Horoscop saptamanal

#horoscop dragoste #horoscop #luna plina # eclipsa de luna

HOROSCOP dragoste 30 noiembrie - 6 decembrie. Probleme in relatii pentru mai multe zodii

Eclipsa de Luna plina in Gemeni complica relatiile unor nativi in aceasta saptamana, insa nu este momentul pentru decizii radicale in plan sentimental. Ce zodii trebuie sa fie atente la viata sentimentala si cine are sansa sa intalneasca marea iubire chiar inainte de sezonul sarbatorilor, aflati in cele ce urmeaza.

Horoscop dragoste BERBEC 30 noiembrie - 6 decembrie

Viata ta amoroasa este foarte satisfacatoare, iar acest lucru te ajuta sa faci mai bine fata celorlalte probleme din viata ta. Incearca sa mentii linistea si armonia in relatie, iar daca esti singur, este momentul sa faci primul pas catre persoana care ti-a sarnit interesul, pentru ca planetele lucreaza in favoarea ta, iar efortul iti va fi rasplatit.

Horoscop dragoste TAUR 30 noiembrie - 6 decembrie

Este momentul sa incerci sa te apropii mai mult de partener, mai ales daca in ultima perioada l-ai cam neglijat. Nu te zgarci cand vine vorba de exprimarea sentimentelor, lasa deoparte lucrurile mai putin placute care poate va despart si imbratiseaza tot ceea ce va uneste.

Taurii singuri au sansa sa intalneasca pe cineva special, iar abilitatile lor de socializare le vor fi de mare folos in incercarea de a-i cuceri inima.

Horoscop dragoste GEMENI 30 noiembrie - 6 decembrie

In aceasta saptamana pui mai mare accent pe chestiuni emotionale. Evenimente si persoane din trecut parca nu iti dau pace, mai ales daca ai lasat lucruri nerezolvate. Relatia pe care o ai in prezent ar putea fi afectata de lucruri din trecutul tau, insa cu calm si diplomatie totul se va rezolva asa cum iti doresti. Nu este un moment prielnic pentru certuri si tensiuni si, cu atat mai putin, pentru decizii radicale. Pentru Gemenii singuri, planetele pregatesc surprize si le-ar putea scoate in cale partenerul mult asteptat.

Horoscop dragoste RAC 30 noiembrie - 6 decembrie

Sunt zile hotaratoare pentru relatia cu partenerul. Este o perioada in care vezi lucrurile mai clar ca oricand, in care ies la iveala adevaruri pe care pana acum nu le-ai stiut sau le-ai ignorat. Daca partenerul nu a avut atitudinea potrivita fata de tine, poate este momentul unei discutii sincere, la capatul careia sa poti lua o decizie privind viitorul vostru.

Racii singuri nu se simt deloc bine si sufera de singuratate, insa este momentul sa isi depaseasca starea si sa inteleaga ca nu se poate schimba nimic daca stau inchisi in casa si isi plang de mila.

Horoscop dragoste LEU 30 noiembrie - 6 decembrie

Iti merge foarte bine in viata amoroasa, asa ca nu strica lucrurile dand prea mare amploare eventualelor tensiuni care ar putea sa apara in aceste zile. Vei avea o saptamana minunata daca vei sti sa iti coplesesti partenerul cu dovezi de iubire si tandrete.

Leii singuri nu ar trebui sa dispere; marea iubire este pe punctul sa intre in viata voastra, insa trebuie sa aveti rabdare.

Horoscop dragoste FECIOARA 30 noiembrie - 6 decembrie

Lucrurile sunt in general asezate in viata ta, insa viata sentimentala este departe de ceea ce ti-ai dori. In cuplu situatia sta pe un butoi de pulbere si esti la un pas de a ceda nervos, pentru ca neintelegerile se aduna si se tot aduna. Nu te grabi sa iei decizii, gandeste inainte sa reactionezi si, daca vei reusi sa gasesti calea de comunicare cu partenerul, relatia voastra se va imbunatati.

Fecioarele fara pereche au tendinta sa se lase coplesite de tristete si singuratate, insa daca te numeri printre ele, este momentul sa iesi din aceasta stare, sa iesi, iar planetele te vor ajuta sa gasesti ceea ce cauti.

Horoscop dragoste BALANTA 30 noiembrie - 6 decembrie

Viata ta amoroasa e destul de picanta in ultima vreme si asta pentru ca au aparut tot felul de tentatii, carora va fi greu sa le rezisti in zilele urmatoare. Daca nu iti controlezi impulsurile, relatia ta va avea de suferit iremediabil. Gandeste-te bine la ce iti doresti, discuta cu partenerul despre aceste lucruri pentru ca merita sa stie ce se intampla.

Balantele singure traverseaza o perioada in care incearca sa se iubeasca pe sine, iar odata ce vor reusi acest lucru aura lor se va schimba si vor deveni mai atragatoare si pentru cei din jur.

Horoscop dragoste SCORPION 30 noiembrie - 6 decembrie

Daca esti intr-o relatie, aceasta ar putea trece printr-o perioada tulbure, insa este momentul potrivit sa rezolvi toate problemele. Daca discutiile serioase risca sa degenereze in conflicte sau tensiuni, lasati-le pe alta data si faceti, mai bine, lucruri care va fac amandurora placere.

Pentru Scorpionii singuri apar oportunitati de a-si largi cercul de cunostinte, de a iesi din rutina in care se "balacesc" deja de prea multa vreme, si de a-si da voie sa incerce sa cunoasca mai bine pe cineva.

Horoscop dragoste SAGETATOR 30 noiembrie - 6 decembrie

Relatia ta pare ca este intr-un moment de cotitura. Ai descoperit in ultima vreme multe lucruri care nu iti plac si pe care consideri ca este momentul sa le schimbi. Cel mai bine ar fi sa ai o discutie sincera cu partenerul si sa cautati impreuna solutii.

Daca nu ti-ai gasit inca perechea, in aceasta perioada ai putea cunoaste pe cineva cu care vei trai o iubire adolescentina, platonica, dar care ar putea evolua frumos in viitor.

Horoscop dragoste CAPRICORN 30 noiembrie - 6 decembrie

Senzualitatea si pasiunea sunt cuvintele saptamanii, traiesti totul la intensitate maxima. Planuiti o seara romantica, simtiti-va bine in compania partenerului si bucurati-va de viata. Capricornii singuri au sansa sa intalneasca o persoana speciala, cu care vor petrece si sarbatorile, cu conditia sa iasa din vizuina lor si sa se arate disponibili.

Horoscop dragoste VARSATOR 30 noiembrie - 6 decembrie

Relatia ta se alfa intr-un punct de rascruce dupa tensiunile din ultima vreme si simti ca nu mai poate evolua. Calmul si comunicarea sunt singurele care te vor ajuta sa iti dai seama ce ai de facut in continuare; nu lua decizii unilateral pentru ca s-ar putea sa le regreti amarnic. Pentru Varsatorii singuri este posibil sa apara cineva interesant pe la jumatatea saptamanii.

Horoscop dragoste PESTI 30 noiembrie - 6 decembrie

Lucrurile par sa stea bine in dragoste pentru voi, insa relatia poate sa treaca printr-o serie de turbulente din cauza problemelor financiare. Pastrati-va calmul si totul se va termina cu bine.

Pestii singuri ar trebui sa iasa mai mult cu prietenii, sa se distreze mai mult si sa se relaxeze si poate chiar vor cunoaste pe cineva interesant.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare