Horoscop zilnic

#horoscop #gemeni #horoscop 2011

Horoscop 2011 zodia gemeni

Anul 2011 aduce unele schimbari benefice in plan relational. Esti de doua ori avantajat, deoarece nu te temi de schimbare si, in plus, vei putea sa duci la bun sfarsit niste proiecte dragi. Vei avea mult de lucru, situatiile se complica, esti prins in tot felul de probleme dar reusesti sa iesi la liman. Familia si prietenii te sustin, iar pentru tine acest lucru inseamna foarte mult.

De mentionat ca Gemenii sunt pusi sa faca alegeri importante in acest an. Unele dintre ele implica riscuri, dar va trebui sa si le asume si pe acestea daca vor sa reuseasca. In general schimbarile si deciziile pe care le iau acum sunt legate de bani, intr-un fel sau altul. Beneficiarul este nativul, in plan profesional sau nativul si familia acestuia, in plan personal. Exista posibilitatea sa se faca achizitii deosebit de importante.


Horoscop 2011 Gemeni - Dragoste si sex Gemeni 2011


In 2011 acorzi o mai mare prioritate vietii amoroase. De fapt, ai mare nevoie de afectiune. Insa tocmai acest lucru te face vulnerabil, deoarece esti tentat sa te implici intr-o relatie care nu este neaparat una potrivita. Ramai cu picioarele pe pamant la inceput, cat inca nu esti foarte implicat afectiv, priveste situatia la rece si vezi daca merita sa mergi mai departe. De asemenea, este foarte important sa te faci inteles, sa nu lasi loc de interpretari in relatia cu partenerul tau.

Inceputul de an se anunta destul de dificil. Exista probleme de comunicare si o tendinta de izolare care nu te ajuta deloc. Vrei o schimbare dar nu ai gasit inca cea mai buna solutie pentru a obtine ceea ce-ti doresti. Daca ai deja o relatie, trebuie sa gasesti modalitati de a scapa de rutina zilnica. Oricum esti genul de om care se plictiseste foarte usor. Acum, cu atat mai mult simti apasarea unei relatii serioase . Cu toate acestea, se poate sa nu te astepte absolut nimic de partea cealalta a “baricadei”. Nu-ti asuma riscuri fara sa stii ce vei castiga pe urma.

Dupa a doua jumatate a lui 2011 te confrunti cu probleme de cuplu si niciunul nu pare sa fie dispus la un compromis. Numai nativilor singuri le merge mai bine. Sunt admirati, doriti, iubiti, iar ei, la randul lor, ar putea sa se indragosteasca pana peste urechi. Desi nu aveau de gand sa renunte la libertate, Gemenii trec in extrema cealalta si viseaza la o uniune legala. Ar trebui sa ia lucrurile pas cu pas pentru ca graba nu le aduce niciun castig. Pana la finalul lui 2011, Gemenii isi pot rezolva macar partial problemele daca sunt dispusi sa faca compromisuri, daruind mai mult.
 

Horoscop 2011 Gemeni - Cariera Gemeni 2011
 

In 2011 este recomandat sa pui accentul pe relatiile profesionale. Pe de o parte, te intelegi excelent cu colaboratorii si reusesti sa-ti faci noi contacte. Pe de alta parte, comunici greu cu persoanele de care depinzi sau care au influenta. Oricat de spontan ai fi din fire, in domeniul profesional este recomandat sa adopti o atitudine diplomata. In 2011 vei putea sa-ti implinesti niste proiecte profesionale.

Inca din primele luni ale anului ai parte de o multime de reusite. Ti se fac propuneri interesante, ai rezultate onorabile, esti solicitat si apreciat. Esti foarte muncitor si serios. Chiar si nativii care isi cauta un loc de munca pe gustul lor vor gasi ceva care sa le permita sa-si dezvolte abilitatile. Pana in vara, sunt mari sanse ca nativii sa-si schimbe locul de munca, deoarece apar mereu noi oportunitati.

In cazul in care fac acest pas, Gemenii demonstreaza o mare capacitate de a se acomoda la noile conditii. Sunt creativi, punandu-si mintea la lucru. Ceea ce reusesc sa creeze nu ramane fara rezultate. Pana la finalul anului, nativii pot sa-si indeplineasca visul, dobandind un statut social pe masura aspiratiilor lor. Un sprijin important sau o ocazie buna de exploatat vine din relatiile cu strainatatea.
 

Horoscop 2011 Gemeni - Bani Gemeni 2011
 

Situatia financiara este buna in 2011, cu exceptia unor riscuri care pot sa apara dupa a doua jumatate a anului. Daca insa esti prevazator, atunci nu ar trebui sa existe niciun inconvenient. Te bucuri de un echilibru bugetar care iti permite sa-ti faci planuri de achizitii importante. Totul merge bine daca actionezi intr-un mod chibzuit si ramai cu picioarele pe pamant.

Inca de la inceputul anului ti se fac tot felul de propuneri mirobolante. Toate suna excelent, dar prezinta riscuri prea mari ca sa le crezi pe cuvant. Esti totusi tentat sa scoti banii din buzunar. Gandeste-te de doua ori. In primavara poti avea parte de un castig deosebit de important. Nici macar nu este vorba despre un rezultat al unei munci sustinute, ci, mai degraba, de un cadou providential.

Din iulie este bine sa strangi cureaua si sa fii cat mai prevazator. Apar tentatii la tot pasul. Daca vrei neaparat sa investesti, consulta-te cu cineva de incredere, specialist in domeniu. Nu spera la castiguri substantiale, pentru ca ele nu vor veni. Cel mult, poti face niste banuti in plus, dar cam atat.
 

Horoscop 2011 Gemeni - Sanatate si stare de spirit Gemeni 2011
 

Cu sanatatea stai bine, dar nu excelent. Ai un an destul de plin, astfel incat intreaga ta energie va fi consumata in numeroasele activitati. Uneori, se poate sa exagerezi cu munca, iar organismul tau se resimte. Tinzi sa duci o viata dezorganizata in ceea ce priveste orele de masa si de somn. Fa tot posibilul sa-ti supraveghezi alimentatia si sa consumi produse naturale .

In prima parte a anului te bucuri de o stare fizica buna. Nu se intampla nimic remarcabil, deoarece ai un sistem imunitar functional. Nimic nu reuseste sa te lase fara energie sau sa te irite. Daca totusi acumulezi energie negativa, poti scapa de ea prin activitate fizica . Alege una care sa-ti faca placere. Oricum esti genul activ si nu prea iti place sa stai intr-un singur loc. Profita de acest avantaj.

Din vara, ai ocazia sa te odihnesti, indepartandu-te de stresul cotidian. Pleaca departe, incearca noi experiente, deconecteaza-te, curata-te de tot ceea ce iti face rau. Astfel, scapi de rutina si iti improspatezi mintea si trupul. Pana spre sfarsitul anului reintri in forma. Si toata lumea va putea vedea asta. Ai un aspect fizic care nu lasa indiferent pe nimeni, mai ales persoanele de sex opus.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare