Zodia ta si sanatatea

#durere #horoscopul sanatatii #horoscop #zodii #predictii #sanatate zodii #rezistenta la durere

Cat de bine suporti durerea, in functie de zodia ta

Durerea fizica face parte din viata tuturor, insa masura in care ea este suportata de oameni variaza intre cele doua extreme. Unele persoane au o rezistenta nativa superioara la suferinta fiziologica, pe cand altele cedeaza la primele semne de disconfort. Cat de bine suporti durerea fizica, poti afla si din predispozitiile zodiei tale!


Berbec

Berbecii sunt nativi extrem de rezistenti la durere. Ei nu doar ca nu isi exteriorizeaza suferinta, ci isi impun un tonus psihic propice ignorarii desavarsite a chinului. De multe ori, Berbecii ajung chiar prea tarziu la medic, deoarece au ales sa nu bage de seama primele semnale transmise de corpul lor. Autosugestia functioneaza perfect in vindecarea Berbecilor!


Taur

Taurii simt nevoia sa gaseasca vinovati pentru afectiunile de care sufera, insa au o rezistenta destul de buna in fata durerii. Nu se tem sa accepte o operatie, daca este cea mai buna cale de vindecare pentru ei. In cazul in care s-au ales cu o boala la locul de munca, solicita daune superiorilor pentru exploatare si se retrag 2 saptamani la un centru de tratament, pentru a-si rezolva problema de sanatate.


Gemeni

Gemenii sufera cumplit atunci cand sunt tulburati de dureri, insa ritmul accelerat in care isi traiesc viata ii impiedica sa ia masuri precum odihna si tratamentul prescris de medic. Ei aleg sa ia cele mai puternice calmante, "dupa ureche", astfel incat sa fie impiedicati cat mai putin de durere sa isi sustina ritmul cotidian dinamic.


Rac

Racii se numara printre cei mai sensibili nativi la durere, reactionand deseori exagerat atunci cand au o problema de sanatate. Pana si o migrena banala poate sa insemne pentru Raci un posibil simptom de tumora cerebrala, desi ar putea suferi doar de o banala raceala. Ipohondri din fire, Racii se plang de dureri, chiar si cand ele sunt aproape insesizabile.


Leu

Cu un instinct de autoconservare puternic, Leul ia masuri imediat ce resimte pana si cea mai mica durere. Sufera cumplit in sufletul sau, nefiind prea rezistent la dureri, insa nu isi arata suferinta, din mandria care il caracterizeaza. In schimb, apeleaza la cei mai scumpi medici si cumpara cele mai costisitoare medicamente, pentru a-si recapata sanatatea in stare intacta.


Fecioara

Fecioarele au o atitudine foarte practica atunci cand simt o durere. O indura cu stoicism, insa se lasa prada ipohondriei si incep sa isi administreze medicamente in exces, pentru atenuarea simptomelor cat mai rapid. Acesti nativi nu prea au incredere in medici, asadar combina administrarea pilulelor "dupa ureche" cu o serie de remedii naturiste.


Balanta

Balantele nu suporta cu brio suferintele fizice si fac din orice disconfort, un capat de tara. O banala durere de cap este suficienta, pentru ca acesti nativi sa se planga intregii familii, colegilor de la serviciu sau oamenilor de pe strada, ca trec printr-un supliciu. De multe ori, Balantele au dureri survenite din autosugestie, crezand tot timpul ca au tot felul de boli inchipuite.


Scorpion

Pentru Scorpioni, durerea este o cale prin care scapa de energiile negative. In mod bizar, acesti nativi percep suferinta ca o forma de purificare trupeasca, aproape bucurandu-se ca s-a abatut asupra lor. Pentru a se vindeca, Scopionii aleg de multe ori terapii alternative bizare, avand o viziune mistica asupra existentei umane.


Sagetator

Sagetatorii nu reactioneaza deloc bine la durere, ba chiar cedeaza rapid in fata celui mai mic disconfort. Pe de alta parte, nici nu dau fuga la medic, de teama acelor de seringa. Pana la urma, isi amortesc trupul cu analgezice, alcool si alte metode la indemana, pana se simt din nou perfect.


Capricorn

Capricornii au o rezistenta incredibila la durere, poate cea mai mare din tot zodiacul. Fiind oameni proactivi si implicati total in activitatea profesionala, isi ignora suferinta si ajung sa ceara ajutor, abia atunci cand fizic nu mai pot face fata provocarilor zilnice.


Varsator

Atunci cand simt o durere, Varsatorii incep sa se gandeasca la faptul ca este un moment oportun sa gaseasca ei un leac miraculos pentru ea, unul la care nu s-a mai gandit nimeni in trecut. Prin urmare, incep sa faca gimnastica, sa isi prepare ceaiuri din amestecuri de plante noi si sa povesteasca tuturor cum reusesc ei sa se vindece singuri, fara ajutorul nimanui.


Pesti

Pestii nu sunt deloc rezistenti la durere, insa nici nu le sta in caracter sa se planga constant de suferinta lor. Prefera sa se retraga intr-un colt si sa se odihneasca, cautand un echilibru intre minte si trup.

Sursa foto: avoiceformen.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-sanatatea

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro