Horoscop zilnic

#zodiac #astrologie #cariera #horoscop #zodii #cariera zodii #bani zodii #functii zodii

Ce conteaza mai mult pentru zodii in cariera: functia sau banii

Pentru Leu, banii si cariera sunt doua fete ale aceleasi monede, una fara alta nu se poate. Pentru Tauri, banii sunt intotdeauna mai importanti decat pozitia in ierarhia profesionala, iar pentru Balante, ceea ce conteaza este recunoasterea in mediul lor profesional.

Iata cat de importante sunt cariera si banii pentru nativii celor 12 zodii:


Berbec

Berbecul nu-si doreste ca pe cartea lui de vizita sa apara tot felul de titluri flatante deoarece nu considera ca valoarea sta in functii si titluri onorifice. In schimb, Berbecului ii place sa faca orice isi doreste si pentru a-si satisface toate placerile, el este constient ca are nevoie de bani.


Taur

Taurii pun foarte mare pret pe avere. Pentru Tauri, o viata implinita este o viata cu un cont mare in banca si numeroase proprietati. Pentru nativii Taur, nu are nicio importanta daca esti director, doctor, profesor, manager sau presedinte. Singurul lucru care conteaza sunt banii din contul bancar.


Gemeni

Gemenii se simt bine cand obtin un titlu onorific sau o functie de conducere deoarece o astfel de pozitie le gadila orgoliul. Putini sunt Gemenii care au simtul banului si stiu sa faca avere. Cei mai multi nativi se concentreaza asupra functiilor dobandite. Multi dintre ei nu se multumesc cu o simpla facultate, urmand cursuri postuniversitare.


Rac

Racul considera ca functia inalta si banii reprezinta combinatia ideala pentru succesul profesional si social. Nativii Rac acorda atentie atat rangului, cat si castigurilor financiare. In acest fel, Racii isi asigura o pozitie in societate si o situatie de invidiat.


Leu

Leul isi doreste sa fie nu doar manager, nici doar director, ci proprietar, om de afaceri, primul din ierarhie. Formula ideala pentru Leu este cea in care cariera lui este atat de infloritoare incat el este propriul lui stapan si multa lume lucreaza pentru el, urmandu-i dorintele intocmai. Leii sunt printre cei mai priceputi in a face bani.


Fecioara

Fecioara nu are aspiratii legate de functii si nici de bani. Nativii Fecioara reusesc sa se mentina intr-un echilibru permanent, astfel incat nu sunt nici cei mai saraci sau mai lipsiti de functii, nici cei mai bogati si cu titluri importante. Daca trebuie sa aleaga, Fecioara considera ca siguranta financiara joaca un rol mai important decat pozitia.


Balanta

Balanta isi doreste functii inalte sau titluri cat mai flatante cu putinta. Pentru Balanta, este important ca cei din jur sa stie cine este ea deoarece, pentru acesti nativi, imaginea inseamna aproape totul. Banii, in schimb, reprezinta pentru Balanta o modalitate de a trai bine si de a petrece cu cei dragi.


Scorpion

Pentru Scorpion, banii si functia sunt aproape la fel de importante. Scorpionii isi doresc sa ajunga intotdeauna in fruntea ierarhiei pentru a nu mai fi siliti sa asculte de nimeni si pentru a putea face propriile lor reguli. Scorpionii au simtul banului si se pricep foarte bine sa faca speculatii financiare.


Sagetator

Pentru Sagetatori, banii si functia sunt doua lucruri frivole. In ceea ce priveste banii, Sagetatorul considera ca acestia il pervertesc pe om. In ceea ce priveste functia, Sagetatorul nu este impresionat de titluri. Nativii Sagetator au alte valori in viata, de ordin intelectual si spiritual.


Capricorn

Capricornul nu apreciaza functia ca pe ceva necesar in viata deoarece stie ca este un simplu nume. Pe Capricorn il intereseaza ceea ce stie un om sa faca cu adevarat. Aptitudinile si capacitatile lui sunt mai importante pentru acest nativ decat ce scrie pe cartea de vizita. Pentru Capricorni, banii inseamna siguranta.


Varsator

Varsatorul este un indecis. Acesta nu stie niciodata ce este mai important pentru el in cariera: banii sau functia. In functie de starea de spirit si de ceea ce i se intampla, Varsatorul isi schimba parerea cu viteza fulgerului. In general, Varsatorii nu pretuiesc banii si ravnesc la functii inalte.


Pesti

Pestii nu sunt interesati nici de bani in cariera, nici de functie. Pentru acesti nativi, ceea ce realizeaza cu mana lor este mult mai valoros decat orice suma de bani si orice titlu. Uneori, nativii ii dispretuiesc pe cei decisi sa faca avere si pe cei care alearga dupa functii, deopotriva.

Sursa foto: easynetmoney.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului