Horoscop zilnic

#horoscop valentine's day #predictii ziua indragostitilor #ziua indragostitilor #horoscop #zodii

Ce surpriza sa-i faci de Ziua Indragostitilor, in functie de zodie

Ziua Indragostitilor constituie o ocazie ideala pentru a consolida relatia de cuplu. Cei care sunt in pana de idei pot gasi putina inspiratie daca tin cont de zodia partenerului sau partenerei. Iata ce surpriza i-ar placea de Ziua Indragostitilor, in functie de zodie.

Ziua Indragostitilor Berbec

Fie de Dragobete, fie de Sfantul Valentin, un nativ Berbec vede intr-o astfel de zi o oportunitate de a-si face de cap cu persoana iubita . Un astfel de nativ ar fi impresionat de un maraton de sex intr-un loc inedit, ca de exemplu pe capota unei masini, in desert. Daca este greu de gasit un astfel de loc, se multumeste si cu o cabana la munte.

Ziua Indragostitilor Taur

Pentru un Taur, o surpriza romantica de Ziua Indragostitilor ar fi sa se mute impreuna cu persoana iubita sau sa aiba parte de o vacanta intr-un hotel de lux, cu multa mancare buna si servicii exclusiviste. O surpriza care imbina sexul si confortul este pe gustul oricarui nativ Taur.

Ziua Indragostitilor Gemeni

Gemenii s-ar bucura de o excursie culturala undeva in Europa. Muzee, expozitii, chiar seminarii sau diverse prezentari ar fi pentru un nativ Gemeni extrem de stimulante. Dupa ce nativul zodiei isi potoleste setea de cunoastere, ar putea fi dispus sa presteze si in dormitor.

Ziua Indragostitilor Rac

Racul este impresionat de persoana iubita atunci cand se intoarce acasa si gaseste un decor romantic, realizat numai pentru el. Racul se simte cel mai bine acasa, iar o seara romantica, in doi, de Ziua Indragostitilor, este pentru el cu atat mai frumoasa cu cat are loc in intimitatea caminului.

Ziua Indragostitilor Leu

Leul vede in Ziua Indragostitilor o ocazie de a se rasfata cu o vacanta de lux intr-o destinatie indepartata. Un safari in jungla si un sejur la un hotel costisitor, combinate cu mult sex si distractie, ar fi pachetul perfect pentru acest nativ. Partenera unui Leu ar trebui sa-i faca rezervare si la spa, deoarece Leul adora masajul.

Ziua Indragostitilor Fecioara

Nativii Fecioara fac parte din acele persoane pentru care Ziua Indragostitilor nu exista. Fecioarele nu vad de ce sa-si manifeste afectiunea intr-o zi a anului, cand aceasta este un sentiment pe care-l traiesc zi de zi pentru partenerul de viata . Pentru placerea persoanei iubite, insa, Fecioarele ar putea accepta o cina romantica.

Ziua Indragostitilor Balanta

Balanta este un foarte bun client pentru industria dragostei. In general, Balantele sunt firi romantice si isi doresc tot pachetul: flori, lumanari parfumate , muzica, mancare, bomboane, vacante sau cine romantice, orice este posibil. De aceea, partenerul lor nu are voie sa ignore aceasta zi din an.

Ziua Indragostitilor Scorpion

Scorpionul s-ar putea sa-si doreasca o experienta inedita de Ziua Indragostitilor, poate chiar ceva ce ar fi tabuu. Mare amator de sex, Scorpionul are asteptari mari de la partenerul tau, ii plac senzatiile tari si nu ezita sa experimenteze. Romantismul i se pare ceva respingator, pentru oameni slabi.

Ziua Indragostitilor Sagetator

Daca este cu adevarat indragostit, Sagetatorul poate fi cel mai tandru si mai minunat partener de Ziua Indragostitilor. Este dispus sa ofere mult, dar are si asteptari de la persoana iubita. De exemplu, aceasta i-ar putea indeplini o fantezie sau i-ar putea pregati o seara-surpriza, in care sa-i indeplineasca toate dorintele.

Ziua Indragostitilor Capricorn

Pentru Capricorn, o Zi a Indragostitilor reusita ar fi una in care pot uita de grijile zilnice pentru a trai cateva clipe romantice, in doi. Capricornii nu vor plimbari cu elicopterul sau alte experiente inedite si costisitoare. Le place, insa, sa faca lucruri impreuna cu partenerul lor. De exemplu, sa pregateasca impreuna o mancare afrodisiaca.

Ziua Indragostitilor Varsator

Varsatorul are mari sanse sa fie socat daca partenerul de viata ii pregateste o surpriza de Ziua Indragostitilor, deoarece nu isi pune mari sperante intr-un astfel de moment din an. Putina afectiune din partea persoanei iubite si o iesire undeva sunt suficiente pentru a-l impresiona.

Ziua Indragostitilor Pesti

Pestii isi doresc in primul rand sa rada si sa se distreze de Ziua Indragostitilor. O seara de dans, cu o bautura buna, urmata de o noapte de sex, ar fi pentru Pesti surpriza perfecta pentru un astfel de eveniment. Este indicat, totusi, sa nu exagereze nici cu mancatul, nici cu bautul si nici cu sexul.

Foto: romantic-tips.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top