Horoscop zilnic

#cariera #berbec #personalitati #activitate

Cariera potrivita pentru Berbec

Nativul Berbec nu se da in laturi cand vine vorba de munca. Ba chiar poate sa inceapa destul de devreme sa lucreze, daca da peste un domeniu care-l incita. Secretul eficientei la el sta in diversitatea muncii depuse, in provocarile aruncate in calea lui.

Atata timp cat nu se plictiseste in rutina zilnica, se avanta cu tot entuziasmul in proiectele pe care trebuie sa le realizeze. Are insa o imagine de ansamblu asupra lucrurilor, detaliile il obosesc si prefera sa delege altcuiva aceasta parte.

Nativul Berbec un adevarat lider, care stie sa insufle colegilor vointa de a invinge, calitate deloc lipsita de importanta. Pentru el totul este o lupta, in care trebuie sa se impuna, sa combata, sa decida si nu isi pierde vremea cu cei care-l bat la cap cu amanunte, nici nu este un mare diplomat. Desi foarte priceput in ceea ce face si profund implicat, poate avea un comportament cam brutal uneori, mai ales daca are de-a face cu persoane sensibile, care se asteapta la empatie, sau cu sefi care nu-i lasa libertate de miscare.

Berbecul nu se teme de riscuri, pentru ca in opinia lui orice esec inseamna un motiv in plus de a merge inainte, de a se perfectiona si a obtine succesul la urmatoarea incercare. Nativa Berbec este la fel de puternica si accepta fara probleme sa activeze in domenii care in general sunt dedicate barbatilor. Au amandoi o vointa extraordinara, nici nu le trece prin cap sa capituleze in fata unei greutati, dimpotriva, se simt stimulati numai de activitati care-i pun la incercare.

Scopul muncii nativilor Berbec nu este acela de a strange munti de bani, ci pentru a calauzi, a-si demonstra calitatile, a impresiona, a cuceri, pentru a avea parte de aventura. Pentru ca sunt o zodie de foc, pot lucra cu metale, folosind instrumente de tip tarnacop, dalta, cazma ; ii intalnim astfel in domeniul mecanicii, metalurgiei, constructiei de masini, siderurgicii, industriei, topitariei, motoarelor etc.

Nativii Berbec sa se impuna in domeniile legate de conducerea statului, armata, politie, politica (Carol I al Romaniei), deoarece sunt fiinte extrem de hotarate, au incredere in ei, sunt gata sa lupte in primele randuri si nu cedeaza niciodata in fata adversarului, indiferent cine este el. Otto Eduard Leopold von Bismarck, Cancelar al Germaniei, impune Prusia ca mare putere europeana, dupa razboiul din 1870, cu Franta. Napoleon al III-lea al Frantei, exilat, arestat, expulzat, incearca de doua ori sa devina urmasul coroanei imperiale franceze si sfarseste prin a fi primul presedinte al Republicii Franceze si apoi al doilea imparat al Frantei. Nu este de mirare, asadar, ca nativii sunt des intalniti in pozitia de purtatori de cuvant, ducand tratative si luand parte la rasturnari de situatii profesionale, politice, istorice. Zodia Berbecului a dat si mari artisti, in domenii precum muzica (Franz Joseph Haydn), literatura (Baudelaire revolutioneaza forma traditionala a poeziei, prin versul alb), cinematografie ( Francis Ford Coppola ).
 

Personalitati nascute sub semnul Berbecului
 

Muzica: Mariah Carey, Franz Joseph Haydn,
Literatura: Alfred de Vigny, Baudelaire, Mario Vargas Llosa , Emile Zola , Verlaine, Octavian Goga
Pictura: Vincent van Gogh
Cinematografie: Sarah Jessica Parker, Russell Ira Crowe, Henry Warren Beatty , Francis Ford Coppola
 

Profesii si domenii de activitate pentru Berbec
 

  • Industrie, metalurgie, constructii de masini, mecanica, topitarie, transporturi
  • Ferme de animale, macelarie, dresura, mezelarie
  • Politica, armata, politie, pompieri
  • Medicina veterinara, avocatura, chirurgie, arta.
Afla care este cariera potrivita si pentru celelalte 11 zodii.

 

Sursa foto : site.cufflinksman.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro