Horoscop zilnic

#horoscop 2011 #horoscop #rac

Horoscop 2011 zodia rac

Pentru tine, 2011 este un an norocos. In primul rand, problemele cu care te-ai confruntat pana acum raman in trecut. Totul pare mai usor si este cu adevarat asa. Daca nu erai foarte sigur ca trebuie sa actionezi, acum esti decis sa o faci. Daca nu erai implinit in dragoste, acum sunt sanse mari sa fii. Poti calatori, poti cunoaste alti oameni, de la care inveti multe lucruri. Iti faci contacte si relatii noi, te dezvolti, cauti solutii.

In acest an, te concentrezi asupra propriei tale persoane. Vei avea ocazia sa-ti imbunatatesti viata la mai multe nivele. Singurul lucru de care trebuie sa te feresti il reprezinta riscurile nejustificate. Atata timp cat nu ai niciun fel de garantii, nu-ti asuma riscuri in acest an. Analizeaza bine lucrurile si profita de toate ocaziile de a te dezvolta. Vei trai viata din plin, iti vei redobandi cheful, bucuria, entuziasmul.


Rac - Dragoste si sex Rac 2011


In 2011 ai parte de o perioada frumoasa in plan amoros. Daca exista cineva in viata ta, atunci acea persoana iti va deveni si mai apropiata. Descoperi noi lucruri care te leaga si mai tare de ea. Comunicarea dintre voi se face la un nivel mai profund, mai solid. Trebuie sa ai curajul sa te deschizi, sa o lasi sa-ti ofere ceea ce este capabila sa-ti ofere.

In cazul in care esti singur, exista sanse sa cunosti persoana potrivita. Tot ce ai de facut este sa iesi in lume, deoarece distractia este garantata. In plus, asa iti vei oferi mai multe sanse sa dai peste cel/cea la care visezi de ani de zile. In acest caz, nu este vorba doar despre o aventura frumoasa, ci despre o relatie de durata , asa ca merita tot efortul.

O prima sansa sa intalnesti pe cineva apare la inceputul lui 2011. Pana spre vara, insa, traversezi o perioada in care mai degraba ceilalti sunt interesati de tine decat tu de ei. Admiratorii tai nu au sanse sa-ti rapeasca inima. Vara 2011 reprezinta cea mai buna perioada sub aspect amoros, pentru Racii singuri. Restul nativilor trebuie sa invete sa fie mai flexibili si mai intelegatori cu partenerii lor.


Horoscop 2011 Rac - Cariera Rac 2011


In plan profesional, 2011 este un an plin de evenimente si de realizari. Daca ai planuri, proiecte, vise, planificari, idei, nu mai sta pe ganduri. Apuca-te de treaba, deoarece este o perioada foarte buna pentru a actiona. Trebuie sa te misti repede, sa iei deciziile din mers, sa fii creativ si indraznet. Esti hotarat sa faci praf concurenta si cu greu ar putea cineva sa te opreasca.

Foarte multe dintre realizarile acestui an ti se datoreaza in totalitate. Initiativele tale isi aduc roadele. Foloseste-te de relatiile din mediul profesional pentru a-ti face cunoscute proiecte sau pentru a-ti duce la indeplinire planurile. Este important sa privesti mereu intr-un mod realist situatia prezenta, indiferent ca ea este buna sau rea. Uneori, lucrurile merg foarte bine, alteori, nu iese asa cum ti-ai dori. Dar este vorba numai despre ceva temporar. Ai rabdare.

In cazul in care nu ai afacerea ta si astepti niste avantaje din alta parte, ele pot intarzia sa apara. Nu-ti pierde totusi speranta si nu renunta la lupta. Ai totusi grija ce vorbesti si mai ales, cum vorbesti cu acele persoane de care depinzi intr-un fel sau altul. Esti combativ, motivat, realist, apt pentru job, asa ca nu exista niciun motiv real pentru a-ti face griji.


Horoscop 2011 Rac - Bani Rac 2011


In 2011 esti preocupat de imbunatatirea situatiei tale financiare. Vei avea initiative, vei lua decizii, vei face tot posibilul pentru a-ti mari veniturile. Adesea, privesti lucrurile intr-un mod lucid , ceea ce te ajuta sa nu faci greseli si sa profiti de ocaziile care se ivesc pe parcurs. In orice caz, chiar daca iei avant, este bine totusi sa fii prudent.
In prima parte a anului ai putea sa castigi niste bani. Acestia vin fie ca urmare a investitiilor avantajoase pe care le-ai facut, fie este vorba despre o suma care iti este oricum datorata. Chiar daca stai destul de bine financiar, fii prevazator.

Dupa a doua parte a anului apar unele oportunitati de afaceri. Este bine sa analizezi toate detaliile inainte de a lua o decizie. Daca este nevoie, consulta-te cu o persoana de specialitate. Spre sfarsitul anului poti avea unele cheltuieli de proportii. Insa ele nu sunt cauzate de factori externi, care te obliga sa scoti banii din buzunar, ci mai degraba unui comportament nechibzuit. Trebuie sa ai o privire de ansamblu, sa privesti pe termen lung pentru a lua cea mai buna decizie.


Horoscop 2011 Rac - Sanatate si stare de spirit Rac 2011


Ai multa energie pe tot parcursul anului 2011. De aceea, te implici in numeroase activitati care te solicita atat la nivel intelectual, cat si fizic. Pe de o parte, iti face foarte bine sa iesi in lume, sa ai multe preocupari, pentru ca asa iti pastrezi un moral ridicat. Pe de alta parte, tinzi sa-ti fortezi limitele si astfel intri in perioade in care te simti extenuat si nu mai ai chef de nimic.

Pastreaza un echilibru in orice faci. Chiar daca uneori nu te simti foarte bine, acest lucru nu este un motiv sa inghiti o multime de pastile. Apeleaza la tratamentele naturiste, stai in aer liber si supravegheaza-ti alimentatia, mai ales in prima parte a anului. Respecta orele de odihna si evita excesele de orice fel.

Spre vara, oboseala se acumuleaza. Devii apatic, te inchizi in casa si incepi sa te indepartezi de lume, pentru ca nu mai esti pe aceeasi lungime de unda cu nimeni. Dar aceste nemultumiri si stari de nervozitate nu au legatura cu ceilalti, ci cu propriul tau regim de viata. Situatia aceasta continua pana spre sfarsitul lui 2011. Daca faci un efort, vei gasi o modalitate sanatoasa de a scapa de stres.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului