARSATOR - Simti nevoia sa te afirmi si esti pregatit sa faci orice pentru a-ti atinge scopurile. Atentie, insa! Competitia poate scoate uneori ce e mai rau in tine, iar asta iti va crea prejudicii de imagine, mai ales in fata sefilor. Ai nevoie de rabdare si inteligenta pentru a gestiona lucrurile in avantajul tau.

PESTI - Ai nevoie de odihna, dar va fi greu sa cedezi tentatiei de-ti mentine mintea si mainile ocupate. Te preocupa chestiuni legate de spiritualitate, politica si societate, insa ar fi mai indicat sa nu te lansezi in discutii contradictorii. Incearca sa te ocupi mai mult de tine si de sanatatea ta, mai ales daca ai avut probleme recent.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare