Horoscop zilnic

#horoscop de sarbatori #zodii #horoscop iarna #horoscop de vacanta

Ce si-ar dori de sarbatori, in functie de zodie

In timp ce Leii se duc la o petrecere simandicoasa de Revelion, Pestii se zbantuie intr-un bar underground. Pe langa acestia, Balantele si Berbecii sunt mari amatori de distractie. Racii si Taurii isi planifica totul astfel incat sa aiba parte de niste sarbatori frumoase, in familie, in stil traditional. Afla ce si-ar dori de sarbatori , in functie de zodia in care s-a nascut.

Berbecul de sarbatori

Berbecul vede in sarbatori o ocazie sa-si faca de cap cu prietenii. Berbecii casatoriti, insa, sunt mai linistiti si isi petrec timpul dedicandu-se familiei si copiilor. In bucatarie vor avea nevoie de ceva sprijin, deoarece nu au rabdare cu atatea ingrediente si tigai. Partenerul lor ar trebui sa le ofere o noapte incendiara!

Taurul de sarbatori

Taurul face vizite pe la toate rudele importante si pe la prieteni sau invita la el acasa. Nativul zodiei are o casa calda, primitoare, confortabila, iar mancarurile din bucataria lui sunt cele mai bune mancaruri care exista pe fata pamantului! Nimeni nu-l intrece in rafinament cand vine vorba despre decoratiuni de interior si mancare.

Gemenii de sarbatori

Gemenii vor sa-si petreaca sarbatorile impreuna cu prietenii si familia. Nativii obisnuiesc sa-si de cu parerea despre decoratiunile de Craciun si sa faca sugestii pentru masa de Revelion, fara sa puna ei mana sa faca ceva. Vor vorbi, insa, destul de mult. Probabil numai colindele i-ar putea acoperi!

Racii de sarbatori

Racii isi cheama toate neamurile de sarbatori si se pregatesc intens pentru reuniunile de familie. Nicun efort nu este prea mare pentru ca totul sa iasa perfect. Racilor le place sa stea acasa de sarbatori si sa simta caldura caminului, alaturi de persoanele dragi. Vor fi gazde ideale.

Leii de sarbatori

Leii vor da curs, probabil, invitatiei la petrecerea de Revelion din partea sefului direct, isi vor cumpara o tinuta scumpa si eleganta si vor petrece cu fast. Daca au musafiri de sarbatori, Leii angajeaza personal care sa-i ajute nu doar sa faca fata cu bine, dar chiar sa impresioneze.

Fecioara de sarbatori

Fecioara este una dintre cele mai calme semne zodiacale. Ea nu stie ce inseamna febra sarbatorilor. Cumpara rational si actioneaza cu masura. Ii este egal daca merge in vizita sau face pe gazda. Sarbatorile reprezinta pentru ea un moment in care in parte se odihneste, in parte munceste.

Balanta de sarbatori

Balanta se vede de sarbatori cu vreo 100 de prieteni, cel putin si petrece pana dimineata. Sunt mari sanse ca nativii zodiei sa faca excese culinare si chiar sa bea prea mult. Cei disponibili pot avea scurte aventuri in aceasta perioada. Sociabila si optimista, Balanta este sufletul petrecerii.

Scorpionul de sarbatori

Scorpionul are o maniera foarte personala de a trata acest moment din an. Nativul poate fi un singuratic sau poate alege sa nu-si viziteze familia, in functie de starea de spirit in care se afla. Scorpionul se va intalni cu cativa prieteni cu care va petrece cateva ore agreabile.

Sagetatorii de sarbatori

De sarbatori, Sagetatorii nu prea vor sa stea pe acasa. Rutina sarbatorilor de iarna, cu mese nesfarsite, somn si iesiri scurte prin oras ii cam plictiseste. Nativii ar fi incantati de o escapada in strainatate, cu prietenii. In schimb, Sagetatorii sunt gurmanzi si le va face placere sa savureze mancarurile traditionale.

Capricornul de sarbatori

Capricornului ii place sa-si petreaca sarbatorile de iarna cu putina lume. Persoana iubita, parintii, fratii ii sunt de ajuns. Nativul prefera sa aiba liniste, confort, mancare buna in frigider si imbratisarea calda a partenerului de viata. Nativilor le este prielnica o vacanta intr-o destinatie relaxanta, unde se pot odihni.

Varsatorul de sarbatori

Varsatorul nu prea intelege care e treaba cu sarbatorile. I pare ca toti se transforma in oite care fac exact acelasi lucru. Nu ar fi de mirare ca de Craciun Varsatorul sa faca scufundari sau sa-si petreaca noaptea de Revelion butonand la ultimul gadget achizitionat. Se poate sa manance mult sau sa se culce inainte de miezul noptii, ca intr-o zi obsinuita.

Pestii de sarbatori

Pestii se simt cel mai bine de sarbatori inconjurati de prieteni si de persoanele cele mai dragi. Usa lor este deschisa mereu, cu atat mai mult in aceasta perioada. Pestii impart cu ceilalti tot ce au mai bun si nu se gandesc la ziua de maine. Unii dintre ei ar putea sa exagereze cu distractia.

Foto: tourservicesindia.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului