Horoscop zilnic

#rac #cariera #personalitati #meserie #activitate

Cariera potrivita pentru Rac

Nativii Rac sunt persoane foarte responsabile la locul de munca. Agreeaza mediul intim, familiar, in care sa poata munci in liniste, fara sa fie presat. Racul are un ritm constant de lucru si rezista la orice fel de conditii, dand un maxim de eficienta.

Racul are nevoie de un sef care sa stie cum sa comunice cu el, pentru ca poate fi foarte introvertit si sa nu spuna intotdeauna cand are nevoie de ceva sau cand intampina o problema.

Nu-i place ideea de rivalitate , asa ca nu-si face dusmani incercand sa castige ceea ce nu este neaparat al lui. Da dovada de mare prudenta atunci cand trebuie sa ia o decizie, analizeaza foarte lucid situatia si nu-si asuma riscuri inutile. Are si un mare dar al diplomatiei, care-l face o persoana foarte apreciata in mediul profesional si un sef de succes. In plus, gratie inteligentei si intuitiei sale, nu se lasa pacalit de aparente si “citeste” adevaratul caracter al oamenilor. Acorda incredere numai dupa ce si-a testat indelung partenerul, indiferent cine este el.

La fel ca Taurii, pentru nativul Rac cea mai buna recompensa pentru munca depusa o reprezinta banii. Insa spre deosebire de Taur, nu este dispus sa-i cheltuiasca pentru confort, ci este mai degraba strangator si uneori chiar zgarcit. Rezultatele muncii lui ii ofera siguranta materiala de care are nevoie. Munceste pentru familie, care este intotdeauna cea mai importanta.

La serviciu, din cauza aerului sau rezervat, nu se face remarcat imediat. Dar el isi face planul de lucru in tacere si atinge obiectivele fara mare efort si mai ales fara tamtam, castigand admiratia sefilor. Este genul care tace si face. De fapt, is doreste el insusi sa ajunga intr-o postura de conducator, pentru ca are stofa de lider. Si calitatile lui incontestabile il ajuta mult in acest sens. Insa pentru asta, trebuie sa nu fie niciodata privit de sus si sa aiba parte de rasplata cuvenita pentru munca depusa. Altfel isi pierde intreaga daruire.

Racilor li se potrivesc meseriile si activitatile care au legatura cu apa – plaja, piscina, comertul de bauturi, marina. Pentru ca una dintre coordonatele majore ale vietii lui o reprezinta imagistica, in randurile nativilor se numara pictori si scriitori talentati (Degas, Proust). Gratie legaturii lor cu familia si iubirii fata de copii, activeaza in domenii care tin de cresterea, educarea, sanatatea sau aducerea pe lume a acestora : pediatrie , ginecologie , invatamant. Pot fi totodata foarte buni profesionisti in arii de activitate care necesita relatii cu publicul si schimburi de bani sau de produse : comert, economie, sociologie . Insa li se potrivesc poate cel mai bine meseriile care le permit investigarea trecutului, de care sunt profund atasati, cum sunt antropologia, arheologia, numismatica , filatelia s.a.m.d.


Personalitati nascute sub semnul Racului

 

Pictura: Edgar Germain Hilaire Degas, Camille Pissarro
Literatura: Jean de La Fontaine, Proust, Hermann Hesse
Istorie: Jules Mazarin

 

Profesii si domenii de activitate pentru Rac

 

  • Arta, muzica, pictura, literatura, poezie, cinematografie
  • Navigatie, marina, parcuri acvatice, plaja, piscina
  • Pediatrie, Psihologie, protectia sociala
  • Istoric, buchinist, arheolog, antropolog, geolog
  • Ginecolog, doica, educator
  • Politica, comert, arhitectura, sociologie.
Afla care este cariera potrivita si pentru celelalte 11 zodii.


Sursa foto : mysticcareerquest.com


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro