Horoscop zilnic

#loc de munca #cariera zodii #job #astrologie #cariera #zodii #predictii

Cat de usor iti schimbi locul de munca, in functie de zodie

Disponibilitatea unora dintre noi de a ne schimba locul de munca imediat ce simtim ca soseste momentul unei evolutii pe plan profesional poate sa fie dictata de astre. Mai exact, curajul de a abandona o slujba mediocra, in speranta gasirii uneia mult mai bune, poate sa fie influentat si de predispozitiile insuflate de catre planete. Iata cat de usor iti schimbi locul de munca, in functie de zodia ta!


Berbec

Impulsivitatea si bravura te caracterizeaza perfect,deci treci fara probleme de la un loc de munca la celalalt, imediat ce simti ca o anumita conjunctura profesionala te plafoneaza. Multi iti admira curajul, altii iti critica dezinvoltura, insa tu nu privesti niciodata inapoi: orice schimbare de peisaj iti prieste, deoarece te alimentezi cu adrenalina provocarilor noi si incitante.


Taur

Esti o zodie de pamant, deci esti o fire stabila. Ramai foarte multa vreme loial unui loc de munca, chiar si atunci cand simti ca nu te mai implineste. In general, decat sa pleci in alta parte si sa incepi totul de la zero, preferi sa faci eforturi supraomenesti sa te reinventezi si sa evoluezi acolo unde esti.


Gemeni

Pentru tine, locul de munca este doar un mijloc de supravietuire. Nu te atasezi iremediabil de o slujba sau de o institutie, intrucat curiozitatea ta, adaptabilitatea nativa si setea de nou te ajuta mereu sa fii interesat de noi orizonturi. Chiar si cand faci ceea ce te pasioneaza, o oferta salariala generoasa este suficienta sa abandonezi un loc de munca in favoarea altuia.


Rac

Firea ta sceptica, ambitioasa si tendinta ta de a fi in competitie cu tine insuti sunt trasaturi care influenteaza tendinta ta de a face slalom de la un loc de munca la celalalt. Iti place sa fii mandru de activitatea ta profesionala si vrei intotdeauna mai multa putere si mai multa autonomie. De aceea, este foarte posibil sa ajungi sa iti deschizi propria afacere, odata ce iti dai seama ca o cariera independenta este singura ce te poate satisface.


Leu

Intrucat esti atras de meseriile stabile, care sa iti ofere un rang onorific superior, obisnuiesti sa lupti pana in panzele albe sa ajungi acolo, ca apoi sa ramai triumfator pe tronul cucerit. Cu alte cuvinte, nu accepti de la bun inceput un job tranzitoriu, ci astepti in umbra pana se elibereaza acel scaun pe care vrei sa te asezi pentru toata viata.


Fecioara

Iti place stabilitatea si esti foarte apreciata pentru loialitatea ta la locul de munca, de aceea nu parasesti cu usurinta o slujba. Chiar si asa, cand ti se deschide o usa importanta si pui in balanta extrem de rational avantajele si dezavantajele, poti sa pleci fara sa te uiti in urma. Decizia o iei dupa o lunga analiza obiectiva.


Balanta

Nehotararea este intotdeauna o piatra grea de incercare, inclusiv in cariera. Ai tendinta sa oscilezi intre un domeniu de activitate si altul, uneori total opuse. Ambitia te ajuta sa ajungi sus, acolo unde si ramai o vreme, insa nu permanent. Iti poti schimba radical traseul profesional, chiar si la varsta pensionarii.


Scorpion

Nu obisnuiesti sa schimbi locul de munca frecvent, intrucat reusesti sa te impui suficient de mult intr-o companie, incat sa fii rasplatit pe masura. Nu iti place sa pornesti de la zero si urasti interviurile de angajare, motiv pentru care tinzi sa ramai ani la rand in acelasi loc, doar pentru a evita neplacerile.


Sagetator

Nu detesti multe lucruri in viata, insa efortul de a cauta noi medii profesionale in care sa te integrezi se numara cu siguranta pe lista ta de lucruri pe care chiar nu vrei sa le faci. Ramai mult si bine pe un post, chiar si prost platit, pentru ca urasti bataia de cap.


Capricorn

Tu esti, fara doar si poate, genul de angajat care isi paraseste locul de munca doar daca firma da faliment. Esti ultimul care stinge lumina, deoarece 80% din viata ta se afla la birou. Ai nevoie de motive cu adevarat importante pentru a parasi o slujba, de care tinzi sa devii dependent.


Varsator

Astrele te imping de multe ori sa iti testezi noi talente profesionale, iar ambitia si curiozitatea ta, ambele native, raspund imediat chemarii planetelor. Esti oricand dispus sa pleci in zari mai bune, pentru ca ai o sete continua de evolutie si stii ca poti atinge in permanenta culmi tot mai inalte.


Pesti

Intrucat obisnuiesti sa te implici afectiv in munca ta si sa te apropii sentimental de colegi, poti renunta la un loc de munca doar daca ajungi sa nu mai fii platit. Cata vreme poti sa supravietuiesti, ai toate sansele sa te pensionezi din aceeasi companie in care lucrezi de 30 de ani!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului