Zodia ta si sanatatea

#oboseala #astrologie #horoscop #zodii #predictii #oboseala cronica

Cum reactionezi la oboseala cronica, in functie de zodie

Oboseala cronica pare sa fie maladia secolului XXI. Unii dintre noi o infrunta cu succes, altii abia daca isi mai pot duce la bun sfarsit indatoririle zilnice, din pricina epuizarii. Astrele au si ele un cuvant de spus in rezistenta noastra in fata stresului si oboselii. Iata cum reactioneaza zodiile atunci cand rezervele de energie dispar!


Berbec

Un Berbec obosit este si mai agitat decat de obicei. In loc sa se retraga undeva si sa se odihneasca, acest nativ cauta vinovati, gesticuleaza violent, crede ca irascibilitatea lui vine din alte surse si refuza sa accepte ca a obosit. Berbecii sufera de multe ori de insomnii cand sunt afectati de epuizare si devin hiperactivi, din panica produsa de lipsa resurselor e energie.


Taur

Un Taur obosit cronic isi va indrepta toata atentia catre menajarea organismului sau. Dintr-o data, pune pe planul al doilea orice alt aspect al vietii sale, isi ia o vacanta pe termen nelimitat, isi umple frigiderul cu hrana preferata si isi incarca bateriile in intimitate, interzicand accesul altora in universul propriu.


Gemeni

Nativii in Gemeni refuza sa dea atentie semnalelor organismului atunci cand obosesc cronic, pentru se dedica in permanenta multor activitati. Au prea multe de spun, de rezolvat si de dezbatut, pentru a se opri in goana zilnica. Abia atunci cand slabiciunea generalizata ii impiedica sa mai miste un deget, Gemenii apeleaza la ajutorul medicului.


Rac

Racii sunt fiinte sensibile, atat din punct de vedere psihic, cat si fizic. Oboseala cronica a trupului le produce si o stare depresiva adanca, ceea ce inseamna ca tind sa se inchida in sine, sa se retraga din societate si sa refuze sa discute despre ce li se intampla. Doar izolarea, meditatia si odihna ii ajuta sa se simta mai bine.


Leu

Un Leu obosit nu va recunoaste nici in ruptul capului ca da semne de slabiciune. Va avea grija sa doarma 14 ore pe noapte si sa leneveasca atat cat poate, insa va pretinde ca o face din placere, nu pentru ca organismul sau ar fi cedat in fata oboselii cronice. Dupa o perioada de rasfat in propriul "castel", Leul va fi gata sa se afiseze din nou in public.


Fecioara

Irascibilitatea Fecioarelor atinge cote inalte cand se instaleaza oboseala cronica in viata lor. Brusc, trantesc si bufnesc, isi pierd simtul umorului, ii agaseaza pe cei din jur cu critici si pretentii exagerate si gasesc tot soiul de cai adiacente de a-si exterioriza frustrarile, in loc sa se opreasca din ritmul cotidian si sa-si refaca bateriile.


Balanta

La primele semne de oboseala, un nativ in Balanta va sti cum sa puna stop si sa isi reincarce bateriile. Va merge de urgenta la medic pentru tratament si eliberarea adeverintei de concediu medical, isi va anula toate sarcinile din ordinea de zi si se va relaxa acasa, cu o carte buna si mancare delicioasa.


Scorpion

Oricine ar face bine sa fuga din calea unui Scorpion obosit cronic. Acesti nativi devin morocanosi, agresivi, total nemultumiti de cei din jur si porniti sa se razbune pe toate persoanele care le-au provocat o stare fizica si psihica neplacuta. Se relaxeaza fiind rautaciosi cu membrii familiei, odihnindu-se zi si noapte si satisfacandu-si placerile carnale.


Sagetator

Sagetatorii au marele dar de a se menaja pe sine, semn ca rareori ajung sa oboseasca cronic. Atunci cand acest lucru se intampla, organizeaza reuniuni ad-hoc de prieteni pusi pe glume si insetati de un vin bun, alaturi de care sa glumeasca, sa se distreze si sa uite de probleme.


Capricorn

Intrucat tind sa se suprasolicite la locul de munca, Capricornii ajung deseori sa fie afectati de oboseala cronica. Mai grav este ca isi ignora starea de sanatate si isi intind la maximum limitele. Abia atunci cand imunitatea le da mari batai de cap si constata ca au nevoie de bani pentru tratament, se opresc din fuga zilnica si isi iau un ragaz de odihna, undeva la un sanatoriu montan.


Varsator

Intrigati de simptomele pe care corpul le transmite cand obosesc cronic, Varsatorii incep sa cerceteze problema, sa caute informatii si sa inventeze tot soiul de remedii geniale pentru starea lor proasta. Vor contesta tratamentul prescris de medic si vor alege ceaiuri din plante si multa odihna, pentru a-si reveni.


Pesti

Intrucat isi forteaza limitele la maximum, Pestii afectati de oboseala cronica ajung sa motaie unde apuca, pentru a recupera energia pierduta. Pot face abuzuri alimentare si un obicei de a dormi 3 zile la rand, pentru a-si reincarca bateriile. De asemenea, cand sunt epuizati, Pestii sunt mai irascibili ca niciodata!

Sursa foto: blisstree.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-sanatatea

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului