Horoscop zilnic

#horoscop de sarbatori #horoscop #zodii #revelion #horoscop 2012 #horoscop zodii #horoscop iarna

Cum se pregatesc zodiile pentru Revelion

La fiecare sfarsit de an, incep sa prinda contur planurile care vizeaza petrecerea noptii dintre ani asa cum se cuvinte. Unii prefera confortul propriului camin, pe cand altii viseaza la mini-excursii in Austria sau la Coasta de Azur . Iata cum sunt influentate alegerile de Revelion in functie de zodie.

Berbec

Nativii din zodia berbecului nu se vor multumi sub nicio forma cu petrecerea noptii de Revelion in fata televizorului, molfaind de zor caltabos si salata boeuf. Ei vor mereu altceva, cat mai departe de cotidian si de zona geografica in care locuiesc. Un zbor cu parasuta sau o sesiune de alpinism nu sunt excluse in cazul lor. Accepta orice invitatie nebuna la distractie, chiar daca este lansata in ultimul moment.

Taur

Lipsiti de initiativa si spirit aventurier, taurii se conformeaza in general alegerilor facute de partener sau de grupul de prieteni. Daca vorbim de o petrecere restransa, taurii se ofera cu placere sa gazduiasca oaspetii. Pe de alta parte, adora si sa mearga in vizite pentru deliciile culinare surpriza cu care sunt intampinati. Totul depinde, in cazul taurilor, de imprejurari.

Gemeni

Gemenii vor accepta absolut toate invitatiile la Revelion, pentru a trece in revista cea mai tentanta varianta. De multe ori, uita sa anunte o parte din gazde ca s-a razgandit, din prea mult entuziasm pentru ceea ce urmeaza sa se intample. Le plac petrecerile mari, zgomotoase, cu multe chipuri noi. Gemenii se distreaza la fel de bine la un restaurant de lux, cum o fac intr-un apartament banal de bloc.

Leu

Nativii din zodia leului vor cauta cea mai extravaganta cale de a petrece Revelionul, indiferent de sacrificiul financiar. Vor cauta cel mai bine cotat complex turistic din Predeal, isi vor comanda cea mai scumpa tinuta dintre toate si vor avea pretentia ca toata lumea sa se ridice la nivelul standardelor inalte impuse de acestia.

Fecioara

Fecioarele sunt organizatoare innascute, fericite sa se implice in planificarea petrecerii de Revelion. Vor face liste intregi cu alimentele, bautura si celelalte aspecte importante, vor delega responsabilii cu achizitionarea merindelor si vor solicita confirmari stricte de la ceilalti participanti. Rareori se ofera sa gazduiasca ele cheful, de teama ca se vor alege cu daune majore in locuinta.

Balanta

Balantele nu considera ca energia investita in organizarea noptii de Anul Nou este justificata. Prin urmare, asteapta ca ceilalti sa se ocupe de tot, pentru ca intotdeauna se iveste cate un personaj dispus de acest sacrificiu. Le plac petrecerile de societate, cu oameni alesi, bautura fina si conversatii elitiste.

Scorpion

Nativii din zodia scorpionului accepta invitatii, nu le lanseaza niciodata. Asteapta sa se stranga un grup vesel si pus pe distractie, apoi se concentreaza pe alegerea tinutei cu care sa eclipseze pe toata lumea cu ocazia trecerii in Noul An. Pofticiosi din fire, scorpionii se asigura din timp ca masa va fi plina cu toate preparatele specifice, insotite de bautura buna si muzica pe masura.

Sagetator

Aerienii sagetatori sunt incapabili sa planifice din timp un astfel de eveniment, insa au darul de a mobiliza toti prietenii chiar pe ultima suta de metri. Le place sa se distreze cu lume multa, asadar vor invita pana si persoane total necunoscute. Escapadele spontane sunt specialitatea sagetatorilor.

Capricorn

Capricornii pregatesc, inainte de Revelion, un adevarat raport despre modul de desfasurare al Revelionului: detalii exacte despre locatie si imprejurimi, muzica aleasa in functie de standarde fixe, meniul, lista cu invitati alesi la mustata si modalitatile de transport pana la destinatie. Se asteapta la cumpatare din partea tuturor, mai ales de la partener, care va intra nefericit in noul an in caz de abuz alcoolic.

Varsator

Varsatorii sunt universali, urasc constrangerile si apreciaza libertatea de a alege singuri destinatia de Revelion. Mai exact, nu se "leaga" de o locatie anume, ci fac un adevarat slalom intre casele rudelor si prietenilor pentru a ciocni cu fiecare cate un pahar. Planul varsatorilor de sarbatori este sa nu isi faca niciun plan.

Pesti

Pestii se simt cel mai bine intr-un cadru intim, cu doar cativa prieteni de suflet alaturi de care sa glumeasca, sa manance pe saturate si sa ciocneasca un pahar de sampanie. Romantici din fire, celibatarii-pesti spera ca se vor indragosti in aceasta seara speciala, chiar daca nu s-au anuntat participanti noi la chef. In lipsa de optiuni, pestii sunt fericiti sa ramana si acasa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului