Horoscop zilnic

#pesti #varsator #capricorn #sagetator #scorpion #balanta #fecioara #leu #rac #gemeni #taur #berbec #dragoste #ziua indragostitilor

Ce-ti rezerva astrele de Valentine’s Day

De Valentine’s Day, multi dintre nativii celor 12 zodii au parte de o zi cel putin satisfacatoare si, pentru unii dintre acestia, este vorba despre o zi memorabila, deosebit de frumoasa. Comunicare, tandrete, sex, distractie, rasfat, toate se afla in program. Astfel, Ziua Indragostitilor este destul de promitatoare, atat pentru cei care au deja o relatie, cat si pentru cei singuri sau care se afla la inceputul uneia.

Valentine’s Day pentru Berbec
 

Ziua de 14 februarie se anunta una destul de placuta pentru tine. Iti faci in sfarsit timp pentru partenerul de viata , ii acorzi atentie si incerci sa-i intri in gratii. Daca stii cum sa procedezi, ai putea sa consolidezi relatia de cuplu folosindu-te chiar de ocazia oferita de Ziua Indragostitilor. In cazul in care esti singur, te multumesti cu distractii de moment, care oricum iti produc placere. Sansele sa incerci o relatie pe termen lung sunt aproape inexistente.
 

Valentine’s Day pentru Taur
 

De sfantul Valentin, Taurii vor trai din plin fiecare moment. Daca ai deja o relatie, te bucuri de timpul petrecut alaturi de persoana iubita, care te implineste pe toate planurile. Daca esti singur, te decizi sa-ti oferi o sansa si iti scoti armele de seductie. Se poate sa mergi la o intalnire cu o persoana deosebita, fata de care nutresti niste sentimente. Este o zi frumoasa, cu multe satisfactii.
 

Valentine’s Day pentru Gemeni
 

In cazul in care ai nemultumiri legate de relatia de cuplu, chiar de Sfantul valentin vei avea ocazia sa gasesti solutii pentru probleme voastre si sa te apropii mai mult de partener. Este recomandat sa fii rabdator si binevoitor. In cazul in care esti singur, astrele iti recomanda sa fii cu ochii in patru deoarece ai putea sa intalnesti o persoana cu totul deosebita. Pentru cei mai norocosi dintre Gemeni, este vorba chiar despre jumatatea lor.
 

Valentine’s Day pentru Rac
 

Pentru tine, Ziua Indragostitilor este incendiara. Probabil ca nu vei iesi astazi din dormitor. Esti foarte ocupat cu partenerul de viata, caruia ii dedici totul timpul tau. Insa daca intelegerea la nivel erotic este satisfacatoare, in plan conversational exista carente. Este important sa stabilesti si o altfel de legatura cu persoana iubita, nu doar una fizica, daca iti doresti ceva pe termen lung. Astrele iti recomanda sa pleci urechea la ceea ce are sa-ti spuna partenerul.
 

Valentine’s Day pentru Leu
 

Daca ai deja o relatie, de Valentine’s Day nu prea te bucuri de nimic deosebit. Nu pentru ca nu ai primi atentia cuvenita din partea partenerului, insa din cauza ca exista in mintea ta unele indoieli cu privire la acesta. Fii deschis si comunicativ si pastreaza-ti obiectivitatea, deoarece risti sa-ti imaginezi lucruri care nu exista in realitate. Cei mai castigati sunt Leii singuri, care ar putea sa cunoasca o persoana remarcabila, capabila sa le schimbe inca de astazi modul de viata.
 

Valentine’s Day pentru Fecioara
 

Pentru tine, ziua de Sfantul Valentin este una fericita, cu numeroase posibilitati de implinire, in plan fizic, mental si afectiv. Indiferent ca esti singur sau ai deja o relatie, iti petreci timpul in compania persoanei pe care o iubesti si esti gata sa-i faci toate poftele. Cu toate ca de obicei esti o fire mai retinuta, astazi dai dovada de fantezie, fiind mai disponibil, mai deschis si mai jucaus. Persoana iubita nu poate fi decat incantata de atentia pe care i-o acorzi.
 

Valentine’s Day pentru Balanta
 

Nu prea mai esti multumit de viata ta sentimentala actuala. Daca esti singur, vei porni in cautarea unei noi cuceriri. Poate fi vorba doar despre o aventura de moment, deoarece nu te simti prea bine la gandul asumarii unei responsabilitati pe termen lung. Daca ai deja o relatie, trebuie sa fii foarte atent la modul in care pui problema, deoarece risti sa indepartezi partenerul prin atitudinea ta distanta. Este o zi in care preferi sa-ti vezi de treburile tale decat sa mergi la o plimbare romantica cu partenerul tau.
 

Valentine’s Day pentru Scorpion
 

Pentru tine, Valentine’s Day se anunta o zi promitatoare. Rezerva-ti suficient timp pentru tine si persoana iubita si fa un plan cu aceasta. Va veti simti minunat impreuna, deoarece sunteti pe aceeasi unda si orice ati face, nimic nu vine sa tulbure armonia si linistea din cuplu. Daca insa esti singur, se poate sa te preocupe ideea unei relatii cu o persoana foarte diferita, de care te despart cam multe lucruri. Gandeste-te bine daca este intr-adevar ceea ce ai tu nevoie in acest moment.
 

Valentine’s Day pentru Sagetator
 

De Ziua Indragostitilor, esti plin de romantism, lucru care este deosebit de apreciat de catre partenerul de viata. Petreceti momente foarte frumoase impreuna, caracterizate mai ales prin tandrete si dragalasenie si mai putin prin pur sex. Daca esti singur, ai mare grija cu cine te intalnesti. Esti destul de vulnerabil sau de receptiv la semnalele transmise de admiratori si ai putea sa te trezesti ca te-ai indragostit peste noapte. Este insa o idee buna? Numai tu poti sa stii.
 

Valentine’s Day pentru Capricorn
 

Daca esti singur dar iti place de cineva si ai vrea sa incepi o noua relatie, acum este momentul. De Valentine’s Day, incearca sa te manifesti mai mult decat de obicei, pentru a-ti oferi o sansa. Se pot intampla lucruri frumoase, daca nu esti tu prea pretentios. Nativii care au deja pe cineva se bucura de stabilitate, fidelitate si armonie in viata de cuplu. Pentru acestia, ziua este mai mult frumoasa si mai putin palpitanta.
 

Valentine’s Day pentru Varsator
 

Fii mai bland, mai impaciuitor, mai rabdator cu persoana iubita. Chiar daca uneori iti vine sa reactionezi intr-un mod categoric, pe termen lung, interesul tau este acela de a mentine bunaintelegerea si calmul in relatie. Daca esti singur, astazi ai putea sa primesti mai multe invitatii, dintre care una iese in evidenta. Se poate sa fie vorba despre o persoana care in viitor va juca un rol mai important decat iti imaginezi tu acum.
 

Valentine’s Day pentru Pesti
 

Pentru tine, Sfantul Valentin este o zi plina de bucurie in plan sentimental. Petreci momente deosebit de frumoase impreuna cu persoana iubita, iar intelegerea se face atat la nivel mental, cat si fizic. De fapt, s-ar putea sa petreceti ceva ore in dormitor. Daca esti singur, o noua aparitie in viata ta iti rapeste atentia. Iti place mult aceasta persoana, cu care te simti foarte bine. Astrele te sfatuiesc sa lasi lucrurile sa mearga de la sine.

 

Citeste si alte previziuni pentru horoscop de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top