Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP. Fecioarele au o saptamana grea. Cum sunt influentate zodiile de eclipsa de Soare

Mercur retrograd si eclipsa de sore in Gemeni influenteaza puternic zodiile in aceasta saptamana. Daca adaugam si vibratia visatoare si usor confuza a lui Neptun, care formeaza un unghi de 90 de grade cu Soarele, Luna si Mercur, aflate toate in Gemeni, obtinem un "amestec" astral care se va resimti din plin in urmatoarele 6 luni, cat dureaza efectele unei eclipse solare.

Calatoriile, comunicarea, tehnologia, contractele care au posibile hibe sau de care se leaga anumite incertitudini vor fi intr-o zona si mai tulbure. Poate fi, insa, un moment bun pentru a regandi, recalibra sau repara orice nu functioneaza asa cum ar trebui.

Important este sa ramanem flexibili, sa nu batem in cuie nimic in aceasta perioada, pentru ca lucrurile se pot schimba de la o zi la alta.

HOROSCOP saptamanal. Previziuni pentru toate zodiile 

Eclipsa de Soare de vineri ne incurajeaza sa interactionam mai multi cu alte persoane, iar Marte care intra in Leu in aceeasi zi creeaza un context favorabil pentru socializare. Venus si Uranus pregatesc surprize pentru weekend.

HOROSCOP 7-13 iunie BERBEC

In mintea ta se da o adevarata batalie intre logica si nevoi. Desi de obicei esti foarte rational, planetele creeaza o stare de confuzie pe care iti este greu sa o depasesti si s-ar putea sa aiba loc schimbari de viziune neasteptate. Desi in general stii ce vrei, nu reusesti sa te exprimi direct; unele lucruri pot lua o turnura neasteptata, dar de bun augur pentru viitorul apropiat.

In plan sentimental asteapta-te la o perioada interesanta si invata sa lasi orgoliul deoparte si sa iti exprimi sentimentele. Te poti astepta la surprize placute in plan financiar.

HOROSCOP 7-13 iunie TAUR

Oscilezi intre ceea ce stii ca trebuie sa schimbi in viata ta si nevoia de a trai liber si neconventional. In loc sa ramai in situatii si relatii stabile, care iti ofera un sentiment de siguranta, ai putea alege sa iti urmezi visele. Energia astrelor te va ajuta sa faci alegerea cea mai potrivita nevoilor tale, iar in weekend vei putea in sfarsit sa te relaxezi.

Din cauza tumultului din viata de zi cu zi ai "reusit" sa te indepartezi de jumatatea ta, asa ca urmeaza sa aveti o discutie serioasa legata de voi doi; Taurii singuri au nevoie sa fie mai realisti si sa nu mai viseze la cai verzi pe pereti, pentru a evita dezamagirile. Noi usi se deschid pentru tine in cariera, ca o rasplata pentru eforturile depuse in ultima vreme. Atentie la felul in care iti gestionezi finantele!

HOROSCOP 7-13 iunie GEMENI

Statutul social si profesional iti este amenintat de anumite forte care pana acum te-au impiedicat sa obtii ceea ce iti doreai. Te afli in fata unor decizii importante si trebuie sa te gandesti bine la urmatorii pasi.

Gasesti, in sfarsit, un oarecare echilibru in plan financiar, ceea ce iti ofera linistea necesara pentru a te ocupa si de alte aspecte ale vietii.

HOROSCOP 7-13 iunie RAC

Ai o saptamana intensa, in care va trebui sa depui multe eforturi pentru a te achita de toate sarcinile si obligatiile. Nu ai timp de prieteni si familie, iar asta te intristeaza. Nu uita, insa, ca esti singurul care isi poate gestiona timpul si prioritatile.

Din fericire ai parte de ajutor si de la perechea ta, care are o serie de intitiative interesante. 

HOROSCOP 7-13 iunie LEU

Viata sociala este foarte importanta pentru tine, asa ca vei profita de orice ocazie pentru a iesi si a te distra. Iti faci curaj pentru a schimba anumite lucruri in viata ta, insa nu iti asuma riscuri inutile. Farmecul tau irezistibil iti garanteaza o saptamana minunata in plan sentimental, fie ca esti "cuplat", fie ca nu, draga Leule. 

HOROSCOP 7-13 iunie FECIOARA

Ai nevoie de o pauza pentru a scapa de anxietatea care te-a copelsit in ultima vreme. Doar asa vei reusi sa vezi lucrurile mai clar si sa iti reorganizezi viata. Sfarsitul de saptamana te aduce in fata unor conflicte in cercul tau de apropiati si tensiunea planeaza si asupra vietii de cuplu. Nici la serviciu lucrurile nu stau mai bine, dar, daca actionezi cu calm si diplomatie, vei gasi solutiile potrivite pentru orice problema. 

HOROSCOP 7-13 iunie BALANTA

Te asteapta schimbari importante in aceasta perioada. Nu te grabi sa tragi concluzii in nicio situatie, ci incearca sa te asiguri ca ai toate informatiile de care ai nevoie. Ai grija de sanatatea ta si invata sa iti stabilesti prioritatile; nu ar strica sa acorzi mai multa atentie vietii sentimentale si relatiei cu partenerul.

Situatia financiara iti da batai de cap si cresterea cheltuielilor te ingrijoreaza. Nu ar fi rau sa te gandesti la surse alternative de venit.

HOROSCOP 7-13 iunie SCORPION

Principala ta grija este sa mentii un echilibru intre ce trebuie sa faci si ce este bine sa faci; te "lupti" cu tine pentru a decide daca este corect ceea ce crezi tu ca este corect sau ce spun normele. Un membru al familiei se amesteca in viata ta sentimentala, ceea ce poate genera tensiuni si confuzie.

La serviciu ai nevoie de multa prudenta, mai ales ca se preconizeaza niste discutii aprinse cu sefii.

HOROSCOP 7-13 iunie SAGETATOR

Ar fi cazul sa acorzi mai multa atentie starii tale emotionale si sa fii sincer mai ales cu tine, draga Sagetatorule. Fa-ti timp pentru tine si pentru lucrurile care iti fac placere.

Te afli la inceputul unei noi "ere" in viata ta sentimentala, dupa ce ai reusit sa lasi in urma tensiunile care puneau distanta intre tine si partener. Ai de rezolvat chestiuni legate de taxe si impozite, insa nu iti destabilizezi bugetul.

HOROSCOP 7-13 iunie CAPRICORN

Astrele iti dau energia necesara pentru a te ocupa de toate problemele pe care tot ele ti le scot in cale. Lucruri sau persoane care te-au facut sa bati pasul pe loc dispar din peisaj si totul pare sa se aseze cum iti doresti. In weekend ai ocazia sa petreci cu oameni dragi pe care i-ai neglijat in ultima vreme.

Evita sa iei decizii importante in aceste zile!

HOROSCOP 7-13 iunie VARSATOR

Ai muncit mult pentru a-ti imbunatati situatia financiara, iar rezultatele se vad, in sfarsit. Primesti informatii pretioase, pe care le poti folosi in avantajul tau.

Nu iti asuma mai multe responsabilitati decat poti duce, in plan profesional. 

HOROSCOP 7-13 iunie PESTI

Planetele sunt intr-o pozitie din care favorizeaza clarificarea unei relatii cu o persoana foarte importanta pentru tine. Vezi, in sfarsit, lucrurile cu claritate si stii acum ce trebuie sa faci pentru a-ti indeplini visurile. Succesul este aproape si trebuie doar sa ai incredere in instinct, care doar rareori te-a inselat, pentru a incepe un nou capitol, mai bun, al vietii tale.

In viata sentimentala nu ai motive sa te plangi, iar in plan profesional ai toate sansele sa iti atingi scopurile. Gestioneaza-ti atent cheltuielile!

Foto: piqsels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare