Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop dragoste #horoscop

HOROSCOP dragoste 22-28 martie. E o saptamana a vindecarii si a pasiunilor noi

HOROSCOP dragoste 22-28 martie. Conjunctia Soare - Venus in Berbec da o energie diferita acestei saptamani in plan sentimental. Este singurul tranzit din aceasta perioada, dupa o saptamana astrala agitata; echilibrul sau ne indeamna sa actionam in dragoste, mai ales acum, cand ne aflam in Berbec, un semn de foc pasional si determinat.

HOROSCOP dragoste 22-28 martie. Previziuni complete pentru zodii

Tocmai am intrat intr-un nou an astrologic si avem acea senzatie de nou si inspiratie. Avem sansa sa scapam de fantome din trecut, care sunt importante pentru ca ne-au adus pana aici, dar pe care nu trebuie sa le lasam sa ne defineasca prezentl si viitorul.

Trecutul trebuie acceptat, dar trebuie sa ramana trecut. Este o perioada de vindecare fizica si emotionala, in care trebuie sa privim doar spre noi inceputuri.

Nu te teme sa iti arati sentimentele si sa te bucuri de timp de calitate impreuna cu partenerul. Lasa-te ghidat de pasiune atunci cand vrei sa faci schimbari si incearca sa iti urmezi cele mai adanci dorinte. Sextilul dintre Mercur in Pesti si Uranus in Taur pun la cale conversatii dinamice legate de dragoste, fantezii si viitor.

Te-ai putea simti presat sa iei o decizie sau sa actionezi si te macina indoielile. Este vina cuadraturii dintre Mercur in Pesti si Marte in Gemeni si nu iti va fi deloc usor sa vezi lucrurile clar. Indoielile te vor face sa iti doresti sa te intorci la confortul trecutului, in loc sa te deschizi catre necunoscut, insa nu renunta. Este momentul sa te vindeci, sa inveti sa iti fie bine, sa intelegi de ce faci anumite alegeri.

Vin zile pline de dragoste, vindecare, dezvoltare si este momentul sa faci ceva pentru a creste in plan sentimental. Esti pasional si indiferent ca ai o relatie sau esti singur, iti vei urma inima, oriunde te-ar duce ea.

HOROSCOP 22-28 martie BERBEC

Simti de ceva timp nevoia de o schimbare in viata sentimentala, asa ca nu incepe sa te plangi acum, cand aceasta este pe cale sa se produca.

HOROSCOP 22-28 martie TAUR

Relatia ta s-ar putea incheia sau ar putea lua o turnura noua, benefica. Este momentul a "renegociati" termenii vietii de cuplu.

HOROSCOP 22-28 martie GEMENI

Traiesti momente de incertitudine. Simti nevoia sa pui capat unei relatii, insa esti incapabil sa o faci sau sa gasesti momentul potrivit pentru a avea o discutie cu partenerul. Indiferent daca pleci sau ramai, nu uita ca lucrurile fortate nu se termina bine.

HOROSCOP 22-28 martie RAC

Iti este greu sa iei decizii, dar odata ce ai facut-o, pentru tine nu mai este cale de intoarcere. Incearca sa te lasi ghidat de propriile sentimente, in loc sa te gandesti mereu la ale celorlalti atunci cand vrei sa schimbi ceva.

HOROSCOP 22-28 martie LEU

Traiesti clipa si te bucuri din plin de tot ce ai invatat pana acum. Toata viata ta trecuta pare sa fi fost un proces de vindecare, iar acum ti se pare ireal tot ce traiesti. Iti gasesti echilibrul in bratele persoanei iubite si nimic altceva nu pare sa mai conteze.

HOROSCOP 22-28 martie FECIOARA

Inveti lucruri noi despre tine si asta te ajuta si in viata de cuplu. Inveti sa iti imparti spatiul cu celalalt si sa iei decizii si te bucuri din plin de echilibrul pe care tocmai l-ai descoperit.

HOROSCOP 22-28 martie BALANTA

Ai o saptamana cu sentimente care vin in valuri peste tine. Nu stii daca sa iti para rau dupa ceva ce se termina sau sa te bucuri de ceea ce incepe. Esti usor melancolica, draga Balanta, cu toate ca incerci sa te concentrezi pe un nou capitol (o noua relatie sau o noua etapa in viata de cuplu).

HOROSCOP 22-28 martie SCORPION

Saptamana aceasta esti cel mai mare dusman al tau. Te lupti cu tine si incerci sa intelegi ce iti doresti si de ce ai nevoie pentru a trece la urmatorul nivel. Poti doar sa speri ca partenerul va avea rabdare cu tine.

HOROSCOP 22-28 martie SAGETATOR

Este momentul sa inveti ca in dragoste nu e totul alb sau negru si ca poate exista si o cale de mijoc. Incearca sa nu arzi etape in relatii si sa traiesti fiecare clipa, pentru a o putea asimila.

HOROSCOP 22-28 martie CAPRICORN

Te afli la inceputul unei noi etape in plan sentimental, iar asta te sperie. Iti doresti schimbarea, insa te temi de prea multe lucruri, chiar si de ceea ce te atrage si mai ales de ceea ce te scoate din zona de confort. Este momentul sa inveti sa traiesti clipa.

HOROSCOP 22-28 martie VARSATOR

Esti plin de vitalitate si energie si nu te mai temi sa fii tu insuti in viata personala. Debordezi de incredere si nu te mai temi sa iubesti pe cine sicum iti doresti, sa nu mai pui pret pe ce gandesc altii.

HOROSCOP 22-28 martie PESTI

Esti obisnuit sa alergi dupa dragoste, sa te chinui sa o obtii, dar uneori poate trebuie doar sa astepti ce iti aduc apele in care inoti. Ai reusit sa depasesti o perioada grea, chiar daca uneori ai simtit ca nu o sa supravietuiesti, asa ca acum poti aborda lucrurile din alt unghi. Esti o persoana noua, care a invatat ce inseamna deschiderea spre ceea ce i se ofera, iar acum tot ce ai de facut este sa afli cum vei evolua.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare