Horoscop zilnic

#scorpion #cariera

Cariera potrivita pentru Scorpion

Din punct de vedere al carierei, Scorpionul este un adversar de temut, deoarece stie foarte bine cum sa-si joace cartile pentru a-si atinge scopul. Are un talent extraordinar de a “citi” caracterele oamenilor si nu ezita in a le gasi punctul slab, atunci cand acest lucru ii poate avantaja.

Scorpionul este tenace si ambitios si isi urmareste planul cu rabdare, pana in ultimul detaliu. In cazul in care devine sef, stie cum sa-si tina in frau subalternii. Cand are un post de subordonat, cere sa fie lasat sa lucreze in ritmul lui si nu tine cont de avertismente sau sugestii, daca el nu este convins ca acestea au cu adevarat importanta.

Isi face propriul program de lucru si in cazul in care are mari nemultumiri, poate sa se implice in greve sau participa fara nicio retinere la discutii furtunoase, in care spune tot ce-l apasa. Poate chiar sa influenteze restul colegilor, sa se revolte, sa protesteze, sa critice, sa ameninte. Isi cunoaste foarte bine valoarea si nu accepta sa plece capul in fata nimanui. Poate chiar sa ajunga sa-si schimbe meseria de mai multe ori sau sa se mute cu locul de munca.

Lucreaza mai bine de unul singur decat in echipa, din cauza personalitatii foarte puternice. In plus, nu-i place sa fie deranjat, iar munca alaturi de alti oameni il distrage si il constrage cumva. Se adapteaza conditiilor de lucru si absoarbe toate informatiile necesare pentru a reusi sa-si puna in aplicare planurile.

Scorpionul este intelegator cu cei apropiati si neindurator cu dusmanii sau concurenta. Bill Gates a spus ca atata timp cat i se pune la dispozitie o idee in mod gratuit, va profita de ea pentru a-si dezvolta afacerile. Regina Maria a Romaniei a venit din Anglia si a reusit sa-si creeze o imagine pozitiva in randul romanilor, dar si una extrem de controversata, la nivelul politicienilor vremii ei. Scorpionul se autodepaseste permanent si face totul pentru a nu avea parte de esec. Esecul nu este un cuvant din vocabularul lui. Scorpionul nu se lasa vreodata infrant.

Nativii au calitati in domeniul stintific, deoarece pot fi foarte atenti la detalii, sunt minutiosi, stralucesc prin inteligenta, le place sa cerceteze. Devin buni medici, psihologi, hipnotizatori, reflexoterapeuti, toxicologi, isi aleg meserii din aria sexului (ginecologi, sexologi), sau meserii care tin de o baza de date secreta sau de cercetare (detectivi, criminalisti , servicii secrete , grafologi), precum si meserii de ordin spiritual (astrologi, ocultisti, bioenergoterapeuti, magicieni, iluzionisti, radiestezisti, acupunctor). Se simt atrasi de domeniile care se deschid catre igiena si sanatate (medicina), care lumile misterioase, controversate (ocultism), si catre acele lumi care au cumva legatura cu moartea (administrator de pompe funebre, medic in medicina legala).


Personalitati nascute sub semnul Scorpionului

 

Sport: Diego Armando Maradona
Stiinta: Bill Gates
Muzica: Friedrich von Schiller
Istorie: Regina Maria a Romaniei,
Publicistica: Nicolae Manolescu, Eugen Lovinescu , Dosoftei

 

Profesii si domenii de activitate pentru Scorpion

 

  • Medicina, medicina legala, chirurgie, radiestezie, acupunctura, reflexoterapie , ginecologie
  • Magie, iluzionism, ocultism
  • Director, ambasador, om politic, avocat
  • Scriitor, publicist, critic literar
  • Grafolog, politist, criminalist, detectiv.
Afla care este cariera potrivita si pentru celelalte 11 zodii.


Sursa foto : redbubble.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare