Horoscop zilnic

#manageri #temperament #zodii #cariera zodii #meserii zodii

Este bun de manager? Zodia lui iti spune mai multe

Leul se simte perfect in rol de manager, in timp ce Sagetatorul ar face orice sa scape de o astfel de functie. De Scorpion, angajatii se tem, iar un manager Rac este un mister pentru echipa lui.

Afla daca este un bun manager dupa zodia in care s-a nascut:


Managerul Berbec


Berbecul este un manager bun pentru echipa cu care lucreaza. Berbecul este o fire activa, combativa, care isi asuma oricand riscuri si care nu cunoaste frica. O persoana nascuta in zodia Berbec poate sa-i inspire pe oameni si sa-i convinga sa o urmeze in demersurile ei. Managerul Berbec este sincer si hotarat.


Manager Taur


Managerul Taur vorbeste putin, este sever, dar si corect. Cand ia o hotarare, managerul Taur merge cu ea pana in panzele albe si reuseste sa faca in asa fel incat isi atinge scopul intotdeauna. Singurele momente de slabiciune ale managerului Taur este cand vede copiii angajatilor (pe care ii adora) sau cand se sarbatoreste ceva.


Managerul Gemeni


Gemenii nu se simt in largul lor in rol de manageri deoarece ei nu sunt in stare nici sa respecte propriul lor program, cu atat mai putin sa le impuna altora programul de lucru. Managerul Gemeni vine tarziu, pleaca devreme si isi inventeaza taskuri usoare numai pentru a-si justifica prezenta la birou.


Managerul Rac


Racul este un manager introvertit, despre care nimeni nu stie mai nimic. Sincer, cu o sensibilitate camuflata de un aer rece, Racul isi face treaba constiincios si cere de la echipa lui sa fie la fel de responsabila. La nevoie, Racul isi ajuta subalternii cu un sfat sau chiar cu fapta.


Managerul Leu


Leul se simte in elementul lui in rol de manager, insa pe ascuns isi doreste sa devina director. Leul nu are de gand sa mearga toata viata la sedinte alaturi de alti manageri aflati pe aceeasi pozitie ca el. Angajatii il plac pe Leu pentru generozitatea lui, insa, pe de alta parte, se tem de el din cauza unor iesiri cam dure.


Managerul Fecioara


Managerul Fecioara este seful perfect pentru ceea ce inseamna gestionarea eficienta a timpului de lucru. Analitica, riguroasa, muncitoare si responsabila, Fecioara le insufla angajatilor principii sanatoase. Cu Fecioara nu se prea poate glumi si nu este o companie placuta la petreceri, dar sunt multe lucruri de invatat de la ea.


Managerul Balanta


Managerul Balanta este plin de toane, egoist, iresponsabil si uneori chiar mincinos. In general, un manager Balanta nu are o linie de conduita, preferand sa actioneze sub impulsul de moment sau dupa interes. Singurele persoanele cu care se intelege bine managerul Balanta sunt cele care ii fac pe plac mereu.


Managerul Scorpion


Managerul Scorpion este inteligent, exigent, dur si razbunator. Nu este o idee buna ca un astfel de sef sa fie tradat. Scorpionul va profita de prima ocazie pentru a-si distruge dusmanul. Scorpionul are o cultura generala bogata si poate face multe lucruri de foarte buna calitate, insa nu este genul de om care sa-i invete pe altii.


Managerul Sagetator


Managerul Sagetator ajunge intr-o astfel de pozitie din pura intamplare. Sagetatorul nu-si doreste sa coordoneze pe nimeni, nu agreeaza ideea unei pozitii superioare si nici responsabilitatile care vin odata cu ea. Plictisit de sedinte si reguli, Sagetatorul se va simti constrans si, in final, va cauta un alt job.


Managerul Capricorn


Managerul Capricorn nu-si doreste o functie de conducere, insa poate fi promovat gratie seriozitatii si responsabilitatii de care da dovada permanent. Echipa unui Capricorn vede in el un om inchis, care face multe si vorbeste putin sau deloc. Capricornul este corect, cu coloana vertebrala si isi ajuta angajatii daca i se cere.


Managerul Varsator


Varsatorul nu viseaza sa fie manager deoarece el trateaza pe toata lumea la fel, de la maturatorii de pe strada la oamenii de afaceri. Un manager Varsator depune o munca de calitate, insa nu apreciaza constrangerile postului si nu-i surade ideea de a raspunde pentru ceea ce fac altii. Echipa unui Varsator il priveste ca pe un coleg si nu ca pe un sef.


Managerul Pesti


Nativul Pesti viseaza la un post managerial in care sa-si poata face cunoscuta maiestria. Cu toate acestea, odata ajuns intr-o astfel de pozitie, nativul Pesti nu reuseste sa comunice eficient cu echipa lui decat dupa ce se depun eforturi de ambele parti si exista bunavointa si incredere.

Sursa foto: onlinelearningmanagers.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro