Horoscop zilnic

#horoscop de sarbatori #sarbatori de iarna #horoscop #zodii #horoscop dragoste

Cum stai cu iubirea de sarbatori

Dragostea bate la usa de . Multi nativi se bucura de o perioada romantica, plina de afectiune si stabilitate. Pentru unii, perioada sarbatorilor reprezinta un moment important, in care isi pot intalni jumatatea. Afla ce-ti rezerva astrele de !


Iubirea de sarbatori - Berbec

Daca au o relatie stabila, de sarbatori Berbecii se bucura de o perioada linistita si placuta, alaturi de persoana iubita . Daca insa nu exista nimeni in viata lor, Berbecii au ocazia sa ia taurul de coarne si sa faca ordine in viata lor amoroasa. Isi vor oferi astfel sansa unui nou inceput.

Iubirea de sarbatori - Taur

Taurii gasesc modalitati de a pigmenta viata de zi cu zi in relatia cu partenerul lor. Activitatile desfasurate impreuna ii leaga si mai mult. De sarbatori Taurii au parte de momente frumoase. Si nativii singuri se vor simti bine, ocupati cu numeroasele lor cuceriri.

Iubirea de sarbatori - Gemeni

Viata li se pare mai frumoasa ca niciodata Gemenilor, alaturi de persoana iubita. Aceasta reuseste sa le ofere stabilitatea si afectiunea de care au nevoie. Gemenii se bucura de afectiva, ceea ce ii face nespus de fericiti. Daca nu au pe nimeni, nu este exclus sa se indragosteasca chiar de sarbatori.

Iubirea de sarbatori - Rac

Pentru a se intelege mai bine cu persoana iubita, Racii vor trebui sa faca putin efort. Din fericire, nativii sunt deschisi spre comunicare, asa ca nu le va fi greu sa se apropie de ea chiar de sarbatori. Racii singuri nu se vor lasa convinsi de petrecaretii de sarbatori in cautarea unei aventuri.

Iubirea de sarbatori - Leu

Leii nu sunt in toane bune de sarbatori si s-ar putea sa devina dezagreabili in relatia cu partenerul de viata. Ar trebui sa-si controleze reactiile si sa se gandeasca si la cei din jur. Leii singuri se simt abandonati de sarbatori si isi doresc tot mai mult pe cineva. Se poate ca visul sa se implineasca.

Iubirea de sarbatori - Fecioara

Sarbatorile de iarna sunt pentru Fecioare o perioada deosebit de frumoasa, in care se vor simti rasfatate de catre persoana iubita. Daca au avut probleme in trecut, acestea dispar acum cu totul. Pentru unele Fecioare, se termina o relatie nereusita. Pentru altele, incepe o noua poveste de dragoste.

Iubirea de sarbatori - Balanta

Balantele care nu au pe nimeni in viata lor se vor stradui sa-si gaseasca un partener chiar de sarbatori. Insa oricat de mult vor sa scape de singuratate, nu ar trebui sa accepte pe oricine. Balantele aflate intr-o relatie sunt destul de capricioase.

Iubirea de sarbatori - Scorpion

Scorpionii sfarsesc anul in bratele persoanei iubite. Rasfatati si sustinuti de catre aceasta, Scorpionii nu vor avea niciun motiv sa se planga de sarbatori. Cei singuri si-ar putea intalni jumatatea. Insa pentru acest lucru este important sa fie receptivi.

Iubirea de sarbatori - Sagetator

Sagetatorii se dedica total vietii de cuplu, lucru care nu le sta neaparat in fire. Afectuosi si binevoitori, vor face totul pentru a oferi persoanei iubite niste sarbatori de iarna de neuitat. Nativii singuri simt nevoia sa aiba o relatie stabila.

Iubirea de sarbatori - Capricorn

Capricornii isi ametesc partenerul de sarbatori cu dorinte dintre cele mai diferite. Cand vor doar sa fie tinuti in brate si sa li se recite poezii, cand sa faca amor pe masa din . In mod sigur, persoana iubita nu se va plictisi. In dragoste, Capricornii singuri nu prea stiu ce vor.

Iubirea de sarbatori - Varsator

Varsatorii sunt originali si plini de fantezie cand vine vorba de pigmentarea vietii amoroase. Nativii reusesc sa aduca mereu un suflu de prospetime, ceea ce pe partenerii lor nu poate decat sa-i incante. Nativii singuri au admiratori, dar sfarsitul anului nu le aduce decat distractie.

Iubirea de sarbatori - Pesti

Pestii trebuie sa fie mai realisti in privinta vietii amoroase. Daca se asteapta ca partenerul sa le ofere o vacanta de sarbatori la Polul Nord, ar trebui sa revina cu picioarele pe pamant si sa aprecieze ceea ce au. Nativii singuri ar putea sa intalneasca acum chiar persoana potrivita.

Foto: freechristmasdesktopwallpapers.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare