Horoscop saptamanal

# horoscop mai 2021 #horoscop #horoscop lunar

HOROSCOP mai 2021. Luna dificila pentru mai multe zodii. Atentie la sanatate si relatiile cu cei din jur

 

HOROSCOP mai 2021. Luna mai nu va fi prea prietenoasa cu multi nativi. Epuizarea, dificultatile de comunicare cu cei din jur, schimbarile neplanificate si alte obstacole creeaza putin haos in aceasta perioada.

HOROSCOP mai 2021. Previziuni complete pentru zodii

Pentru unii nativi este momentul potrivit pentru a invata sa aprecieze adevaratele valori, dar si sa incheie socotelile cu trecutul.

HOROSCOP mai 2021 BERBEC

Ai o luna buna din toate punctele de vedere. Se produc schimbari care readuc pacea si normalitatea in viata de zi cu zi, iar acest lucru iti ofera increderea necesara pentru a-ti face planuri noi.

Ar trebui sa ai mai multa grija de relatiile cu oameni care au putere asupra ta, pentru a le putea cere ajutorul la nevoie.

In a doua jumatate a lunii sunt favorizate dragostea si finantele. Totul merge struna in viata ta, comunici de minune cu cei din jur si reusesti sa iti promovezi ideile. Ai sansa sa iti asiguri viitorul in aceasta perioada. Abia spre sfarsitul lunii te confrunti cu un mic scurt circuit, cand ceva nu merge conform planului, dar vei reusi sa gestionezi perfect situatia.

HOROSCOP mai 2021 TAUR

Iti este greu sa fii multumit de viata ta, draga Taurule, iar vina iti apartine, pentru ca te incapatanezi sa ramai agatat de trecut, in loc sa te preocupe viitorul. Lasa trecutul in urma si concentreaza-te pe prezent, invata sa iti iei viata in propriile maini, pentru ca doar asta iti va aduce fericire si liniste.

Comunicarea cu cei din jur va fi dificila in prima jumtatate a lunii; incearca sa renunti la incapatanarea ta proverbiala si sa respecti si parerea altora. Lucrurile se imbunatatesc dupa data de 15, cand incepi sa ai o atitudine mai pozitiva fata de oameni si situatii de viata.

Sfarsitul lunii iti aduce castiguri materiale.

HOROSCOP mai 2021 GEMENI

Luna in care Soarele intra in zodia ta nu va fi lipsita de probleme si obstacole, insa planetele te vor ajuta sa faci fata cu brio, in cele din urma. E nevoie de mari eforturi pentru a-ti indeplini visurile marete, dar ai abilitatile necesare pentru a o face. Dupa mijlocul lunii este posibil sa simti epuizare fizica si emotionala; acorda-ti timp pentru a te deconecta de tot ceea ce te oboseste si a-ti reincarca bateriile. Rabdarea este cheia tuturor problemelor.

Sfarsitul lunii te gaseste mult mai activ si mai pregatit sa incepi o activitate noua, ce poate fi determinanta pentru viitorul tau.

HOROSCOP mai 2021 RAC

Ai un program foarte incarcat si cand ai crede ca ai terminat tot ce aveai de facut, apare o sarcina noua, chiar si mai olicitanta. Te vei simti obosit, asa ca trebuie sa gasesti o solutie pentru a avea timp de odihna, in special in prima jumatate a lunii. Dupa data de 15 totul va reintra in normal, ritmul se domoleste si dispare si acea senzatie de dezorientare care te-a marcat in prima parte a lunii. Este momentul sa ceri ceea ce ai nevoie, atat in plan profesional, cat si personal. Luna Plina din 26 mai iti aduce iritare si te face capricios, mai ales ca viata ta de zi cu zi va intampina oarece turbulente; secretul este sa inveti sa te relaxezi si sa ai rabdare.

HOROSCOP mai 2021 LEU

Ai o luna buna, per total; vei observa imbunatatiri pe toate palierele vietii si vei avea timp si pentru relaxare. In a doua jumatate a lunii vei invata ca nu trebuie sa pui aspectele financiare mai presus de propria persoana, fie ca vorbim despre relatii, fie ca vorbim despre sanatate.

Este important sa pastrezi un echilibru in relatiile care conteaza pentru tine pentru ca altfel nu te vei putea concentra pe alte chestiuni. Incearca sa petreci cat mai mult timp in compania unor persoane prietenoase si demne de incredere, care te fac sa te simti calm si fericit, draga Leule.

HOROSCOP mai 2021 FECIOARA

Simti o presiune uriasa pe umerii tai in aceasta perioada si chiar si situatii care nu sunt chiar atat de grave sau de importante te vor face sa suferi. Incearca sa iti dozezi sensibilitatea si sa nu lasi chiar orice sa te afecteze. Nu face din tantar armasar!

Este momentul sa inchei socotelile in privinta unor obligatii mai vechi, care au devenit o povara pentru tine. A doua jumatate iti va aduce schimbari in fata carora ai ezitat pana acum, dar care iti vor aduce o oarecare ordine in viata. O veste buna legata de locul de munca te va ajuta sa vezi viitorul printr-un filtru mai vesel si mai optimist.

HOROSCOP mai 2021 BALANTA

Prima parte a lunii vine cu turbulente si rasturnari de situatie care se produc cu o viteza care te uimeste; unele vor fi placute, altele iti vor aduce dezamagire. Esti agitata si capricioasa, draga Balanta, insa ar fi bine sa iti pastrezi calmul pentru a nu pierde controlul.

Este o perioada buna pentru a rezolva chestiuni emotionale si profesionale, iar in a doua jumatate a lunii vei face schimbari importante, revitalizante, care pregatesc terenul pentru noi inceputuri.

HOROSCOP mai 2021 SCORPION

Simti o presiune uriasa pe umerii tai si aceasta luna te va face sa iti depasesti limitele rezistentei fizice si mentale. Ai lucrat foarte mult in ultima perioada si te simti epuizat si incapabil sa mai ridici un pai, draga Scorpionule. In acelasi timp, te simti dezamagit si ai nevoie sa te inchizi in tine. Nimic nu pare sa fie in favoarea ta si chiar si la serviciu ai de a face cu obstacole care iti afecteaza activitatea.

Vestea buna este ca dupa mijlocul lunii vei remarca o schimbare in bine in viata amoroasa, mai ales daca simteai ca ai ajuns intr-un punct critic. Dedica timp relatiei cu persoana iubita, pentru ca asta va lipseste, probabil, cel mai mult.

HOROSCOP mai 2021 SAGETATOR

Trebuie sa te achiti de multe obligatii foarte solicitante si ti se pare greu de crezut ca vei reusi sa gestionezi totul cu succes. Rezultatul va fi, insa, unul foarte satisfacator si te va ajuta sa evoluezi. Cariera este pe o panta ascendenta si vei inregistra succes dupa succes; poate obtii chiar o promovare pentru care multi te vor admira, insa atentie si la invidiosi.

In perioada Lunii pline (26 mai) evita mutari riscante, care ti-ar putea afecta finantele. Incearca sa ramai rezervat!

Sfarsitul lunii iti aduce energie creatoare si pragmatism si vei reusi sa aduci un plus pe toate palierele vietii.

HOROSCOP mai 2021 CAPRICORN

Esti mai sociabil decat de obicei si vei reusi sa cunosti oameni importanti, cu putere. Construirea unei relatii solide cu acestia iti va fi de mare ajutor in viitor.

In viata amoroasa lucrurile nu stau, insa, grozav; o tensiune constanta si o serie de schimbari neasteptate iti zdruncina universul. Nu este cazul sa te superi si cel mai bine ar fi sa te adaptezi la noua realitate.

Incearca sa nu iti impartasesti planurile cu toata lumea in aceasta perioada, pentru ca risti sa dai nastere unor dispute. Vestea buna este ca la jumatatea lunii reusesti sa te reechilibrezi financiar, ceea ce iti da o senzatie de usurare. Concentreaza-te pe camin si familie.

HOROSCOP mai 2021 VARSATOR

Te concentrezi pe chestiuni de serviciu si pe acele obstacole care te fac sa irosesti timp si energie. Incearca sa nu acorzi prea mare importanta acelor lucruri care nu se concretizeaza asa cum ti-ai dori.

Mijlocul lunii te aduce in fata unui nou inceput si deosebirea fata de alte oportunitati similare este ca acum te simti pregatit sa faci fata si ai o idee clara despre felul in care vrei sa se desfasoare lucrurile.

Viata amoroasa va trece printr-o perioada tulbure la inceputul lunii; incearca sa iti pastrezi calmul pana cand lucrurile se linistesc, ca sa nu agravezi lucrurile. Varsatorii singuri ar putea cunoaste o persoana placuta, care ar putea fi chiar aceea menita sa ramana langa ei pentru totdeauna. Dozeaza-ti inteligent resursele finaciare, mai ales ca sfarsitul lunii ar putea veni cu cheltuieli neasteptate.

HOROSCOP mai 2021 PESTI

Luna mai incepe cu influente negative si trebuie sa te asiguri ca nu iti pierzi stabilitatea; nu lasa pe nimeni si nimic sa te abata de la drumul tau. Comunicarea cu cei din jur ar putea avea de suferit, insa nu lasa acest lucru sa te afecteze peste masura. Viata amoroasa are si ea de suferit din aceasta cauza, dar in curand apele se vor limpezi.

In cariera, fa lucrurile asa cum stii tu, pentru ca asta ti-a fost de folos si pana acum. Sfarsitul lunii te gaseste in sanul familiei, pentru ca tanjesti dupa linistea si caldura pe care aceasta ti-o ofera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro